moon 0 Napisano Maj 30, 2006 Orientujecie się w jakich sklepach z ubraniami są teraz wyprzedaże? 28 maja była wyprzedaż -30% w House, ale niestety już się skończyła. Znalazłam też w internecie informację, że jest wyprzedaż w Reporterze -50% na wybrane artykuły, wiecie może dokładnie na co? New Yorker i Terranova mają też wyprzedaż, ale nic ciekawego nie ma. Jak jest w innych sklepach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mogę ale nie muszę Napisano Maj 30, 2006 reporer ma minus 50% na wybrane modele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gugałka Napisano Maj 30, 2006 ej ty !!! czytaj dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobrze że masz samokrytykę Napisano Maj 30, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość luiza.m Napisano Maj 30, 2006 po co taka się wcina jak nie ma nic do powiedzenia, albo sie powtarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Maj 30, 2006 vero moda miala w tamtym tyg. nie wiem jak teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Maj 30, 2006 vero moda miala w tamtym tyg. nie wiem jak teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ossa_ Napisano Maj 31, 2006 Jak kogoś interesuje to Reserved będzie miał 20 % zniżki na ubranka dziecięce z racji Dnia Dziecka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moon 0 Napisano Maj 31, 2006 wczoraj byłam w House i jest promocja 2 pary butów w cenie 1. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dax karmel Napisano Czerwiec 1, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dax karmel Napisano Czerwiec 1, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a nie wiecie Napisano Czerwiec 1, 2006 co ciekawego jest w FACTORY? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frostka 0 Napisano Czerwiec 1, 2006 wiem tylko, ze otworzyli juz drugą część ale nie wszystkie lokale są jeszcze zagospodarowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moon 0 Napisano Czerwiec 1, 2006 a jakie w sklepy są w tej nowej części, bo ja ze 2 lata temu byłam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba Napisano Czerwiec 1, 2006 -30 troll Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hhmmmmmmmm Napisano Czerwiec 2, 2006 30-50% carry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do kiedy trwa promocja Napisano Czerwiec 2, 2006 w housie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moon 0 Napisano Czerwiec 2, 2006 wczoraj w house jeszcze była, ale dzisiaj w radiu słyszałam o jakiejś nowej: kup 1 bluzkę, a drugą kupisz za pół ceny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upppp Napisano Czerwiec 5, 2006 Carry - 50% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ostatnio tez byłam w carry Napisano Czerwiec 5, 2006 ale nie wszystko było przecenione na 50% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
limonka 0 Napisano Czerwiec 5, 2006 w Factory byłam w weekend, otworzyli nową część, jest Gatta, Geox, Odzieżowe Pole, Mustang, Umbro, w najbliższym czasie mają otworzyć Mango :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moon 0 Napisano Czerwiec 5, 2006 a jest tam coś ciekawego? ja byłam bardzo dawno, ale nie było na czym oka zawiesić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość house nowa pomocja Napisano Czerwiec 6, 2006 kup t-shirt, a drugi kupisz za 50% ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a kiedy Napisano Czerwiec 7, 2006 sa wyprzedaze w H&M i Croppie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no wlasnie kiedy Napisano Czerwiec 10, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moon 0 Napisano Czerwiec 13, 2006 teraz w reporterze jeansy po 39 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach