Gość orsay to w ogóle ma Napisano Lipiec 7, 2006 słabej jakości lumpy, tak jak H&M ii wiele innych sklepów. reporter jest ok (czyściutka, gruba bawełna :) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyprzedaż w Tiffi Napisano Lipiec 10, 2006 W Tiffi w Bydgoszczy na ul. Gdańskiej wyprzedaż - kupiłam bluzkę przecenioną z 60 na 30 i strój kąpielowy za 40 zł (nie pamiętam z ilu przeceniony) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moon 0 Napisano Lipiec 10, 2006 nie wiecie może gdzie teraz wyprzedają kostiumy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyprzedaż w Tiffi Napisano Lipiec 10, 2006 Do moon: http://www.tiffi.pl/ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moon 0 Napisano Lipiec 10, 2006 zapłaciłaś 40 zł za całość kostiumu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buty też wyprzedają Napisano Lipiec 11, 2006 bo nie widziałam?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość deichmann Napisano Lipiec 12, 2006 danija, ccc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ------------------------------ Napisano Lipiec 12, 2006 [:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do moon Napisano Lipiec 12, 2006 Tak Moon, calosc za 39,99 :) Dwuczesciowy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moon 0 Napisano Lipiec 12, 2006 nie mogę znależć Tiffi w W-wie, chyba wszystkie sklepy zlikwidowali.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do moon Napisano Lipiec 12, 2006 Faktycznie, chyba nie ma :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..Olcia.. Napisano Lipiec 12, 2006 Byłam ostatnio w Housie i kupiłam fajną blużkę ...Była oczywiście przecena..Po praniu zrobił sie z niej worek więc odradzam kupowania ciuchów..z Housa :( A chciałam spytać czy w Warszawie w jankach chodzi o sklep Cropp nie widział ktoś takiej turkusowej bluzki trochę dłuższej i przy rękawkach są falbanki i na dole też.. A po środku jest taki czarny nadruk..jeśli ktoś taką widzial i wie o jaką chodzi to niech da mi znak że jeszce takie sa ok?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podnoszee Napisano Lipiec 13, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józef Józefowicz z Józefowa 0 Napisano Lipiec 13, 2006 Olcia ostatnio kupowałam spodniczke w housie i powiedzieli mi ze mam na podstawie paragonu rok gwarancji na nią. więc jeśli masz jeszcze paragon (ja zawsze zachowuje) to idz do nich moze da sie cos z tym zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi na kurtke dali 2 lata Napisano Lipiec 13, 2006 gwarancji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ...Olcia... Napisano Lipiec 14, 2006 Byłam już z tą bluzką aler powiedzieli mi ze ciuchy z przeceny nie podlegają reklamacji..:( i że to moja wina ,ponieważ nie dostosowuje sie do zalecen na metce.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ...Olcia... Napisano Lipiec 14, 2006 hejj..a czy widzieliście jakieś fajne spodenki krótkie..po przecenie..jakieś ciekaffe to napiszcie gdzie i ile kosztowały..ok?? Buziaki...:*:*;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moon 0 Napisano Lipiec 14, 2006 do olci idź do nich jeszcze raz i postrasz ich federacją konsumentów, albo zadzwon do federacji i zapytaj co robić, bo oni MUSZĄ CI UZNAĆ REKLAMACJĘ reklamacji mogą nie uznac tylko w przypadku, jeśli towar przeceniony był ze względu na jakąś wadę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SZARA_AMBRA 0 Napisano Lipiec 14, 2006 olcia--ostatnio słuchałąm wypowiedzi jednej babki w telewizji.Wyraźnie mówiła ,że sprzedawcy naduzywają sformułowania typu\"TOWAR PRZECENIONY NIE PODLEGA REKLAMACJI\"taka tabliczka jest nic nie warta,mało tego za taką ozdobą slepu mogą zapłacić mandat!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bardzo ładne ciuchy-wyprzedaż Napisano Lipiec 14, 2006 http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4776574 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martynaa Napisano Lipiec 15, 2006 W Reporterze przecena 50 % ... można znależć naprawdę coś fakjnego min. koszulki, spodenki, sukienki, paski, torby! POLECAM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ...Olcia... Napisano Lipiec 15, 2006 hejj Martyna..Thx za informację a nie ffidziałas jakiś fajnych spodenek...??...:]:]...bo chcem jakieś kupić ale nie wiem czy mi się opłaca jechać na zakupki...A jak nic nie kupie...Raz obeszłam całą Manufaktóre i nic mi sie nie podobało..Wybredna jestem....:}..heh..Buziaki :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Friend 0 Napisano Lipiec 15, 2006 house -77 % Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olcia ty lepiej kup sobie Napisano Lipiec 15, 2006 słownik ortograficzny, bo az zal patrzec :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ..Olcia.. Napisano Lipiec 16, 2006 Tak teraz się pisze i nie wiem co w tym złego...Taki slang młodzierzowy..:) ale jak ci się nie podoba to nie będe tak pisać..Sorcia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość młodzieżowy przeż ż Napisano Lipiec 16, 2006 i manufakture przez ,,u" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahaha niezle żeby Napisano Lipiec 16, 2006 własną głupotę i niedouczenie tłumaczyć jakimś slangiem ja pikole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moon 0 Napisano Lipiec 17, 2006 duże wyprzedaże widziałam w benettonie- np. sukienki przecenione z 300 na 70 zl w H&M kupiłam fajne japonki drewniaki za 17 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach