Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haaaaaahaaaaaaaahaaaaaaaa

piszę pracę magisterską - temat

Polecane posty

Gość wlasnie takkkkkkkkk
varius manx

Jane is not my son! co on śpiewa. ............?!?................

kariera... ech... temat woda. ja bym rozpoczęłą tak: najpierw ukazała czym była kariera w średniowieczu, że tam księża to dzisiejsze gwiazdy pop, potem kariera oznaczała literata, potem rozczepiłą się na aktora, literata, muzyka, a teraz jest full serwis, pełna opcja, byle mówili, uż nie ważne co robisz i jak, byle znali twoje imię. rozdział drugi poświęciłabym na opis kilku \"karierowiczów\" z każdej epoki po jednym. Np papieża, najciekażwszy jest Innocenty XI, michael Jacson jest jak najbardziej ok, Madonna, dziś Parois Hilton, Jenifer Lopez, sposób na szum Colin Farell. Polska sława to Budka suflera, \"gwiazdy\" big brother, odurnienie w Barze polsatowskim oraz swego rodzaju kariera polityczna, np Misztal. acha, napewno pośiwęciłabym osobny rozdział na dywagowanie czym jest kariera, jak ją rozumiemy, jak ona trwa i żyje w naszej śwoadomości ujęłabym też inny rodzaj kariery, jako tej niewidocznej. Czyli kariera rodzinna, w pracy, osobista, czy kura domowa może poszczycić się karierą... Kurde, temat masz zajebisty.

mam tez propozycje takiego tematu: wplyw sesji egzaminacyjnej na stan pochwy u studentek 1 roku UJ .

nie - wiesz co. interesują mnie tylko media. nic więcej. i muzyka. żadne tam literaty i takie rzeczy. kariera w branży rozrywkowej. opera itp. też odpada wiesz. 1. Michael Jackson nr 1. potem musze myślec.

Na pewno liczy się czas w mojej pracy - a zatem odpadają wszystkie gwizdeczki typu dziś i jutra brak. jest rok 2006. nr 2 madonna może będzie dobrym modelem. liczą się artyści żyjący i tworzący w roku 2006. czyli ostatnia płyta musi być w roku 2000 i potem w mojej pracy. z krajowych to ten Varius manx by mógl być i Górniaczka conajwyżej. reszta to jakiś idol i głos wilka w czasie nowiu. no własnie - Wiki może, ale raczej już Myslowitz. muszę trochę posznupać. Musłowiztz - choć niektóre teledyski... będę analizować muzykę (ścieżka dźwiękowa), słowa piosenek i teledyski. Hihihi. czy dostanę angaż w dziale muzycznym za to?

a to co innego, myslałam, że kariera ogólnie, ale skoro tak się zawezić trzeba to ja bym dodała jeszcze J.Lo. Ona śpiewa, i uparcie bym przemyciła Paris Hilton. Też nagrała piosnkę ;) więc można ją wsadzić jako człowiek marka (a, że kiepska, to już osobna myśl).

JLo - za krótko chyba paris? ona 5 minut istnieje i na razie więcej wiem o skandlach niż o jej płytach. madonna tworzy modę. Jackson też ją tworzył swego czasu.

ps. popatrz na temat "wczoraj, dziś, jutro". Paris jest Dziś. każdy wykonawca musi mieć 3 elememty. Nie 1.

Gość .echyba kierpce powinny ci
napisać te pracę. :D ma więcej w głowie, niż ty, magistrantko.:D

kiedyś wszyscy będziecie przeze mnie płakać. obiecuję wam to. a ja zawsze dotrzymuję słowa. tak jak ja płakalam tak wy będziecie ryczeć po prostu. wy i wasze................ wszystko. a na razie http://www.youtube.com/watch?v=xzVSp_2yNd4&search=Michael%20Jackson

No tak- ale ja nie jestem na wydziale nauk społecznych jakimś tylko na akademii muzycznej. a kariaera papieża to tylko mogli w Polsce wymyślić. taka praca nie ma ani początku ani końca jak to co kierpce napisały. i do czego ma mi się to przydać niby? żeby tyłek wytrzeć. wolę papier...toaletowy.

Gość rzeczywiście masz pusty łebek

ale przecież w średniowieczu papieże zabijali się aby wejsć na stołek! Innocenty, o którym wspomniałam wygrał papiestwo w karty z kochanką poprzedniego papieża! To dopiero karierowicz był! A tylko w Polsce mogą pomyśleć po linii papież - Bóg, ojczyzna - rydzyk ;) ja jestem po \"logistyce w branży filmowej\" kochana a teraz wybieram się na prawo, więc wytłumaczenie, że jesteś na muzycznej nie upoważnia do mówienia, że nie wiesz nic o naukach społecznych! wczoraj dziś. Jedynie o Ikonach chesz pisać? Aż tak bardzo chcesz się ograniczyć? Szkoda. Praca magisterska wymaga, by umysł mieć otwarty. Zaraz podeślę moje kolejne pomysły. Co do J.Lo to ona w branży już jest i jest i jest.... I nie zapowiada się, żeby sobie poszła ;) Cher, to dopiero ikona. I ciągle trwa. Tina Turner, można opisać zjazd w dół po równi pochyłej Britney Spears.

taka praca nie ma ani początku ani końca jak to co kierpce napisały. Gdzie niby kierpce napisały taką bzdurę?! Kierpce napisały, że to temat rzeka, że możńa pisać i pisać, a nie, że nie ma ani początku, ani końca. Poczatek jest. Rozdział pierwszy: czym jest kariera. jak jest postrzegana, jak ją czują ludzie zwyczajni i ci slawni, czy karierą możńa nazwać życie zwyczajne, kiedy zaczyna mówić się o karierze.... i do czego ma mi się to przydać niby? żeby tyłek wytrzeć. wolę papier...toaletowy. KOCHANA!!! Gdybym była Twoim promotorem, to bym ci seminarium nigdy za takie slowa nie podpisała!!! Dziewczyno! Otwóz umysł! Przewietrz mózg! I zrozum, że praca mgr to pierwsza naukowa praca jaką podpiszesz swoim imieniem i nazwiskiem, a przyda się po to, by wstawić sobie te trzy literki przed nazwiskiem, jak już tak kolokwialnie rozmawiamy ;)

wiesz - nie bądź żałosna i nie mieszaj papieża w coś co nie ma racji bytu. na zachodzie ludzie, którzy są w czymś dobrzy pracę mają i tam wszędzie komunę rozliczono i jest spokój. W Polsce czy w ruskach to faktycznie - ino popem możesz być. Ale nie mieszaj w tym garcu więcej niż to ma sens jakikolwiek bo w tym wypadku już nie ma. o wszystkim pracy nie da się pisać. o księżach - tam mało kto robi karierę na zachodzie w tej profesji w polskim jej słowa rozumieniu. tam się nie wyjeźdża na zachód bo tam się na zachodzie jest. a co ja mam im udawadniać to za bardzo do dziś nie wiem? że żyję w luksusie? no gdybym żyła, ale nie żyję. więc im nie udowodnię, że jestem od nich lepsza. teraz mi lotnisko pod dupą postawią a po co mi to lotnisko???

ja bym już wolała autostradę, ale jak nie gazociąg pod ziemią to lotnisko. no wiecie co - skandal. i jeszcze mam żyto siać bo tylko za to chcą płacić:((( No skandalissimo! ps. ostatnio na mojego sławnego bloga wpisał się jeden... hindus. i zaproponował mi wspołpracę przy jego pracy. ale wiecie co - z Bombaju on jest. no to do tego Bombaju rozumiem to lotnisko, ale kawałek dalej?

pisałam o papieżach, by przedstawić karierę dawniej, czyli w roku 1683 (wtedy panował ten Innocenty) i kochaniutka, wtedy na zachodzie był taki sam pęd do kariery, któa obrazowała się w kościele, jak dziś w muzyce :) NIe rozumiesz tematu, masz bardzo zamknięty umysł, jesteś bardzo pasywnie nastawiona, moim zdaniem nie napiszesz dpobrej pracy mgr, bo nie jestes w stanie ani zrozumiec szerszego pojecia sprawy, ani pomyslec w innym kierunku, niz masz wbite do glowy. Po jaka cholere mieszasz zachod? Skad nagle haslo komuna? Dziewczyno! Napij sie waleriany i jeszcze raz zastanow kim chcesz w zyciu byc? Tyle w tobie zlosci, zalu, nerwow... Litosci! Chcesz pomocy? To napisz dokladnie temat, a nie teraz wielkie nerwy. \"Kariera - wczoraj, dziś, jutro\" -> gdzie tu jest napisane, że to ma być branża rozrywkowa? Gdzie napisane, że artyści mają utowrzyć coś w latach 2000 - 2006????? Ja czytam temat jak naukowiec i wysuwam naukowe wnioski na temat. Nie ma precyzji w temacie - temat otwarty. Ale jak głąb z Ciebie to trudno. Może inaczej sformułuj sobie temat studencino, przewietrz mysli i dopiero potem uderzaj po pomoc. A skoro taka mądra jesteś, wszechwiedząca i z taką łatwością krytykująca innych - to pisz sama i dziób zamknij. Pokazałaś klasę studencino. I takich mamy magistrów w tym kraju! Uczuleni na hasło religia, mający kompleks zachodu i wszędzie wspominający komunę. Ehhhh. Całe szczęście, że nie wszyscy. zaczynam sądzić, że starsznie ograniczona jesteś :O

Gość do kierpców
skąd masz tę wiedzę o papieżach? też bym coś chętnie o tym poczytała.

Gość bo jest ograniczona
przecież widać co za bełkot znosi cierpliwie jej klawiatura.

dwa szalone kierpce ma racje, temat ktory podalas jest tematem rzeka i mozna pisac o wszystkim poczawszy od sredniowiecza, ksiazeta, krolowie, papiez, kochanki krolewskie i papieskie, artysci-rzezbiarze, malarze, literaci, poeci, aktorzy, rezyserzy, muzycy, politycy - przez wszystkie epoki i kraje. To sie wszystko nadaje do temtu ktory podalas. A teraz podaj dokladny temat i nie lekcewaz osob, ktore Ci dobrze radza, bo jesli jestes nikompetentna to twoj problem, a nie nasz.