Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haaaaaahaaaaaaaahaaaaaaaa

moje marzenia

Polecane posty

chciałabym żeby Ameryka była taka jak w teledyskach dawnych Jacksona, ale ona już taka nigdy nie będzie. Nigdy. Teraz są Dixie Chicks a Jackson jest w sierocińcu w Tokyo. wczoraj czytałam. no i tak się zmienił jak ta Ameryka. strasznie się zmeinił. :)

no, ale po polemice z Bushem w roku 2003 to można powiedzieć, że ZAISTNIAŁY. a dziś straszą już jako nr 1 tam. Ameryka to w ogóle jedna wielka wiocha. Ale są tam też i huty i produkują także stal prócz słomy. A tu? Tu jest piach, a nie gleba nadająca się do upraw. I Lepper.

No moj kochany/a Dixie Chicks zaistniały dużo wczesniej ;) A jesli chodzi o polemiki z Panem B to więcej artystów przy tej okazji "zaistniało" :D

Nie Witt. Myślę, że ty jesteś bardzo głupią Katariną jeśli ty myślisz inaczej. Bardzo głupią i naiwną. Więc niestety pewnego dnia Ameryka udowodni ci jak bardzo się właśnie mylisz........:(((( Jak zwykle.......:(((((

Ameryka to kraj, który chlubi się tym, że ma wielu bohaterów walk i zauważyłam, że lubią tam umywac ręce od wszystkiego co jest nie-amerykańskie. Teraz to musiałabyś być Chińczykiem żeby się tam liczyć - inaczej nie pasujesz do ich propagandy. No a poza tym oni szanują policję i swoją harówkę. Są trochę głupi, ale mogą bo jest ich wiele i ciągle się mnożą. Mają za co zyć. Tu zycie nie jest takie proste. Tu się wszystko komplikuje jakimiś głupotami i korupcją o której nikt już nie mówi. Także biedą i bezrobociem. A pracę mają tu głupki. Dlatego czas z tym skończyć. Bo potem wszyscy przez debili cierpią. :(

Jestem głupia bo myślę inaczej niż ty?? Bo uważam, że Dixie Chicks zaistniały wczesniej jako zespół country?? Bo uważam, że wiele artystów przy tej okazji powiedziało co o tym myśli?? Chyba masz nierówno pod deklem, że tak się wyrażę :P Zastanów się nim kogos wyzwiesz :O Może sam jestes glupi i naiwny? Nie pomyślałes o tym?? O wszechwiedzący pomarańczu :D

A ja tam wierzę, że Jackson jeszcze kiedyś będzie prezydentem! http://www.youtube.com/watch?v=xzVSp_2yNd4&search=Michael%20Jackson a nie może być? wszyscy go znają. z równzych rzeczy. Regan też był aktorem zanim został przydentem USA. Ronald Regan i towarzysz Chruszczow... Charlie Chaplin... Niech żyje Michael Jackson! oraz Chiny a nawet Tokyo:)

ps. zauważone zostalo przeze mnie ostatnio, że Unmia Europejska ma tendencję do budowania lotnisk z Polsce. no ale jak ja dojadę do tego lotniska? po piasku? po rzepaku i burakach Leppera? boże - ja mieszkam w chlopskiej chacie, ale jakoś daleko tu do poziomu Szwjacarii:(((

ja zbierać na śmigłowiec prywatny. oraz rakieta następnie. żeby szybciej dolatać do Ameryka.

spię na piecu , jak sasiad umyje okna to se tv obgladne. i jeszcze wierze w bociany.

powiem wam coś STRASZNEGO - dziś rano wstaję, patrzę, a ja jestem CZARNA!!!!!!!!! ale to był sen, to był tylko KOSZMAR!!!!!!!!! uffff jaka ulga... jednak dlaej jestem biała.

jednak jestem białej rasy i niestety to do czegoś zobowiązuje. Dużo się dowiedziałam na tej kafeterii ciekawostek. Wszystkie skrupulatnie wykorzystam. :) Popatrzcie na Jacksona jak będziecie mnie źle wspominać: http://www.youtube.com/watch?v=xzVSp_2yNd4&search=Michael%20Jackson