Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kakietka

Mam ochotkę na mały romansik

Polecane posty

tak, z widzenia :) to było do mnie? nie zamierzam schodzić jeszcze :)

Malutka...chciałabym jeszcze pipisac do Ciebie ale musze uciekac...Jesli chcesz napisz do mnie na maila....Jutro odpowiem albo jeszcze dzis ale pozno bo własnie za chwile wyjezdzam...

witam, u mnie też pochmurno, ale ważne że w serduszku cieplutko gdy widzę sympatycznego szatyna:)

no to trafiłas w \"dychę\". Ja spełniam takie warunki :-)))))))

jeannot Ty deczko przynudzasz , sympatyczny pisze kolorowo tak jak lubie;)

ja też potrafię kolorowo, powiedz co Cię interesuje?

kolorowo to mało powiedziane asheri....On jest boski, czytam Go z wypiekami na policzkach;)

dotyka własciwej struny...intreresuje mnie specjalna technika das boot coś o tym wie może szatyn też

Witam Cie Asheri i Ciebie Oliffka. Witam Was. Owszem skoro tak uwazacie to napewno tak jest i moze rzeczywiscie dotykam tej struny ktorej powinienem... Moj mail jest gdzies tu zamieszczony...jesli macie ochotke to bardzo chetnie z wami bede korespondował...kto wie moze nawet beda wypieki i nie tylko...Owszem pisze kolorowo bo w duszy tez mam kolory.....nie zwsze ale...miło gdy sa choc przez chwile tak jak teraz.. :)) To co moje miłe nieznajome...zapraszam do mnie na maila .....? Czy przyjmiecie mnie ? :))

wow jaka kombinacja pewności i skromności, podoba mi się , to na pewno mi się, czy nabierzemy ochotki? nie piszę do nieznajomych mężczyzn

Jak to? Z dwoma na raz będziesz romansował szatynie? Wybieraj, albo ona albo ja!

Jak widziesz oliffko asherii nie koresponduje z nieznajomymi... Bądz blisko mnie oliffko....czekam na maila.... A tak po za nawiasem to Aseri nie poznasz to zawsze bede nieznajomy.... Oliffko zaprasza, PS. Oliffko . skad wiesz ze pisze tak ze az sa wypieki na policzkach...pisałem juz tak do Ciebie ?...czy poprostu tak sadzisz ze tak pisze...? Do spotkania na mailu? :))

Gość hmmmmm......
Ojej ja mam codziennie ochote na maly romansik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wybzykal bym dzis kazda dupcie

Kakietko.. Jak ona.Sympatyczny szatyn to ja czyli on.Piszac szybko czasami popełniam bład literowy... Pisałem do Ciebie z maila nie odpisałas..dlaczego??? Ja nadal czekam na maila...Gdybys znała moj nr tel przekonałabys sie ze jestem facetem a nie nią... Wroc do mnie.... :))) Pozdrawiam goraco w ten zimny dzionek..

Gość a u mnie...
cieplo, a maila i tak nie napisze:p:p:p jestes dupkiem szatynie:D