Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rebeka

Miałyscie okres podczas pierwszej 7 dniowej przerwy???

Polecane posty

Gość rebeka

bo ja wlasnie wczoraj skonczylam 1 op. tabsów i u mnie nic:(zastanawiam sie czy tak moze byc???

Gość Assiaaa
spodziewaj sie okresu za 3 4 dni :) norma.. nie ma tak hop siup :D trzeba troszke sie podenerwowac.. czy okresik przyjdzie czy nie.. ;)) troche adrenalinki nie zaszkodzi :D pozdrawiam!

Gość agniesia84
ja miałam po 3 dniach

Gość M***
Do Rebeki: dostaniesz na pewno, bo organizm musi sie przyzwyczaic do hormonow. Ja biore 2 lata pigulki i tez czasem nie ma okresu...

Ja zawsze okres dostaję. Ty wczoraj skonczyłaś opakowanie a ja szczerze mówiąc nie znam osoby, która dostaje pierwszego dnia przerwy okres. Nie panikuj więc:)

Gość M***
zgadzam sie z Zuzia:-) najczesciej ten okres pojawia sie w 3-4 dniu przerwy... ja czasem okresu nie mam, bo biore jeanine i lekarka powiedziala mi, ze przy tych pigulkach tak jest i nie mam sie co martwic (nawet w ulotce tak jest napisane)

Gość myszka235
ja też biore jeanine i nigdy jeszcze nie zdarzyło mi się nie mieć okresu nawet moge przewidzieć kiedy dostane jest zawsze w 3 dniu

A ja brałam Cilest i nigdy nie miałam krwawienia z odstawienia w trakcie 7 dniowej przerwy. Pojawiało się za to w trakcie brania tabsów kiedy chciało! Mój gin zmienił mi pigułki na Harmonet i co? Pierwsze opakowanie cacy, a teraz znów okres pojawia się w okolicach 15 pigułki a w trakcie przerwy nie :( Sama nie wiem już, co o tym myśleć :(