Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kffiatuszek

pychota

Polecane posty

Na wstepie przepraszam za zalozenie tematu tutaj zamiast na gotowaniu, ale tam jest taki ruch że pewnie ani jednej odpwoiedzi bym nie otrzymala:( a Chodzi mi o jakiś przepis na pyszną sałatkę warzywną - nie tradycyjną, ale też nie jakąś superwyszukaną - coś co nie będzie piekielnie drogie, ale pyszne:) z góry dziękuję;)

kapusta pekińska ogórek zielony pomidor rzodkiewka upieczony, zimny filet z piersi kurczaka (w panierce z przyprawą do kurczaka) sos włoski knorra jogurt naturalny knorra wymieszaj z jogurtem (sos), warzywa i mięso pokrój jak ci sie podoba, wymieszaj razem + sos i gotowe :)

dziękuję:) na pewno spróbuję;) może ktoś jeszcze ma jakiś pomysł:) a najlepeij sprawdzony przepis;)

Gość to moze ja się wypowiem
1. kukurydza z puszki, marchewka, por, majonez 2. kapusta pekinska, czerwona fasolka z puszki, kukurydza, por, majonez

Jesli lubisz tunczyk i mieszanke smakow to: - puszka kukurydzy -starty ser zolty -3 plasterki szynki -tunczyk w sosie wlasnym -3 plastry ananasa z puszki -sol,pieprz -lyzka majonezu Wymieszac wszystko i jest pycha. Co prawda miala byc warzywna, ale ta jest bardzo dobra :P

Gość to moze ja się wypowiem
aha! marchewke nalezy zetrzec na tarce :) smacznego

Gość wykwintna sałatka
winogrona podzielone na pól i wypestkowanie ser lasur pokruszony orzechy włoskie grzanki -wszyskto razem mieszamy:)

dziekuję za odpowiedzi:) niestety niektórych przepisów nie przetestuję, bo nie lubię ananasa w sałatkach, ale mam nadzieję, że przydadzą się komuś innemu;)