Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradna124

czy wiek ma znaczenie

Polecane posty

Gość bezradna124

mam 18 lat mam chłopaka który ma 33lata i sie z nim ukrywam bo moi rodzice cos podejrzewaja i na pewno sa przeciwni temu zwiaskowi a my sie naprawde kochamy czy wiek ma znaczenie co mam robic powiedziec rodzica ? pomóżcie mi

Gość bezradna124
hej ja pytam powaznie co ja mam robic

Gość no to pisze
a dlaczego sie ukrywacie? czy tylko ze wzgl. na wiek? wiek nei ma znaczenia, ale dojrzalosc emocjonalna tak ;)

Gość bezradna124
rodzice sa przeciwni bo to 15 lat roznicy jak mam im to powiedziec ze go kocham

Gość bezradna124
aby to zrozumieli i przyjeli do siebie zeby nas nie rozdzielili

Tak ma znaczenie od 7 lat jestem meżatką z facetem starszym o 15 lat i uwazam ze to bardzo dobry wybor taki mężczyzna juz jest dojrzały, powazniej myslacy i mniej egoistyczny niz młodsze pokolenie osobnikow płci męskiej:) jesli czujesz sie gtowa na zwiazek to szczerze namawiam. Pozdrawiam.

Gość Niedawno
był topik o odwrotnej sytuacji. to chłopak był młodszy o 15 lat a kobitka, która pisała miała 33 czy 34, o ile dobrze pamiętam. To kwestia między wami. Jeśli jemu nie przeszkadza to że jestes taka młoda to w porządku. A czemu ukrywacie się przed rodzicami? Boisz się ich reakcji?

Gość Z rodzicami to ciężka sprawa.
Trudno będzie im to zaakceptowć. A jaki stosunek ma do tego twój facet?

Gość bezradna121
moj facet mnie bardzo kocha i chce byc ze mna mimo wszystko nawed gdy rodzice mnie wywala z domu to on mnie zabierze do siebie ale ja chcem zyc w zgodzie z rodzicami jak im to powiedziec

Gość Chciałabym ci
jakoś doradzić ale to napraawdę trudna sytuacja. ty najlepiesz znasz swoich rodziców. Skoro się obawiasz im o tym powiedzieć to musisz mieć do tego jakieś podstawy. Pewnie cięzko bedzie im to zaakceptować. I na dwoje babka wrózyła - albo się z tym pogodzą albo będziesz musiała wybierać - oni albo on. rodzicecżęsto są przekonani że wiedzą najlepiej , co dla ich dziecka będzie najlepsze. Często mają rację, ale, niestety, równie często sie mylą. trzymam za Ciebie kciuki.

Gość bezradna124
oni cos juz zaczeli podejrzewac bo on mieszka w tej samej wiosce co ja i tato ostatnio mowił zebym z nim nie rozmawiała i co ja mam robic

Gość Dlaczego tata
nie kazał ci z nim rozmawiać ? Może mają do niego jakieś zastrzeżenia ? Czy to porządny facet ?

Gość bezradna124
2 LATA BYŁ W NIEMCZECH I TERAZ NIGDZIE NIE PRACUJE MA 2 AUTA I WOZI SIE Z KOLEGAMI TROSZKE PIJE A KIEDYS GO ZUCIŁA DZIEWCZYNA BYŁ Z NIA BARDZO DŁUGO I CHCIAŁ SIE ZABIC PRZEZ NIA I TATO MOWI ZEBYM NIE ROBIŁA MU ZADNYCH NADZIEJI I MAM SIE DO NIEGO NIE ZBLIZAC ALE JA GO NAPRAWDE KOCHAM JAK ICH PRZEKONAC ZE JESTEM Z NIM SZCZESLIWA

Gość bezradna124
ALE JEST OGOŁEM POZADNY I NIE PRACUJE BO SIE WCZESNIEJ DOROBIŁ ALE ONI MI NIE WIERZA I PYTAJA SKAD ON MA PIENIADZE

Gość A długo ze sobą
jesteście ? Może Twój tata wie o nim więcej niż ty i może ma podstawy do tego ,ze nie chce byś z nim była. Jesteś jeszcze bardzo młodziutka i całe życie przed Tobą. Piszesz że troszkę pije i wozi się z kolegami. Pomyśl czy taki facet zapewni Ci przyszłość i waszej przyszłej rodzinie. Jest już dojrzały, przynajmniej pod względem wieku i powinien myśleć o życiu poważnie a nie rozbijać się autami. Nie chcę moralizowac, ale może twoi rodzice mają rację zbraniając ci kontaktu z nim ?

Gość bezradna124
kamaxx a jak ci sie zyje z mezem a nie widac zbytnio roznice wieku

Gość bezradna124
jakis rok sie znamy a on go tylko zna z widzena i nie moze o nim nic powiedziec

Bardzo dobrze to bardzo dobry człowiek roznicy wieku nie widac co czesto rodzi dosc zabawne sytuacje bo nikt nie wierzy a głupio tak kazdemu machac metryką lub dowodem przed oczami. Prawde powiedziawszy raczej mu zazdroszcze bo jak osiagne jego wiek to juz bede ,, bardzo stara\'\' a on ciągle wyglada jak ,,smarkacz\'\'.

Gość bezradna124
jak zareagowali twoi rodzie dowiadujac sie ze masz takiego starego chlopaka

Gość wodna_lila
a co ich to obchodzi? ja nie wiem, co im do tego to powiedz, ze cos robi i niech dadza wam spokoj.

Do Bezradna. To nie w tym problem widzę t.z. w różnicy wieku. Kochasz go i ok. Czy jesteś Ty w stanie już sama się utrzymać? Bo tylko wtedy możesz decydować o swoim życiu i swoich wyborach. Życie przed Tobą. Gdy mieszkasz i jesteś na utrzymaniu rodziców konsekwencje Twojego postępowania dotykają i ich i o tym pamiętaj. Zrobisz co będziesz chciała to pewne. Rodzice widzą to czego Ty nie widzisz t.z. nie widzą Twojej przyszłości z nim. Oni boją się o Ciebie. A tak oprócz samochodów i kasy zarobionej za granicą no i.....bogatego doświadczenia z dziewczynami jakie szkoły pokończył? Czy myślisz o przyszłości z nim?

Gość wodna_lila
ja mysle, o przyszlosic z nim:)

Gość bezradna124
jestem na uczymaniu rodziców jeszcze bardzo kocham swoich rodziców i nie chcem stracic z nimi kontaktu ale jego tez bardzo kocham i chcem byc z nim do konca zycia ale oni tego nie zrozumieja

Gość Może najpierw
Skończ edukację. Jakieś studia - może. Ale przed tym - zaprzyjaźnij się ze słowniczkiem...

Gość bezradna124
wiem ze robie błedy juz tak mam a studia mam za 2 lata

Gość danusieńka
33-letni kawaler? Pewnie ma jakiś feler

Gość bezradna124
miał dziewczyne ale przed slubem zostawiła go

Gość Może najpierw
jednak słowniczek. Potem podstarzały lovelas.