Gość biszkoptowa Napisano Czerwiec 17, 2006 ja walcze.... wczoraj była totalna porazka.... o godzinie 21.20 zjadłam 2 kawałki babki marmurkowej (takie spore te kawałki) i do tego bita śmietana, a wczesniej jak piekłam ta babke to po zrobieniu jej wylizałam całe naczynie w ktorym ja robiłam, czyli zjadłam slodkie surowe ciacho....ale wstyd.... a dzsiaj tez bede jada napewno kawałek trota bo jestem zaprszonoa na urodziny....o mamo... jeszcze chce schudnac z 3 kilogramy... jej..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anula24 0 Napisano Czerwiec 17, 2006 Dziewczyny ja też ciągle walcze we wtorek zjadłam małego loda i dziś zjadłam małego z połową porcji bitej śmietany i polewą.Także jak się chce to potrafi.Co prawda obiecałam sobie słodycze raz w tygodniu i miała to być niedziela ale i tak jest dobrze.Dojde jeszcze do tego że będę jadła raz w tygodniu albo wogule.Ważne że sie nie rzucam na czekolady i nie pożeram słodkość,bo do tej pory tak było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nela17 0 Napisano Czerwiec 17, 2006 a ja jestem załamana tym co robie:( Jem jem jem i przestać nie umiem :( aż wstyd się przyznać :( ale fajnie ze Wam chociaz wychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna Konopielka 0 Napisano Czerwiec 17, 2006 Uwielbiam słodycze, a szczególnie czekoladę i nie wyobrażam sobie życia bez nich. Schudłam już dużo i na początku rzeczywiście nie jadłam słodyczy, nie wiem czy to zasługa chromu,który łykałam. Odchudzam się dalej i tracę kilogramy,ale niemal codziennie jem kostkę czy dwie czekolady. Nie potrafię ich sobie odmówić. Mogę nie zjeść kolacji, ale czekoladkę po obiedzie KONIECZNIE. Już wcześniej(po sniadaniu,kiedy jestem najedzona), wyjmuję sobie kostkę i zostawiam w widocznym miejscu ciesząc nią oczy. Po obiedzie wkładam do buzi i czekam,aż się rozpłynie. Robię tak, bo gdybym po obiedzie chciała odłamać kostkę, to najpewniej zjadłabym całą tabliczkę. Wiem,że to zły nawyk żywieniowy,ale chyba lepiej zjeść kostkę niż całą czekoladę:-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zmartwiona21 0 Napisano Czerwiec 19, 2006 A ja zastanawiam sie nad tym czy czasami można zastapić obiad całą tabliczką pysznej czekolady.Ja nie umiem żyć bez czekolady. Czy to nie zaszkodzi figurze,taki czekoladowy obiad? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pretty111111 0 Napisano Czerwiec 19, 2006 witam panie a zwłaszcza Panne Konopielkę Twój \"sopsób na słodycze jste suuuuuuuper\" zwłaszcza z tym wydzielaniem sobie kawałka czekolady po śniadaniu i jedzeniem go po obiedzie. Może dla kogoś kto tego nie rozumie wydać sie to śmieszne ale moim zdaniem super pomysł. no bo jeśli już masz świadomość ze rano sobie tą czekoladkę szykujesz to juz w główce jest sygnał ze słodycze mogę jeść, po obiadku zjadasz też ok a kolejną część dnia masz świadomość ze dzisiaj już słodycze były ale jutro możesz znowu coś zjeść. napisz prosze jaką diete stosujesz oprócz tego sprytnego sposobu i jakie masz efekty w jakim czasie 5+ albo 6 należy ci sie za ten pomysł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justinka 0 Napisano Czerwiec 20, 2006 Dziewczyny,dzisiaj po raz pierwszy od znacznie dłuższego czasu skosztowałam boskiej czekolady.Degustację zaczelam od jednego rządka czekolady z pełnymi orzechami i bakaliami,a skończyłam na wszamaniu połowy!!!!Czyli jakieś 500 kcal,bo jeden rządek ma 170 kcal.A piepszę to,raz się żyje.Nie bede sobie odmawiać takich pyszności.Zawsze tylko marze o czekoladzie a nigdy jej nie jem.Nie bede sie przejmowac kaloriami. I wiecie co,od razu polepszył mi sie nastrój,stałam sie weselsza,szczesliwsza i pomogla mi w tym czekolada! Wy tez sie nie przejmujcie niczym,jedzcie czekolady tyle ile macie ochotę :). Za to zrobię sobie lekkostrawny obiadek.Może zjem z 20 truskawek,albo jakąś lekką sałatkę :). Trzymajcie sie dziewczynki :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justinka 0 Napisano Lipiec 18, 2006 Czy nikt tu juz nie zaglada?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justina 0 Napisano Październik 5, 2006 Odświeżam!!!!Dawno tu nikogo nie było! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justina 0 Napisano Październik 5, 2006 :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 14, 2016 ja jestem uzalezniona i to bardzo...moje ulubione to bajeczna z wedla, milka bombelkowa, milka laciata, ritter sport z kokosem albo nugatowa, kinder czekolada i z lindta mleczna.... :( codziennie zjadam pol czekolady albo cala- wczoraj milke bombelkowa a dzis juz pol ritter sport z kokosem a mam jeszcze wafle orzechowe z wedla te torcikowe :( nie wytrzymam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 14, 2016 no i super! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kornelia112 Napisano Sierpień 22, 2017 Ja jestem uzależniona strasznie, a te ciastka z czekoladą z http://www.tago.com.pl/ to już w ogóle pycha. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeggewfw Napisano Marzec 15, 2018 Prezent dla seniora nie zawsze musi być stonowany i przewidywalny. Obecnie masz możliwość podarować coś znacznie bardziej oryginalnego, co zapewni mu bardzo przyjemne chwile. https://www.harempower.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość feg Napisano Marzec 30, 2018 Prezent dla faceta powinien być wybrany z zastanowieniem. Nie zawsze jest łatwo znaleźć coś, co spełni jego oczekiwania, dlatego czasem warto postawić na coś bardziej oryginalnego. https://www.harempower.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rhrhr Napisano Kwiecień 5, 2018 Prezent dla faceta powinien być wybrany z zastanowieniem. Nie zawsze jest łatwo znaleźć coś, co spełni jego oczekiwania, dlatego czasem warto postawić na coś bardziej oryginalnego. https://www.harempower.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gf4g4h4 Napisano Kwiecień 25, 2018 Prezent dla seniora nie zawsze musi być stonowany i przewidywalny. Obecnie masz możliwość podarować coś znacznie bardziej oryginalnego, co zapewni mu bardzo przyjemne chwile. https://www.harempower.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 6tj66j66ik Napisano Kwiecień 25, 2018 Środki na potencje są obecnie często poszukiwane przez wielu mężczyzn. Takie wsparcie jest dla nich nieocenione i może całkowicie odmienić ich życie - warto je wypróbować. https://www.harempower.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość j66kii6 Napisano Kwiecień 25, 2018 Dobry prezent dla seniora może mieć wiele postaci. Jedną z ciekawszych opcji są obecnie produkty zapewniające danej osobie mile spędzony czas oraz wiele przyjemności i radości. https://www.harempower.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach