Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 22

Mogę mieć dziewczynę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość e-izabeth
:)

🖐️ 0000pop ale sympatyczna sie wydajesz byc napewno ktoś sie tyoba interesuje :) moze poprostu sie to sami niesmiali faceci ktorzy boja sie zrobic ten pierwszy krok?

Gość e-izabeth
no własnie, zatem warto malunki zrobic, by oni mogli poczuc sie pewnie:)

Gość 0000pop
lolita - dzieki. NPC - nikt sie nie interesuje. Nie piszmy juz o mnie. Co to znaczy dziwnie sie patrza? Krzywo znaczy sie? Odwracaja wzrok? Moze do niesmialych sie usmiechasz?

mimo to nie wiem czy wiecie ile energii, zycia, czasu, szczęscia i zdrowia zmarnowalem przez to ze bylem przekonany, ze nie moge miec dziewczyny no dobra musze teraz juz sobie tylko przypominac ze moge miec dziewczyne musze przestac wierzyc w nieuzasadniona bzdurę, ze nie moge miec dziewczyny:) Moze mi sie uda:) Mogę mieć dziewczynę!!!!!!!!! Mogę mieć dziewczynę!!!!!!!!! Mogę mieć dziewczynę!!!!!!!!! Mogę mieć dziewczynę!!!!!!!!! Mogę mieć dziewczynę!!!!!!!!! Mogę mieć dziewczynę!!!!!!!!! Mogę mieć dziewczynę!!!!!!!!! Mogę mieć dziewczynę!!!!!!!!! Mogę mieć dziewczynę!!!!!!!!! Mogę mieć dziewczynę!!!!!!!!! Mogę mieć dziewczynę!!!!!!!!! Mogę mieć dziewczynę!!!!!!!!! Mogę mieć dziewczynę!!!!!!!!! Mogę mieć dziewczynę!!!!!!!!! Mogę mieć dziewczynę!!!!!!!!! Mogę mieć dziewczynę!!!!!!!!! Mogę mieć dziewczynę!!!!!!!!! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) ja juz od dawna nie mam kompleks ze zle wygladam, bo kiedys taki tez mialem. Raczej mam kompleks ze wewnatrz jestem do niczego. A jak mysle ze ejstem do niczego to zgadnijcie jak sie zachowuje? Tak jak bym byl doniczego. no ale: Mogę mieć dziewczynę!!!!!!!!! Mogę mieć dziewczynę!!!!!!!!! Mogę mieć dziewczynę!!!!!!!!! Mogę mieć dziewczynę!!!!!!!!! Mogę mieć dziewczynę!!!!!!!!! Mogę mieć dziewczynę!!!!!!!!! Mogę mieć dziewczynę!!!!!!!!! Mogę mieć dziewczynę!!!!!!!!! Mogę mieć dziewczynę!!!!!!!!! Mogę mieć dziewczynę!!!!!!!!! Mogę mieć dziewczynę!!!!!!!!! Mogę mieć dziewczynę!!!!!!!!! Mogę mieć dziewczynę!!!!!!!!! Mogę mieć dziewczynę!!!!!!!!! Mogę mieć dziewczynę!!!!!!!!! Mogę mieć dziewczynę!!!!!!!!! Mogę mieć dziewczynę!!!!!!!!! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) no idę już i ciągle musze myslec, ze moge miec dziewczyne..jejku bylbym najszczesliwzym czlowiekiem na ziemi gdyby to sie udalo:) znaczy zebym w to uwierzyl:) ide i nucę:) moge mieć dziewczynę, moge miec dziewczynę, moze ponaklejac to na scianach w domu?..nie to by byla przesada..moge miec dziewczyne moge miec dziewczyne moge miec dziewczyne moge miec dziewczyne moge miec dziewczyne moge miec dziewczyne....... moge... miec dziewczyne....:) moge.....

Gość e-izabeth
piękne i widac o d razu ile radosic, energii, szczescia:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ponaklejaj w domu na ekranie monitora, na kubku od kway, masz dziewczyne:)))) wystarczy, ze chesz:) ja:) 👄 zmykam i jaaaaaaaaaa:)))))))))))))))))))))))))))))

Gość 0000pop
Do autora - kartka jest moim zdaniem dobrym pomyslem. Naklej sobie taka samoprzlepna zolta np przed soba w miejscu gdzie czesto siedzisz albo na biurku. Bedzie Ci przypominala.

Gość e-izabeth
najlepiej jak Ona sama ci zrobi, narysuje serce;) i napiszesz moja ukochana dziewczyna:)

>>Nigdy endorfinki już chyba szaleją ;) moze to rzeczywiscie prawde ze pewnosc siebie to podstawa sukcesu :) >>0000pop, przepraszam juz nie bede 🌼(ale zobacz juz sie ktos toba zainteresowal, moze jakosciowo nie najlepdszy ale jednak ;) )A co do pytania.Nie wiem ja raczej czesto patrze mijanym dziewczynom w oczyy, tzn. nie to ze gapię się jak jakiś zbereźnik ale starem się nawiązać kontak wzrokowy, wyswietlam na usta najsympatyczniejszy usmiech i nic... a nie razu zadna nie odwzajemnila usmiechu :o

Gość e-izabeth
mysle, ze moze nie zdarzyla, czasem jest pozno na reakcje, bo np zapatrzylysmy sie w czyjsc ucmiech:) nieznajomym tez nie odwzajemniam usmiechu, potem sa zaczepki, gwalty itp, dzewczyny to powterdza:)

ale jak juz ja bedzie mial to nie bedzie musial sobie przypoimnac ze moze miec dziewczyne, wystarczy ze na nia popatrzy...:)

juz od dawna nie zapadam sie pod ziemie kiedy podchodze do jakiejs dzewczyny. Po trosze pomaga mi w tym niezapadaniu to ze mysle sobie, ze i tak nie moge miec dziewczyny wiec nie musze sie niczego bac. Ale jesli bede myslal, jesli bede przekonany ze moge miec dziewczyne a jeszcze lepiej: przestane byc glupio przekonany ze nie moge miec dziewczyny to moze polacze moje wyuczone juz niezapadanie sie pod ziemie z tym, zeby jednak wykonac jakis ruch w kierunku posiadania dziewczyny. Moge mieć dziewczyne Moge mieć dziewczyne Moge mieć dziewczyne Moge mieć dziewczyne Moge mieć dziewczyne Moge mieć dziewczyne Moge mieć dziewczyne Moge mieć dziewczyne Moge mieć dziewczyne Moge mieć dziewczyne

Gość 0000pop
Wlasnie...nieznajomym raczej nie odwzajemnia sie usmiechu...smutne ale prawdziwe. Jak facet przchodzi i sie usmiecha to moze nie znaczyc ze dziewczyna mu sie podoba ale ze to jakis zbok - sorry NPC;)

>> e-izabeth o boże, nigdy w ten sposob o tym nie myslalem :( ale to chyba prawda :(

Gość e-izabeth
tak warto wykonac ruch:) bedzie wtedy patrzec ona zamiast tej malutkiej karteczki mam dziewczyne:) masz dziewczyne, masz cmok:) tylko wiara w siebie:) co to znaczy, ze nie mozesz miec, ze zadna nie chce? i dobrze, zobacz ze TA nie mialaby cie gdyby jakas cie zasmyrknela:) a Ty to jej szczescie, zatem ona szczelsiiwa zes tylko jej:))))

Mógłbyś jeszcze nagrać płytkę: w tle jakiś relaksujący szum morza i zapętlone nagranie: \"możesz mieć dziewczynę, możesz mieć dziewczynę, może szmieć dziewczynę...\" Kilka nocy przespanych ze słuchawkami i przekaz wytrawi ci się w podświadomości :D

Gość .............................o

Gość Mogę mieć dziewczynę

hmmm, z tym odwzajemnianiem usmiechu roznie bywa. ja nigdy nie odzwajemniam, bo zawsze wydaje mi sie, ze facet nie usmiecha sie do mnie tylko smieje sie ze mnie:O, wiec nie przejmuj sie, ze zadna nie odwzajemnia, zdobadz sie na cos wiecej niz usmiech:)