Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parcel

mowie nie durnym topikom

Polecane posty

Gość parcel

w stylu : ratujcie!! kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia ale to byl pierwszy raz czy mogle byc w ciazy??? mialam stosumek przerywany napewno nie jestem w ciazy??? blllle nie chce mi sie wiecej pisac nie chce mi sie tez wierzyc ze dziwewczyny sa takie glupie normalnie sredniowiecze ja mam rade jezeli boicie sie ze jestescie w ciazy jest na to rada trzeba wypic 10 l wody na raz to napewno poronicie.

Gość no wlasnie
Parcel wypierdalaj z tym tematem

Gość Wioletka
Dużo dziewczyn boji się ciąży i mają prawo do stresu i do pisania .jak coś się dzieje nie tak z organizmem to w tych czasach prawie każdy szuka informacji i porady w internecie więc raczej to nie średniowiecze

Gość parcel
W sumie to boje sie czy po ostatniej analnej przygodzie z wujem Henrykiem przy smazonej rybce w mazurskiej gluszy spreparowanej sprytnie przez obsluge baru szybkiej obslugi "U Anatola" nie jestem w ciazy i dlatego zakladam taki topik bo moze ktos ma podobny problem a ja sie troche wstydze bo chyba jestem dziewica. Zn prawiczkiem.

maja prawo sie pytac ale bez przesady czy sa az tak glupie?? spaly bez zabezpieczenia nie maja okresu i prosza zeby im napisac na forum ze nie sa w ciazy. po co spiaj bez prezerwatywy?? jak sa w ciazy to maja teraz nauczke tylko dzieci szkoda. bo sierocince pekaja w szwach. albo znajduje sie dieci a smietnikach zy plywajace w workach. wszystkie takie malolaty powinni karac ja nir rozumiem ja dziewczynki 14 15 letnie juz moga rodzic dzieciteraz jakas angielka co ma 11 bedzie rodzic i co powieci mi ze to jest normalne?

dzieci to NIE nauczka !!!!!!!!!! masz racje,wiele dziewczyn pisze tu bzdetach i rzeczach naprawde nie realnych---ale jak wiemy kobieta jesli chce to wmowi sobie wszystko i naprawde mozna sie zakrecic !!!! Kazda z nich ma prawo sie zapytac,kazda z nich ma prawo sie denerwowac-nie ma znaczenia czy ma 15 czy 30 lat--kazda z nich na swoj sposob przezywa stres!!-nikt w tych sprawach nie jest ekspertem i w kazdym budza sie z czasem leki.... jesli draznia Cie takie tematy,to poprostu omijaj je i nie czytaj- bedziesz zdrowszy/a :) pozdrawiam :)

Gość chyba nigdy nie czekales-
czekalaa??? na okres.... to sa jazdy...

Gość pseudonimmm
nikt wam nie kaze sie pieprzyc a potem czekac na okres. jezeli ktos robi to bez zabezpieczenia to juz jego sprawa a jezeli uzywa gumki pigulek itp no to po co sieje panike znam dziewczyny ktore kilkanascie lat panikowaly przed okresem nawet takie co braly tabletki i dokladnie zawsze w ten sam dzien tygodnia dostawaly okres