Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna.

Jak zamaskować wysokie czoło?

Polecane posty

Gość smutna.

Moje czoło jest naprawdę wysokie jak patrze w lustro to wygladam jak ufoludek nie moge juz na to patrzec nie wiem czy powinnam miec grzywke? Mam okragla twarz. A jako dziecko nosiłam grzywke ale niestety wygladalam rownie strasznie dlatego nie mam pojecia teraz jak rozpuszczam to czesze sie na bok i mam dłuzsza grzywke ale to nic nie daje bo co z tego ze zakrywam jedna strone jak druga jest goła wygladam jak ŁYSIEJĄCY FACET po 30-stce!!!! Poradzicie mi cos dziewczyny>To moj najwiejszy kompleks do tego mam bardzo rzadkie cienkie i przetluszczajace sie szybo włosy tak wyglada jakby mi rosły za daleko. Naprawde to czoło jest nieproporcjonalne do reszty.

Gość Brondynka
Dlaczego po prostu nie zrobisz sobie grzywki???

Gość wysokie czoło
Załóż sobie rogi.

Gość pandaa
grzywka i po klopocie....od razu bedzie lepiej. uwierz mi naprawde grzywka to zmieni. bedziesz wygladac o niebo lepiej.

Gość ostatecznie
mozesz zrobic sobie operacje obnizenia linii czola, ale to w przypadku jesli masz naprawde mega to czolo, bo operacja jest kosztowna no i pewnie ryzykowna, jak kazda..

Gość ostatecznie
dodam, ze widzialam to w tv i wyglada ohydnie.. wycinaja ci kawalek skory z czola i tak naciagaja na gore czaszki... efekt oczywiscie fajny, no ale sama operacja... no comments

Gość gdshbsdgh
to z wiatrem - bo te inne mają albo ciężkie włosy , albo 3 kilogramy żelu czy tam pasty

Gość leelooooooooooooo
hahaha dobre z tym wycieciem z papieru,chyba poeksperymentuje:)

Gość smutna.
lelooooooo własnie tak samo mam, ze na bok grzywka odslania przeciez druga polowe wiec co mi po tym?:) I tez mam bardzo okragla twarz nie wyobrazam sobie siebie w grzywce takiej jaką ma np Ania Mucha.

Gość koiljoi
a na okragla twarz - odpowiedni makijaz pomaga

Gość żeby sprawdzic
jak wygladasz w grzywce mozesz wziac troche wlosow z tylu glowy, zaczesac do przodu, zwiazac gumka i kombinowac. Zaczesz sobie te wlosy na bok, na cale czolo- zobaczysz jak bedzie Ci najlepiej.

Gość a moze zrob
sobie asymetryczna grzywke? taka pocieniowana, na bokach dluzsza po srodku krotsza, walnij tez sobie na nia cieniutkie pasemka, to wtedy odwrocisz uwage od okraglej twarzy. Jesli masz troche kasy, wybierz sie do dobrej wizazystki. Ale mysle ze asymetryczna grzywka i pasemeczka duzo zrobia, przy okraglej twarzy wloski po bokach rowniez powinny byc wycieniowane i jakby "postrzepione". Pozdro, dobrze bedzie :-)

Gość leeloooooo
na okragłą twarz makijaz to nie wszytko,nie zmieni konturów twarzy,poza tym juz próbowałam bawić się różem (bo pewnie o to ci chodzilo) i bardzo mi sie efekt nie podobał,bardzo sie czerwienie,więc dodatkowy kolor na policzkach wcale mi nie jest potrzebny... a wczoraj zarzuciłam sobie włosy z kucyka na czolo i przypiełam spineczką...wygladało to dobrze,chociaż wiadomo,ze inaczej jest jak włosy beda obciete... Na pewno zrobie tak,ze po bokach bede miała dłuzsze włosy, bo jakbym nie miala i bym zrobila kucyka,to po bokach takie łyse bym miala:/ mam po bokach postrzepione włosy i grzywke na bok, na razie moze byc, nie bede zmieniac, bo i tak jest mi z nia strasznie w twarz goraco;) wiec jakbym na lato miała całe czoło przykryte,to bym chyba padła:D k

Gość iwneyr 87yr873woyyncn
upupu

Gość grzebień
co do wiatru i grzywki to mamy patent sztacheta ..;d noś grzebień w kieszeni :PP jak nasza kumpela

Gość Ania xD
Musisz siebie zaakceptowac ja rownierz mam wysokie i mi to od jakiegos czasu nie przeszkadza . Nie mam grzywki bo grzywki pasują do osob o niskim czole a propo osoby o wysokim czole sa opisywane za mądre ;] to jest twoj atut a nie kompleks i staraj sie aby wyglądał on jak najlepiej xD Pozdro

Gość Jutyna
Mam ten sam kompleks... ostatnio zrobiłam sobie grzywke ..przyjaciółka mi mówi że owiele lepiej wyglądam. myślałam że mam to już za sobą ale dwa dni temu zrobiłam sobie zdjęcie do dowodu i wyglądałam nie zachęcająco. W dodatku mam bladą cere, widać że mam troche podkrążone oczy i okrągłą twarz... ale i tak wole siebie w grzywce niż bez niej... proponuje ci grzywke nie za krótką taką do brwi.

Gość hmm.
Aja lubie swoje wysokie czoło. Mam grzywke ale nie lubię jej nosić, gdyż faktem jest, że kiedy nawet niewielki wiatr zawieje to wszystko się burzy, a latanie cały czas z grzebieniem nie jest zbyt dobrym sposobem. Z pewnością lepsze wysokie niż za niskie i obrośnięte wołosami... Ale każdy ma takie z jakim się urodził, no nic nie poradzimy na to.

najlepiej grzywką. grzywkę można zrobić na wiele sposobów, więc na pewno da się dobrać coś, co zakryje całe czoło albo obie strony itp. itd. nie musisz przecież zaczesywać grzywki na jedną stronę.

Gość nie wiem co za problem jest
z grzywką. Sama mam grzywke odkąd pamiętam i nigdy nie przejmowalam się tym, ze mi ją coś "zburzy" :D Nie szukam lusterka za każdym razem kiedy zawieje wiatr. W ogole nie pamiętam, że mam grzywkę :D Grunt do dobre obcięcie - nawet jak coś jest nie tak to wystarczy przegarnąc ją ręką i już. Nie trzeba biegac z grzebieniem.

Ja mam również wysokie czoło..Ale grzywka wszystko rozwiązała..Od kilku lat nawet nie myślę, że mam wysokie czoło..A wiatr mnie nie rusza...Czuję się i wyglądam z grzywka dużo, naprawdę dużo lepiej.... Pozdrawiam i życzę odwagi

Gość Feminine
Rihanna np. tez ma wysokie czolo, a slicznie wyglada w grzywce na bok.

Witam Mam ten sam problem, ale jestem sytuacji bez wyjścia. Nie mogę odsłonić czoła, bo zaraz wszyscy się będą ze mnie śmiać. Już od jakiś 3 lat mam grzywkę i bardzo dobrze się z tym czuje, ale mam już jej dość ! Myślałam o grzywce na bok ( tak jak mają emo ) ale nie jestem pewna jak będę w niej wyglądać. Jeżeli ktoś ma jakieś pomysły, proszę pisać na mojego e-maila.

Gość młotkiem
ew doniczką, najlepiej pełną

Gość bernaa_o
na dziale chirurgia plastyczna jest topic o obnizaniu linii czola a dokladniej o przeszczepie wlosow, ale rozumiem ze jestes mloda i ta takie cos nie masz kasy:) tez mam wysokie czolo ale nie nosze grzywki bo mam beznadziejne wlosy, niby proste ale sie wywijaja i za kazdym razem jak zdecydowalam sie na grzywke to juz w ten sam dzien bardzo zalowalam i w efekcie zapuszczam-robie grzywke-znowu zapuszczam-znowu obcinam:O teraz mam bez grzywki, znowu mnie korci zeby zrobic grzywke ale chyba sie nie zdecyduje:O

Witam Ponownie :) Udało mi się rozwiązac mój problem. Po prostu przestałam sie przejmowac i w końcu zapuściłam grzywkę. Od jakiegoś miesiąca chodzę z opaska, a moje koleżanki ( i koledzy ;D ) twierdzą, że wyglądam dużo lepiej niż wcześniej. Wiec drogie koleżanki nie przejmujmy się opinią innych, bądźmy po prostu sobą !! ;** Pozdrawiam serdecznie Mary ;**

Gość mili455
spytaj rihanny

Gość kaka w
ratunku!! mam dosc wysokie czolo ale to nie wszystko, mam tzw łuki! nie mam grzywki i nie planuje sobie robic.czy jest jakies inne wyjscie?? jestem nastolatka i o operacji plastycznej moge zapomniec.czekam na porady!

Gość tyryryryyryr
zobacz na rihanne ta to ma glace dopiero, a jak fryzurke dobierze to i ładnie wyglada:) poogladaj se jej fotki...chyba ze masz wysokie i szerokie dodatkowo, to zrob grzywke ale nie za szeroką, po bokach miej dlugie proste bo jak masz okragla twarz to szeroką grzywką poszerzysz.