Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobol

peeling kawitacyjny - czy ktoś robił?

Polecane posty

Gość kobol

dziewczyny!mam ochotę oczyśćić swoją twarz na wiosnę. ostatnio sporo czytałam o peelingu kawitacyjnym i o mikrodermabrazji. czy któraś z was to robiła ?jak efekty?

Gość Koszyczek malin
Ja robiłam sobie piling kawitacyjny u kosemtyczki i srednio jetsem zadowola przyznam.Niemam wikekszych problemów z cerą i poszłam bez żadnego pryszca na ten zabieg.Mam za to ze trzy blizenki i pare przebarwien i chciałam poprawic koloryt skóry.Fakt przebarwienia zeszły bo były nikłe a raczej znikome i cre agładzsa ale za to mam pełno małych grudeczek i krostki podskórne mi wyskoczyły tak jakby mi zbardzo ta kawitacja pobudziła skóre

Gość kobol
kochana ninoczko!w związku z tym, że masz juz pewne doświadczenie mam do ciebie pare pytań: mam dość wrażliwą cerę- czy ten zabieg jej zbytnio nie podrażni?czy jest bolesny?ile trwa?czy drogo płaciłaś?z jakiego jesteś miasta?słyszałam, że za pomocą tego peelingu mozna usunąć nawet takie zaskórniki, które dotąd nijak nie chciały sie usunąć. czy to prawda?jak wyglada sam zabieg?

Gość kobol
dzięki bardzo za informacje!nie wiem tylko co to znaczy, ze najlepiej isc na peeling i oczyszczanie zwykłe?chodzi o takie mechaniczne, tj, "wyciskanie"?skąd to wiesz?