Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguscze

pare słów o odżywce PLACENTA kto używał?

Polecane posty

Gość aguscze

Hej kobitki mam zamiar kupić bo słyszałam od fryzjerki i polecała tą odżywke podobno jest z łożysk zwierzęcych bllleeee moze któraś z was kobitki uzywała i mogła by sie podzielić wrażeniami i czy naprawde dziala!!!!!! mam zniszczone włosy (rozjaśniam, prostuje) pliss z tego co wiem to na allegro mozna ją dostać? Pozdrowionka papa

ja widzialam na allegro te odzywke ale jak przeczytalam, ze jest z łożysk to mi sie niedobrze zrobilo i jej nie kupilam mimo, ze gratis byl do niej jedwab farouk ;) to i tak sie nie skusilam...

Gość aguscze
odświeżam nik naprawde jej nie uzywa

Gość ja uzywam
Jest całkiem dobra, tylko zapach taki sobie. A co do faktu, że robiony jest z łozysk... Jak czytam wasze wypowiedzi, to śmiać mi sięchce... Tak mówicie, jakby po otworzeniu pojemnika okazało się, że tam są jakieś flaki i krew... To normalna odżywka, doskonale odżywia włosy, nawilża je, jest wydajna i bardzo jej duzo... Jedyny mankament, to fakt, że trzeba ją trzymać na włosach ok pół godziny no i ten zapach... Ale może to fakt, że jest naturalna i nie perfumowana... Ja w każdym razie POLECAM!!!!

Gość wesssssssssssss
skorzystaj z wyszukiwarki by ltaki temat

Gość asienka77
Ja używam i moje włosy zniszczone rozjaśnianiem znacznie sie poprawiły :) jedyna uciążliwość to, że trzeba pół godziny trzymać ją na głowie.

Gość kasia____________
a ta odzywke mozna kupic inaczej niz przez allegro, jest w aptekach czy drogeriach? skusilabym sie ... :)

Gość A wy myślicie że
inne kosmetyki to z pierwiosnków o świcie zbieranych?

Gość ffgggff
REWELACJA! robicie wielkie halo, wiecie co jest w wiekszoci kremow p/zmarszczkowycxh-wlasnie placenta....to jest tylko wyciag-a nie czesci lozysk. opaca sie na allegro 1000ml kosztuje 16 zl, ja kupilam jakis czas temu, juz mi sie konczy i napewno zamowie nastepna! polecam naprawde

Gość kasia____________
ponawiam moje pytanie .... czy jest w zwyklej aptece / sklepie ?

Gość mnie też obrzydza to
że w składzie są te łożyska. :o nie używam kremów przeciwzmarszczkowych i najwyraxniej nie będę.:o

Gość głupie baby
kobity ale Wy głupie jesteście :-D...widać że nie zdajecie sobie sprawy czym się smarujecie i co jecie... hehe... wpieprzać kiełbase z o wiele większych zwierząt to wpieprzacie (nie jestem wegetarianką) a na włosy nałożyć odżywkę z łożysk to już beeeee???? a myślałam że homo SAPIENS.... a ten tekst z pierwiosnkami dobry... uśmiałam się :D a co do odżywki to słyszałam że bardzo dobra, jak tylko mi się skończy ta którą mam teraz zamierzam kupić właśnie tą z tych WIELCE OBRZYDLIWYCH łożysk :D:D:D Pozdrawiam

Ale na tej odzywce nie pisze zeby trzymac pol godziny pisze zeby trzymac pare minut!

Gość kasia___________________
dobra, dzieki za odpowiedz :( bede sie teraz tułac po sklepach i aptekach w poszukiwaniu tej odżywki :P

Gość rawka
no jateż się na nią skusiłam i rewelacyjnych efektów nie zauważyłam, dopiero jak zaczęłam podgrzewać włosy z odżywką suszarka i trzymać ok godziny pod ręcznikiem to wygląd włosów sie poprawił. Także polecam, za taką cene taka ilośc to naprawdę się opłaca.

Gość głupie baby
kasia_____________ nie kupisz jej w aptece ani w sklepie.... tylko u fryzjera albo na allegro mają

Gość kasia______________________
thx

Gość kasia______________________
niech ktos mi jeszcze odpisze co jest lepsze odzywka czy maska silnie regenerujaca? moze ktos wie czy ten jedwab do wlosow tez jest dobry?? http://www.allegro.pl/item106299288_chi_silk_infusion_farouk_jedwab_biosilk_usa_14.html http://www.allegro.pl/item107065177_silna_maska_reg_kallos_placenta_800ml_promocja.html help

Gość up .............
^^^^^

Gość jest tu kto

Gość aliseeee
polecam!tez ją kupiłam.