Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niskaa kobitka

Wysocy faceci lubicie niskie kobietki???

Polecane posty

Gość niskaa kobitka

Jestem bardzo drobna,44kg i 157cm wzrostu (wiecej juz nie urosne:O) co sadzicie o takich kobietach? Ile kobieta musi miec wzrostu ,zeby byc niska a ile,zeby byla uwazana za wysoka???

Gość Pomidor z Lidla
ostatnio widzialam taka pare... facet powyzej 180 cm wzrostu, dziewczyna cos ponad 150 cm :D slodko razem wygladali 🖐️

Gość ja ja ja
ja mam 162cm, a moj facet 187cm i jest cool :)

Gość jedyne wyjście to
nie lubimy

Gość niskaa kobitka
😭 co za odpowiedzi?!:P

Gość chyba sredni
niskaa kobitka >>>> wysoki facet to jest dla Ciebie od ilu cm wzrostu bo ja mam 181 wiec nie wiem czy jestem wysoki i mam prawo sie wypowiadac .

Może zdanie baby nie jest miarodajne, ale wszyscy wysocy i bardzo wysocy faceci jakich znałam i znam (i ten, którego mam :) ) lubią drobne kobietki.

Gość coś po mnie łazi
ja mam 159 moj facet 189 :) wczesniej mialam facetow o wzroscie: 182,185,181,188,191, 180,174 (niski), 170 (najnizszy)

Gość niskaa kobietka
dla mnie wysocy to chyba od 180cm wzwyz:)

Gość chyba sredni
No to sie wypowiem .... podobaja mi sie , tylko ze mialem 3 dziewczyny , najnizsza miala 171 , byla jeszcze 177 i obecna173 , srodkowa w w wysokich butach byla wyzsza ode mnie .

Gość jedyne wyjście to
z jednej strony to tylko do loda sie nadają bo nie muszą klękać

Gość jedyne wyjście to
z jednej strony to tylko do loda sie nadają bo nie muszą klękać

do \'cos po mnie łazi\': ładnie ich pozaliczałaś......:P jak mam 19 lat tak nie miałam zdnego a malutka tez bardzo jestem niestety 😭: 158cm wzrostu, 41kg wagi, mały biust, średni tyłek

Gość Wysoki jeden
ja mam 192 cm i lubie takie co na stojaka potrafią...sami wiecie co :classic_cool: :P

To juz chyba trzeci taki temat jaki widzialem na kafeterii :) Tak podobają nam się niskie, zarówno niskim, i wysokim facetom. Ja mam 189 i bardzo mi sie podobają takie drobne ok 150cm 🌼 A za niską to sie chyba uznaje ponizej 160cm mniej więcej, tak mysle....

Gość Dziewczyna21
Mam 160 cm wzrostu, ważę niecałe 50 kilo, mój chłopak ma 187 cm wzrostu. Nie przeszkadza mu to :) Seks mamy bardzo udany, dzięki temu, że jestem mała możemy wykonywac rózne akrobacje ;) Poza tym gdy mnie obejmuje, to cała się topię w jego ramionach i podoba się to i mi i jemu :)

Gość Lady 170cm
Hej wszystkie laski, które wchodzą na tą stronkę podając się za facetów i pisząc teksty w stylu:"tak bardzo lubimy niskie kobietki, moja pierwsza laska miała tyle cm, druga tyle, itd..." zastanówcie się co piszecie - ŻADEN FACET NIE WSZEDŁBY TU PISZĄC O TAKICH GŁUPOTACH! pozdrówka dla wszystkich liliputków!

Moze liliputki a ty krowa ... Ja mam 156 a moj przyszły maz 190 ...sa gusta i gusciki jeden lubi skarpetki drugi pomarancze

lady 170cm po co ta zlosc;) ja mam prawie 160cm i dobrze mi z tym;)

Gość tez krasnoludek
wzrost nie jest gwarancją powodzenia u facetów - jakoś nie spotkałam forum samotnych krasnoludków, a tak z moich obserwacji - nie mam małej kolezanki samotnej - wszystkie cieszą się niezłym wzięciem - sama mam takiego drągala w domciu co słucha sie swojej salapetki i jak dotąd to świata po za nia nie widzi :)

Gość tez krasnoludek
bo małe jest piękne :) a kto sądzi inaczej to wybór tez ma duzy :)

Gość ja mam 195
i moge powiedziec, ze seks z dziewczynami o wzroscie ponizej 160cm jest, hmm... nieco bardziej skomplikowany, aczkolwiek wykonalny :D Pomimo tego bardzo lubie nizsze dziewczyny - wywoluja u mnie odruchy opiekuncze (tylko ciezko jest sie przytulic na stojaco) i w pozycji na jezdzca nie wbijaja mnie w lozko :P

Setunia nie ma zadnych złosci..mi tez z tym dobrze i w ramionach mojego narzyczonego czuje sie fantastycznie i bezpiecznie wtulona całym cialkiem ;)

Ja mam 164 i miałam facetów 195 , 194 , teraz 190.I chyba wszystkim sie podobałam:P

A i z seksem żadnych problemów nie zauważyłam :P

Gość MEGI507
A CO MAJĄ ZROBIĆ WYSOKIE KOBIETY KTÓRE NA DODATEK KOCHAJĄ CHODZIĆ W WYSOKICH OBCASACH

Gość MEGI507
A CO MAJĄ ZROBIĆ WYSOKIE KOBIETY KTÓRE NA DODATEK KOCHAJĄ CHODZIĆ W WYSOKICH OBCASACH

Gość bad boy.
niskie dziewczyny mnie jakos dziwnie bardziej kreca :classic_cool: ale ten seks na stojaka...porazka 😭

Gość Wysoooka
Też zauważyłam tu co najmniej kilka topików założonych przez niskie dziewczyny z wyraźną gloryfikacją niskiego wzrostu. Powiem tak. Uwielbiam to że jestem wysoka. Nie zamieniłabym swojego wzrostu na żaden inny.., ale nie przyszłoby mi do głowy zakładać topiki z podświadomym oczekiwaniem że ktoś będzie chwalić mój wzrost. A tak właśnie robią niskie. Niski wzrost ma swoje zalety. Tak samo jak i wysoki, ale zakładanie takich topików to dla mnie jakaś próba dowartościowywania się w oczach facetów i innych kobiet. Ot tyle mam do powiedzenia.

Gość Tadeusz Kopciuszko
strasznie ochydne sa te karyple z grubymi nogami upasiona dupa w makdonaldzie.