Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niskaa kobitka

Wysocy faceci lubicie niskie kobietki???

Polecane posty

Gość
No ja uwazam ze wysocy faceci lubia niskie kobiety:) sama mam niecały 165 a spotykam sie z chłopakiem, ktory ma ok 190 :)

Gość Po prostu Cześka
i robisz mu loda na stojaka?

Gość Polaczek
Tak ja mam 184cm i podobaja mi sie kobiety ponizej 175(tak orientacyjnie) czulbym sie glupio z wysoka dziewczyna ... u Ciebie nie ma problemu no chyba ze bys miala 140cm a tak w ogole facetow to mega robi jak kobieta jest filigranowa bo czuje sie bardziej mesko w lozku:)

tak wysocy lubia niskie, i niscy lubia niskie wysokie kobiety wogole maja gorzej zwlaszcza jesli lubia nosci szpilki no ale o ile niska z wysokim wyglada ok to niski z wysoka juz nie beda razem tak fajnie wygladac, zreszta kobiety lubia jak mezczyzna jest od nich wyzszy bo wtedy same czuja sie bardziej drobne,delikatne i bezpieczniejsze wiec wysokie maja przechlapane,zwlaszcza ze ci ok 185 co by do wysokich pasowali to akurat preferuja te najnizsze

Gość a ja mam 180
i miałem kobietę 152,5] i było bardzo wspaniale

Taa, wszyscy lubia niskie........ he he , jacy wy jesteście zabaw3ni, nie ubliżając niskim, ja mam 175 cm i jakoś nie narzekam na brak powodzenia u facetów, zarówno niskich jak i wysokich, tak na marginesie uwielbiam wysokie szpilki:)) Więc nie wypowiadajcie się za ogół, mój brat ma 196 cm i nie preferuje raczej niskich dziewczyn, oczywiscie zadnej nie skresla z powodu wzrostu, ale 160 cm nie dziala na jej korzysc........ Wiec nie gadajcie gupot, niskie chcecie miec monopol na facetw....... Bo to tak wzglda zazdrođnice

Gość zdolowaananaa
ja mam 172cm i mam mega dola bo facet ktory mi sie bardzo podobal myslalam ze ja jemu tez ..jest juz z inna on 190 ona max 150..i zaczynam myslec ze wysokim jest gorzej strasznie mi smutno :(

Gość a ja mam 175
i zauwazylam, z epodobam sie nzszym ode mnie:O:D cholera.

Gość a ja mam 175
ale np moja kolezanka, tego amego wzrostu co ja, ma samych wyzszych adoratorow, wiec nie wiem o co be:P

Gość zdolowaaannaa
zauwazylam, z epodobam sie nzszym ode mnie --> ja tez:(

Gość a ja mam 175
dziwi mnie to, ze facet chce miec dziewczne wyzsza od siebie. nie za bardzo bym sie czula w takim ukladzie. no chyba, ze po prostu zakochalabym sie:P❤️ ogllnie, to mam teraz na to wyjebane.

Gość zdolowaaannaa
a ja jestem mega zalamana po swojej ost porazce:(