Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zmarszczka

.................co na zmarszczki ???

Polecane posty

Go艣膰 zmarszczka

jakie kremy kobietki polecacie na zmarszczki?? na te ktore juz sie pojawily i te ktorych jeszcze nie ma.. a moze jakies masa偶e specjalne albo cos? 馃尲

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 g_b
a ile masz lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zmarszczka
20 latek na wlasnie kiedys ktos mi powiedzial ze nie powinnam jeszcze zadnych kremow uzywac bo to moze tylko pogarszys sytuacje ale boje sie ze kidys moze byc za pozno a tak na marginesie to od malego latalam na sloncu i sie opalalam i kazdego lata byla opalona i jak sie tylko cieplutko robilo to na slonko wychodzilam.. solarium rzadko odwiedzam 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 g_b
majac 20 lat nie powinnas stosowac krem贸w na zmarszczki. Teoretycznie sk贸ra zaczyna starze膰 si臋 od 25 roku zycia, wiec radze jeszcze troche poczeka膰, a za to 艂ykac witaminki i uzywac na dzien krem贸w z wyzszym filtrem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nananana
sama mam 20 lat i w tym wieku powinnas uzywac kremow nawilzajacych bo tylko dobrze nawilzona skora jest 艂膮dna i w ten spsob zapobiegniesz rowziez powstawaniu nowych. pozdrwiam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zmarszczka
kiedys znalazlam tak膮 strone gdzie byl pokazany taki jakby masaz na twarz podczas nakladania kremu ale teraz nie moge do niej dotrzec:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M jak Magda
to kremik nr dwa-na dole.polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nananana
ja wrecz przeciwnie przeciez to jest krem przeciwzmarszczkowy w tym wieku!!!! a jak bedziesz miala 30 to juz niczym nie zaskoczysz sk贸ry i bedziesz 偶a艂owa艂a!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M jak Magda
niewiem czy to komentarz na moj post, ale to jest krem na pierwsze zmarszczki czyli takie jak moje wcale nie taki silny jak inne dla skory po 30-stce czy pozniej. Do tego jest delikatny a ja mam wrazliwa cere.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BOGATA 200ZL
trzeba o zmarszczki juz dbac od 20 wiec kremy jak najbardziej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mdddd
mozecie podac dokladna nazwe tego kremu z daxa na pierwsze zmarszczki?

Udost臋pnij ten post