Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CO LEPSZE

Samoopalacz czy balsam brązujący???

Polecane posty

Gość CO LEPSZE

??

Gość hihiiii
samoopalacz

Gość CO LEPSZE
a balsam ? ma słabsze działanie?

Gość balsamy brudza odziez

Gość Adamowa
Zdecydowanie polecam samoopalcze; po balsamach pseudobrązujących nie widać jakichkolwiek efektów:)

Gość Izabelle15
Odradzam balsamy brązujące...tragedia :/ raczej powinni napisać żółknące po kilku dniach. Teraz buszuje po forach - jak to cholerstwo zmyć!??

Gość werwerwerwerwr
a jakiej firmy używałaś możesz mi ie ostrzec??mam wlaśnie na balsam chętkę

Gość Isabelle15
Balsam, który odradzam to Ziaja Sopot, wyglądam jak jakiś żółtek :/ Słyszałąm, że cytryną można to zmyć, więc będę próbowała :) Pozdrawiam

Gość mimimimimimimim
ziaje "zmylam" peelingiem... szybko schodzi... i fakt- bylam żółta:) a do autorki zapytania: zalezy jakiej chcesz opalenizny, samoopalacze sa silniejsze a rozne mleczka brazujace dzialaja slabiej (chociaz znanym mi wyjatkiem jest chociazby balsam ziai, ktory daje dosyc MOCNY efekt.......)

Gość aaania
Tylko do czego to ma służyć? Do całego ciała czy tylko do twarzy? Jeżeli do całego ciała to balsam a jeżeli tylko do twarzy-samoopalacz. Wysmarowałam się kiedyś cała samoopalaczem...efekt był straszny...Zacieki na całym ciele...:-) Trzeba to bardzo umiejętnie robić,poprzedzając peelingiem...

Gość pomaranczowa w latki
a jam J&J balsam oczywiscie..... i nie jestem zolta ale pomarNCZOWA :| ALE CO SIE DZIWIC TYLKO SLONCE MOZE Pomoc..... no i co do J&J to jak wszystkie pozostale to zostawiam plamy i brudzi ubrania ai pomimo poczatkowemu ladnemu zapachu pozniej jest straszny feee.... a na szyji wygladam ja brudna :( juz lepiej nie mysle co bybylo gdybym sie zijaja wysmarowala czy innym tanim masidlem... jedyny jeszcze balsam nadzieja to dove jeszcze nie probowalam moze skusze sie ale za rok bo teraz czekam na slonce i koncze J&J... pozdrawiam

Gość Isabelle15
A ja już postanowiłam, że tego typu kosmetyków nigdy więcej :D tylko słońce tak naprawde może pomóc...samoopalacze i blsamy brazujace porzadanego efektu zazwyczaj nie dają, a jak dają to nie na długo. A już na pewno nie powinny ich stosować osoby o jasnej karnacji - jak ja na przykład :D

Gość Adamowa
Ja mam bardzo jasną karnację i samoopalacz rzucony na twarz to dla mnie bardzo dobre rozwiązanie:) co do reszty ciałka - wierzę już tylko w słoneczko; balsamy brązujące nie dają mi żadnych efektów, samoopalacz na ciele ciężko już rozprowadzić tak, by nie było zacieków, a solarium to dla mnie szczyt głupoty (szkoda kasy i skóry).