Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sweet Karolinka

Czemu nie mogę mieć chłopaka?

Polecane posty

Gość Sweet Karolinka

Słuchajcie chciałambym mieć chłopaka mam 12-13 lat jestem dosyć mała ale nie najmniejsza z klasy,dobrze się ucze(świadectwo z czer.paskiem),mam duże usta,duzy biust,długie brązowe włosy,czyste zemby :D ładne oczy i uśmiech(jak mi to kiedyś powiedział nawet ksiądz).Czemu nie mogę miec chłopaka?Nikomu się nie podobam,ale nie zmienie sie temu ze chłopak mnie nie chce chociaż mi się podoba jestem jaka sie urodziłam.Czy mam szansę u chłopaków?

Gość nie przejmuj się
Hejka. Ja mam 14 lat i chodzę do 1 gimn. W podstawówce też marzyłam o chłopaku, ale sie nie udało. Jestem nawet ładna, średnia 5.40, ale nie mogłam go znaleźć. W gimnazjum wszystko sie zmieniło. Z szarej myszki postanowiłam zrobić prawdziwą laskę. Teraz jestem śmiała, odważna, wygrałam nawet wybory na przewodniczącą szkoły, wszyscy mnie lubią i mam chłopaka-cud. Z pozostałymi sie bardzo kumpluje, więc wielu się podobam. Spróbuj sie zaprzyjaźnić z kolesiemi, tak jak ja to zrobiłam. TO POMAGA. Powodzenia, 3mka!

Gość madziaaaaaa
FAcevci lecą na luzary ;) .. które umieją pogadać się pośmiać pożartować ale kiedy tzreba byc kobiece ;)

Gość angelika_16
Dziewczyno ..cz,mu ty sie zamartwiasz??nie buj sie ,chłapaka znjdziesz jak przyjdzie na ciebie pora ,narazie masz dopiero 13 lat,bedziesz mala od 15 w zwyż to zobaczysz co sie bedzie działo..zaczniesz chodzić na dyski..poruszasz tyłeczkej ..i bedzie looz ..narazie myśl o szkole i nie bierz wzoru z koleżanek..podrawiam

może poproś mame o chomika czy coś :O

Gość Kochanek płock
mysle ze jestes mloda i dopiero wszystko przed Toba, jezeli to co napisalas jest prawda to na pewno znajdziesz swoj ideal... pozdrawiam

to może przeprowadź się do holandii.... tam już niedługo bedzie można uprawiać legalnie sex osobom powyżej 12 roku życia, bo z tego co wiem od znajomego, który akurat jest holendrem, ustawa przejdzie. istny RAJ dla Was....dziewczynki.... ARKADIA !!!! :D bardzo szybciutko znajdzidziecie tam chłopców i może nawet nie będzie musiały znać dobrze angielskiego....myślę że w Waszym przypadku wystarczy oralny francuski... kto powiedział że trzeba rozmawiać z partnerem werbalnie...??? nie trzeba :D powodzenia. holendrzy to naprawdę niezłe ciacha :D ja póki co porozumiewam sie z moim znajomym tylko werbalnie, po angielsku ;) ale jak nie znacie to tak jak pisłam: to nie jest problem :D

Gość Dziecko drogie
najpierw edukacja ! zęby a nie "zemby"

Gość Agniesia1993
A ja mam średnią z zeszłego roku 4.9. Czy mogę liczyć na chłopaka?

Gość Agniesia1993
A od jakiej średniej można sobie pozwolić? CZerwony pasek wystarczy? A można z nim zrobić coś więcej? CZy to już za jakiegoś plusa czy referat?

Gość Agniesia1993
A o czym referat?

Gość Agniesia1993
Zapomniałam - umiem też malować! Tak szczerze mówiąc najbardziej interesowałby mnie taki chłopiec starszy, jak ja mam 13, to on z 17-16.

no co sie smiejecie?:o teraz młodziez szybciej dojrzewa...duzo szybciej :o :D :P :D:D

Gość Agniesia1993
rooocham psa - jak srrraaaa:classic_cool:

Gość buahahahahaha
1) proponuje słownik ortograficzny 2) nie ma co sie spieszyć 3) co ma srednia do milosc?

Gość krzychhhh
A może ja mógłbym być twoim chłopakiem???. Napisz na GG 6848838

Gość no ta
No to pedofile jebane beda mieli pole do popisu

Gość jak dobrze
ze rok szkolny sie zaczyna. Moze niepelnoletni nie beda na erotyczny wchodzili:O

Gość Agasia1993
DO mojej poprzedniczki: teraz własnie będzie czas , aby przejść do praktyki. Krzych, ja wolę mieć kogoś z otoczenia, a tu jeszcze jakiś pedofil. Jak mi się podobają chłopcy, co mają z 17 lat :) Takie fajne spodnie noszą :)

Gość Woojtek
Cześć jestem Wojtek też mam 12 lat .

Gość czarna_rozpacz
jak miłam 13 lat to tez miłam rózne misje:D:D: i znam tyle 13 latek któe mają takie problemy jak TY!! jak sie patrze na was to mi sie łezka w oku kręci.... to było w sumie tak niedawno....ale własnie moj najbardziej buntowniczy wiek 13 lat..... i siwizna moich rodziców z tym związana:D....tylko ze ja nie miłam cycków jeszcze:D tylko jakies małe kropki. wiesz... w wieku 13 lat chłopaków mają tylko te super-laski najmodniejsze i najbardziej wygadane.... czyli z regóły samorząd klasowy :D nie potrafie ci pomoc bo ja samam w wieku 14 lat wylądowałam na OIOMiE bo sie chciałam zabić...... moge cI powiedziec teraz jestem szczesliwa i Bogu dziekuje ze nie mam 13-14 lat..... uffff ...trzymajcie sie nastolatki bo to naprawde trudny okres ...kocham was... i jak co to piszcie postaram si epomóc...bede wpadac na to forum...i lepiej nie piszcie do tych co mowią ze tez maja 12 laty i sa chlopcami bo to sa pedofile i beda wam swintuszyc nagg

Gość Agusia1993
Ja jestem wręcz afascynowana chłopakami :P chłopięce klaty i że tak powiem "spodnie" :) :P

Gość co się porobiło
o shiiit, 12stki na forum erotycznym :o:o:o

Gość Agusia1993
Kradnę dzieciom piasek z piaskownicy:classic_cool:

hehe :) o rany. jak ja mialam 12 laaat :P no tak hehe. ale wtedy to jakos nie myslalam rozpaczliwie nad posiadaniem chlopaka :P chociaz, moze ja juz nie pamietam. ale to slicznie brzmi, ze male potrzebuja super sredniej ocen zeby sie podobac:) oby wam sie nie pozmienialo :P

Gość XD
Dziewczynooooo ! Za mloda jestes na chlopakow, prokurator za Ciebie jest. POczekaj az bedziesz miala 15 lat, wtedy kazdy Twoj ;p POzdrawiam ! i MIej sie :]

Gość kobieta pracująca...nocą
już zapisałam wasze ID w swoim notatniku

Gość za chwile
pewnie 6 latki napisza, ze tez chca miec chlopaka :P