Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość todie

Drzwi do czegoś nowego... ?

Polecane posty

Gość todie

?? Czyt ktoś czuje sie właśnie tak, jakbyt stał przed drzwiami do jakiegoś nowego, innego życia? Gorszego lub lepszego? Z własnej woli bądź nie? Jak jestem po maturze, na studia zamierzam iść daleko od mojejego miasta (jeżeli nie za granicę). Czuje sie jakbym czekała teraz w jakiejś poczekalni, do lekarza który ma powiedzieć coś bardzo ważnego, a jakbym na ten wyrok czekała zupełnie sama, nie trzymając nikogo za rękę. Czuje się nagle bardzo samotna, pomimo setki znajomych, psełdo-przyjaciół i dobrych rodziców... jestem w wieku w którym niektórzy już żyją pełnią życia na własny rachunek a ja jeszcze nawet siebie nie odnalazłam. Czy ktoś czuje się podobnie? Albo miał taki okres w swoim życiu i po przejściu przez te drzi się odnalazł?

jesteś jeszcze młoda, więc może boisz się powaznych decyzji( zmiany otoczenia itp.) ja mam takie wrażenie jak Ty caly czas - ze jeszce czekam na COŚ, co odmieni moje zycie - choc to zycie mam już troche poukładane ...

Gość todie
no tak, najgorzej chyba własnie mają ludzie którzy nie dostali w życiu kopa. Ja mam poza brakiem milości życie jak z bajki (dla niektorych), ale jestem przystosowaną do życia tchórzliwą istotą