Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depo provera

depo-provera - KIEDY OKRES???

Polecane posty

Gość depo provera

miałam już 3 zastrzyki,planuje jeszcze jeden i potem pigułki.Kiedy Wy po ostawieniu tego zastrzyku dpostaliśice okres ?.Po nim zamierzam brac już pigułki a jak wiadomo trzeba wziąsc 1 pigułke w 1 dizeń okresu.Czy vbęde msuiała na niego czekac bóg wie ile czy może gin przepisze coś na wywołanie zastrzyku.Dodam że zastrzyk miałam przepisany ze względu na karmienie piersią,dobrze jego toleruje ale gin powiedział że jak już nie karmie to nie ma co się tyloma paskuctwami faszerować

Gość pepo provera
Nik się nie wypowie?

Gość bada bing
ja bralam 2 razy w zyciu w kilku letnich odstepach czasu......w obu wypadkach prawdziwy okres dostalam dopiero po 8 miesiacach(od dnia przyjecia zastrzyku).....tak czy siak prawie do roku czasu po depo provera nie stosowalam zadnej antykoncepcji bowiem plodnosc wraca w pelni dopiero po nawet tak dlugim czasie.......takze moze zamiast dodatkowo szpikowac sie hormonami zastosuj srodki "lzejszego kalibru" i daj cialu wrocic do normy,a jak juz dostaniesz regularny okres to wtedy pigulki......ja taz zrobilam i jestem zadowolona,ale to jest moja wylacznie opinia.najlepiej zapytaj lekarza....pozdrawiam

Gość też interesuje mnie
temat gdyż za kilka dni kończy mi się ,,ważnośc zastrzyku"

Gość nikt się juz nie wypowie

Gość czy naprawde nikogo
nie ma kto brał ten zastrzyk ????

Gość ajajaja
ja brałam i do dzis bardzo załuje,po jednym zastrzyka nie mialam okresu przez....rok i siedem miesięcy..Gospodarka hormonalna w ruinie,o prostu szkoda gadac..

Gość ja bym rad od ajajajaja
nie słuchała bo czytałam rózne jej wtypowiedzi i jest tylko za kalendarzykiem :P mówi STOP pigułką,spiralą itdddddddddddd

Gość depo prowera
ja jestem po 3,za niecały miesiąc będe miała 4 i już ostatni czy to znaczy że okres może u mnie znacznie później byc niż u ciebie po 1 zastrzyku?

Gość ajajaja
ktos powyzej ma chyba kłopoty z rozumieniem czytanych wypowiedzi,bo ja nie opowiadam się za kalendarzykiem i sama stosuje pigułki.

Gość do ajajajjajajaja
kochana soreczki miałam się wpisac gdzie indizej ,myślałam o asiulce33.Soreczki

Gość chciałabym wiedzieć
do ajajajja czy miałas tylko i wyłącznie jeden zastrzyk??? jeśli tak co było powodem że już się na niego nie zdecydowałaś.Ja jestem 9 miesięcy od porodu,w 6 tygodniu po dostałam 1 dawke tego zastrzyku i biore do tej pory.Kiedy skończy mi się zastrszyk chce wrócić do pigułek i jak było z tobą czy zanim przyjełas 1 pigułke musiałaś czekac na okres (ale co wtedy zabezpieczeniem?) czy może gin dał coś na wywołanie okresu.Dodam że przez caly czas kiedy mam ten zastrzyk od chwili porodu nie miałam okresu,nie było żadnych plamień

cześć ja wzięłam trzy zastrzyki i pierwszy \"okres\" dostałam kilka dni po terminie, w którym miałam wziąć czwarty zastrzyk, a kolejny po 2 tygodniach:O Teraz niedługo minie 28 dni i zobaczymy, czy wszystko wróciło do normy;) Już do tabletek nie wrócę, teraz myślę nad spiralką;)

Gość czy ten zastrzyk
może brać osoba która nie karmi piersią???

Gość gość
Ja bralam zastrzyki przez rok i przytylam 14 kg, do mojego organizmu nie pasuja :) zaplacilam cena za wygode, teraz wrocialm do tabletek spowrotem i czekam na okres, pierwsza paczka za mna i teraz przerwa 7dniowa i nie ma okresu...