Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina_007

strasznie się boje ...

Polecane posty

Gość Karolina_007

cześć dziewczyny, już kiedyś do was pisałam, ot i przeddzień wizyty u lekarza oraz odbioru wyników z testu beta hcg - okres spóźnia mi się już prawie 5 tygodni, mam wszystkie objawy ... ale testy wychodziły mi wcześniej negatywne (te z apteki) byłam spokojna, az do dzisiaj i help help help - sfiksowałam, jeśli to dzidziek to skaczę już pod sufit ze szczęścia, ale jeśli .... ze mną jest coś nie tak???? i to jest to co mnie męczy - czy któraś z was podobnie miała jak ja? i co z tego wyszło? dajcie znać proszę :)

Gość Nie jestes sama
Wiem co znaczy czekac.....Wczoraj robilam test - negatywny, ale cos mi mowi, ze jest inaczej...No i czekam na kolejny test - do niedzieli rano... Badzmy cierpliwe...latwo sie mowi :(

kurde....ale Wy macie problemy.....:P:P:P a ja nigdy nie bedę miała dzieci. no chyba,z ę sobie kupię spermę w banku spermy. ale jak urodzę chłopca to będzie miał ciężko.... heh.... karolinka.....pozdrów ode mnie to coś jak bedzie 🌻

Gość karolina_007
... lolita ... pamiętam cię ... czep się swego ... i zbieraj lepiej za zakup z banku bo z takim podejściem to do końca życia będziesz sama, my tutaj rozmawiamy o poważnych sprawach (czytałaś wogóle temat forum??? dobrze do zinterprotowałaś???) a ty sobie jaja robisz, dziecko to nie "to coś" wbij to sobie do pałki zapałki - sorry

no OK, przepraszam...nie to coś tylko dzidziuś. miałam na myśli ze jeszcze nie woiadomo jak płeć, ale osobiście życze Ci zeby to była dziewczynka :D co mnie pamiętasz? zresztą.....i tak nigdy nie bedę w ciąży. czułabym sie jak kretynka nie wiedząc nawet kto jest ojcem tego dziecka 😭.

dzieki za szczerą wypowiedź [\'pałka zapałka\']. chociaż raz było szczerze.............

Gość karolina_007
... lolita ... nie bierz tego do siebie - to poprostu drażliwy temat, bardzo pragnę tego dziecka

no to Ci powiem teraz ciekawostkę.....ja jestem niechcianym dzieckiem tzn. nieplanowanym. teraz moi rodzice kochaja mnie niby itp, ale moja matka zajmował się mna 3 miechy od porodu. potem sobie poszła do pracy a ja przeszłam szereg nianiek które zmieniały sie wraz z tym jak sie okazało, że dana niania coś \'wyniosła z domu\'. potem przedszkole i podstawówka, gimnazjum i dalej było na moim forum jak byłaś [twierdzisz ze byłaś] i dam Ci radę, chociaz moze wolałbyś żebym się nie wypowiadała. nie rób tego swojemu dziecku. nie rób tego, co zrobili moi rodzice. opiekuj sie nim jak najdłużej i dawaj mu duzo czułości. moi rodzice zawsze dawali mi pieniądze [i do dziś dają] ale nic poza tym. z nauką od zawsze musiałam sobie radzić sama. z brakiem uczuc tez. i do dzis tak jest.

Gość karolina_007
... lolita .... mimo twoich czasami dziwnych tekstów i tak coś sprawia że się nawet lubie, jestes mądrą osobą, trochę przewrażliwioną, ale to wynika z twoich przeżyć, swojemu dziecku dam wszystko z głebi serca bo tak samo jak ty uważam że pieniądze to nie wszystko, tymczasem uciekam spać, a tobie życzę pomyślności w każdej dziedzinie twojego życia - buziak

Gość karolina_007
ups ... miało być ... cię lubię ... lolita ;)

napisałam Ci to ze względu na Twoje dziecko, a nie po to żeby sie pożalić. jak było tak było i nic tego nie zmieni. nie potrzebuję żeby się na demną litowała i na siłę pisała że mnie lubisz, tym bardziej że niekoniecznie tak jest.... - mam na mysli Twoje uwagi na temat mojej głupoty/mądrości....wiesz.....\"pierwsze słowo do dziennika...\" co do życzenia mi powodzenia to...być może ja nie zrozumiałam Twojego topicu, ale Ty chyba mojego też nie do końca..... pozdrawiam 🌻

Gość karolina_007
oj ...lolita... ja nigdy nie robie nic na siłę, są ludzie i ludzie, ja należe to TYCH ludzi ... pozdrawiam

Gość karolina_007
bo reaguje impulsywnie ... :)

....nawet bardzo impulsywnie.... a szczerze to takie zachowanie troche mnie zraża - raz tak, raz nie. zresztą....moja przyjaciółka od zawsze powtarza: \'liczy się pierwsza myśl, pierwsze słowo. potem to już wszystko jest przemyślane i zawsze ma coś na celu. albo Cię fałszywie zgnieśc abo podbudować.\' uważam że ona ma sporo racji, więc nie dziw sie że drugi komentarz wydał mi sie nieszczery. w ogóle to chyba za mało mnie znasz zeby orzekac czy jestem głupia czy nie. może i jestem, a może nie. ja sama tego nie wiem, nie umiem ocenić :O ile moge tyle z siebie daję. a jak tam Twoje kwestia? wyjaśniło sie coś? :D

Gość karolina_007
dziwisz się że tak zareagowałam na "to coś"? słońce, popatrz na świat wokół ile razy się zdarza ze byle jakie wredne babska rodzą dzieci na pęczki, mordują je, biją, w najlepszym przypadku sąd zdąrzy odebrać im prawa rodzicielskie i maluchy lądują w ośrodkach ... natomiast kobiety które tego pragną często muszą najperw sporo przejść i swoje odcierpieć, jeśli w końcu wogóle im się uda ... ja staram się dzidzie od roku i co? jajco ... dzisiaj bozia zrobiła mnie w bambuko, i rano obudziłam się z niespodzianką na prześcieradle, dziecka nie będzie ... myśl o mnie co chcesz, ja swoje wiem ... nie jestem słodką idiotką ... acha apropo twoich "pierwszych wrażeń" ...lolita... a ile razy się zdarza że ten kto ci słodzi okazuje się najgorszą świnią???

ani razu mi sie to nie zdarzyło. co do dzieci to wiesz...pomysl że takie dziewczyna jak ja nigdy nie bedą nawet sie starać bo nie mają z kim. jestem bardzo ciekawa co się bedzie ze mna działo i co bedę przechodzic jak mi się za kilka lat włączy instynkt macierzyński, tak jak teraz potrzebuje miec kogoś bliskiego. moge sobie pisać że nienawidze mężczyzn a właśnie, nawet w trewj chwili, myślę o jednym, który nie zwraca na mnie najmniejszej uwagi i ryczec mi sie chce !!! nienawidze go!!!!111

Gość karolina_007
...lolita... ty mnie źle nie zrozum, nie mówiłam o tobie (mam na myśli wyrodne matki) - a co do faceta i dziecka, to jestem przekonana że ... dziecka doczekasz się prędzej niż ja, a co do faceta ... tylko od ciebie zależy czy go przy sobie utrzymasz - buziak

żeby coś trzymać to najpierw trzeba mieć kogo......:O co do CIebie to musisz pracowac ze swoim mężczyzną. cywilizacja nie służy zapłodnieniom. albo trochę sportu, zeby rozrzuszac komórki. piszę poważnie. jak Wasze organizmy będą szybciej pracowały i bedą lepiej dotlenione to tylko dni płodne i działać ostro....OSTRO !!!!!!! :D 🌻

Gość Karolina_007
...lolitko...to jak sprawdzi się to co napisałam o tobie, to wisisz mi browara, albo nie - całą skrzynkę :)

do \'karolina_007\': to napisz jakie piwo najbardziej lubisz :D może być najdroższe :P i tak wiem, że nie będę nic wysyłać :O

Gość żordelka
lolitka, jak karolina moze ci zyczyc zle lub dobrze, zareagowala jedynie na twoja pierwsza wypowiedz i sie jej nie dziwie, bo nie byla zbyt przemyslana:) ja dopiero wczytawszy sie zobaczylam, ze taka zla nie jestes i serdecznie ciew pozdrawiam:) a ty karolinko walcz dalej, w koncu sie uda;)

Gość karolina_007
żordelka - dziękuję ci za dobre słowo, zbieram siły, ale wiecie co jest w tym wszystkim najbardziej wkurzające, zanim jeszcze dostałam @ poszłam na badania krwi prywatnie - zapłaciłam a oni moje wyniki gdzieś zapodziali, i w sumie niewiem co jest, wizyte musiałam przełożyc u lekarza z wiadomych przyczyn a mnie non toper kręci jak niewiem co :( ...lolita... jak niechcesz przysyłać paczki to mogę ci podać nr konta bankowego .... albo nie .... po urodzeniu będziesz musiała je ze mną wychlapać ;) cmoki jak smoki ;)