Fifofa 210 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Zresztą nie sprowokujesz mnie sralowany, jestem ponad to. Tutaj każdy wywwlał prywate pisaną prywatnie publicznie. Jakoś umiem wybierać osoby raczej unikać. Nawet Salowa to zwykła hejciara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 70 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Kocham3lcîę:) napisał: ty jesteś szemrany typ xD Na szczęście cię nie goszczą xD Ale ja nigdzie nie dzwonie to oni dzwonią zawsze swoje mam i swoim obracam czy miałem tylko PlayStation czy pc i ps2 czy teraz mieszkanie i jakieś majątki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu Samcy alfa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu Wiem chuujowe to jest leżak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu Dlatego tutaj w UK mam spokój W Polsce po moich ostatnich doświadczeniach już tam nigdy nie wracam W Anglii takich ludzi nie spotkałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Spadaj. Jaki on jest bezradny bo nic nie potoczyło się według jego planu, a drugiego planu nie ma . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu Mi się podoba jak srunek majaczy do Elci xD Coś pięknego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 18 Napisano 1 godzinę temu o ... co ja właśnie odkryłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 18 Napisano 1 godzinę temu nie dziękuj Filip https://tidal.squid.wtf/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu Mam muzykę na dysku SD 300gb po Co mi tidal xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu Ja sobie ściągam muzyke z ruskich stron xD torrenty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 18 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kocham3lcîę:) napisał: Mam muzykę na dysku SD 300gb po Co mi tidal xD nie ... tylko kradnij póki jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Jak będę na pływalni, bo tam mam internet xD wi-fi Edytowano 1 godzinę temu przez Kocham3lcîę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Get Оut napisał: Jaki on jest bezradny bo nic nie potoczyło się według jego planu, a drugiego planu nie ma . Nie wiem w jakim celu próbuje mnie skłócic tu z innymi, na dodatek powtarzajac w kółko jedno i to samo, co było już dawno wyjaśnione. Nie widzę w tym sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 70 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Kocham3lcîę:) napisał: Wiem chuujowe to jest leżak No ja nie mam czasu zabawiac i naprawiac jakiegoś typa nie jestem psychiatrom ani psychologiem grać na dwie osoby tesz nie mam czasu bo mam swoje cele do zrealizowania wszystko to przezylem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 18 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie wiem w jakim celu próbuje mnie skłócic tu z innymi, na dodatek powtarzajac w kółko jedno i to samo, co było już dawno wyjaśnione. Nie widzę w tym sensu. Na litość boską, wypierdalaj. Po polsku rozumiesz? Zajmij się dziećmi a nie kafeterią, ...ona ...ko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie wiem w jakim celu próbuje mnie skłócic tu z innymi, na dodatek powtarzajac w kółko jedno i to samo, co było już dawno wyjaśnione. Nie widzę w tym sensu. Chodzi o to żeby się mną posłużyć i ma syndrom psa ogrodnika jak munek, a że chodzi jak słoń w składzie porcelany to porażkę odnosi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 70 Napisano 1 godzinę temu Niech se znajdzie jakimś dziewczynę dla której jego zachowanie kultury jest takie męskie ahhh i go naprawia i zabawia a mi to co do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 70 Napisano 1 godzinę temu Się sluwce odpala gadzi prymitywny pokaz siły kto komu wpíerdoli ja jestem poziomy wyżej nad gimnazjum od dawna nic nikomu nie muszę udowadniająć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu Haha obawiam się, że Elcia stąd nie odejdzie, bo srun tak pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu Hahaha nie mogę co tu się odpieerdala XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 18 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Get Оut napisał: Chodzi o to żeby się mną posłużyć i ma syndrom psa ogrodnika jak munek, a że chodzi jak słoń w składzie porcelany to porażkę odnosi. Gdybym ktoś chciał być retrardem to owszem, posłuży się tobą starożytny austronauro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Get Оut napisał: Chodzi o to żeby się mną posłużyć i ma syndrom psa ogrodnika jak munek, a że chodzi jak słoń w składzie porcelany to porażkę odnosi. Ci dwaj to chyba się nigdy ode mnie nie odczepią, chodzą za mną jak te ogony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Się sluwce odpala gadzi prymitywny pokaz siły kto komu wpíerdoli ja jestem poziomy wyżej nad gimnazjum od dawna nic nikomu nie muszę udowadniająć Uszkodzić kogoś to najmniejszy problem tylko później trzeba po sądach chodzić, a nawet siedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Haha nieźle żeś Elcia odjeebala, że munek tak majaczy do Ciebie haha Poprawia mi to humor xD Dzięki Edytowano 1 godzinę temu przez Kocham3lcîę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antichrist 0 Napisano 1 godzinę temu paryska to też jednak przegrywka musi być skoro nie ma co robić przez pół dnia w święta jak tylko farmazonić z widmokami i ogórami o tym samym po raz enty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu Albo być z dziadkiem knurem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ci dwaj to chyba się nigdy ode mnie nie odczepią, chodzą za mną jak te ogony. Rozłąka boli , a powrotu do Ciebie już nie mają więc będą Cie obrażać i latać za Tobą jak psy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 18 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: Uszkodzić kogoś to najmniejszy problem tylko później trzeba po sądach chodzić, a nawet siedzieć. Trzeba wiedzieć pedale jak prać takich jak ty po mordzie. Klaudia prawaku <3333 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Rozłąka boli , a powrotu do Ciebie już nie mają więc będą Cie obrażać i latać za Tobą jak psy. Najgorsze jest to że nawet jakbym wróciła na innym nicku to i tak mnie rozpoznają bo nie potrafię długo udawać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach