Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprawiedliwość tego świata

Panowie zobaczcie na co skazujecie Kobiety!

Polecane posty

Gość mlodzik
mam nadzieje ze pochwa po porodzie , bedzie taka jak przed , bp przeciez jakbym sie kochala ze swoim facetem to ani ja ani on nic bysmy nie czuli.....ten pierwszy filmik byl straszny , i jeszcze to jak ja rozcinali...

Gość fujfuj
Nigdy pochwa juz nie bedzie taka jak przed porodem wiec trzeba zdecydowac dziecko czy sex :(

Gość jakielka
ja pier..słowo daje obiecuje sobie- nigdy zadnych dzieci!!!! NIGDY/!!!!!!!!!!!1 mało sie nie obrzygałam! a potem ta zwiotczała skóra na brzuchu!!!!!!! Jezu święty za co ta kara???? obrzydlistwo!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mlodzik
ale chyba mimo tego ,jednak w kobietach jest wielkie pragnienie urodzic dziecko, film mnie troszke wystraszyl ,ale nie zrezygnuje z tak pieknego uczucia ,kiedy juz te dzieciatko urodze (w przyszlosci oczywiscie) a co byscie zrobily , gdybyscie nie mogly miec dzieci-to jest dopiero ból....

Gość ziarenko
mlodzik Ja wolalabym byc bezplodna :O W domach dziecka jest mnostwo dzieci czekajacych na milosc. Coz to za roznica czy dziecko jest biologiczne czy nie? mezczyzni tez nie przechodza przez ciaze a przeciez kochaja swoje dzieci niemniej niz matki! Mialabym przechodzic przez ciaze i porod dla przekazania kilku genow? Dziwie sie mojej matce, ze sie na to zdecydowala- i podziwiam ja za poswiecenie.

Gość to wcale
mlodzik masz racje mimo wsystko to piekne uczucie byc matką i naprawde ja bynajmniej moge powiedziec,ze to nie jest gorsze od wizyty u dentysty,sam porod trwa bardzo szybko,a pochwa wraca tez szybko do stanu sprzed ciązy i szybko sie zapomina o wszystkim

Gość cecece
Matka mozna byc i nie rodzac dziecka :O Po tym co zobaczylam uwazam, ze porod to cos ponizajacego i uwlaczajacego kobiecie. Natura tak to zrobila, ze porod uwlacza ludzkiej godnosci bo nawet u zwierzat jest bardziej estetyczne!

Gość to wcale
zgadzam sie,ze to nie jest bulka z masłem,jednak ja sie ciesze ze mam jedno swoje wlasne,dziwie sie tylko kobietom,ktore decydują sie na urodzenie trojki czy czworki dzieci,nie mając w dodatku srodkow,zeby wychowac je w przyzwoitych warunkach,widze zaniedbane dzieci szlajalące sie po ulicach a matka chodzi juz z nastepnym brzuchem,tak jakby nie mozna kupic prezerwatyw,a takie dzieciaczki wyrastaja potem na...

Gość cecece
to wcale Dlatego ja wole takie dzieciatko z domu dziecka- bedzie tak samo moje jak biologiczne:) No i nie wyrosnie na niewiadomo kogo :D Mnie po prostu cala fizjologia ciazy i porodu odstrecza.Wiem, ze sa kobiety ktorym sie cos w tym podoba ja jednak jakos nie moge sie przekonac.Ten filmik utwierdzil mnie w przekonaniu, ze natura to bardzo niesprawiedliwie "wymyslila".

Gość to wcale
mi sie tez ta cała fizjonomia z ciąza i porodem nie podoba i wolałabym,zeby było nam kobetom o wiele łatwiej bo faktycznie jak dziewczyna ktora jeszcze nie rodziła zobaczy taki film,to moze sie przerazic,ja gdybym zobaczyła te filmy przed ciążą to tez bym tak myslała,bo te filmy są okropne i tez nie dziewie sie facetom,ze mdleją przy porodach swoich zon dzieci adoptowane sa bardzo kochane i bardzo potrzebują miłosci i do jest bardzo szlachetne,jesli ktos sie decyduje na adopcję chciałam tylko powiedziec,ze porod nie jest taki straszny jak to wyglada na filmach,to znaczy (to trudne do wyjasnienia),kobieta nie cierpi i nie wydziera sie wniebogłosy,jak to widac na roznych filmach fabularnych,kobiety rodziły od tysiacleci,jeszcze jak szpitali nie było ia jakos sobie radziły,wiec chce tutaj uspokoic wszystkie mlode ciezarne,ktore zobaczywszy te filmy mogą wpasc w panikę najlepiej mnie uspokoiła moja tesciowa,powiedziała-nie martw sie,jak weszło to i wyjdzie!

Gość -----jaka taka----------
Mimo ze urodzilam juz dziecko to nie ogladalam tego filmu nie lubie takich widokow. Co do porodu to nie taki on straszny jak go maluja o ile nie ma komplikacji. Najgorsze sa bole przed porodem a sam porod to faktycznie jak napisala kolezanka wyzej jak wydalenie wielkiej kupy. I uwierzcie gdy juz macie swoje dzieciatko to naprawde juz nic sie nie liczy zapomina sie o bólach i wszystkim. Po 2 tyg od porodu wrocilam na uczelnie a to bylo moje 1 dziecko.

Gość to wcale
ja taka,wlasnie to cchciałam przekazac,ze to wcale nie jest takie straszne,ja jak byłam w ciazy to słyszałam rozne wersje,ze jedna kobieta to juz chciala skoczyc z okna bo nie mogła wytrzymac,druga chciała tez sie zabić,ze to gorsze niz smierc.......niewiem,po co takie bzdury opowiadają niektore panie i jeszcze dodatkowo stresują ciezarne kobiety......ja pomyslalam sobie - co ma byc to bedzie!i naprawde nie czułam np tego rozcinania pochwy,to tylko wyglada makabrycznie ale wcale tak sie nie odczuwa,niewiem,czemu niektorzy wywoluja niepotrzebną panikę,jesli byłoby to takie straszne,to by gatunek ludzki dawno wyginal

Gość nmmn
ten link nie działa

Gość to wcale
i jeszcze jedno,panuje bledne przekonanie,ze podczas ciąży trzeba jesc podwojnie,wcale nieprawda,bo dziecko odzywia sie plynami ustrojowymi matki,moze dlateego niektore kobiety tak sie mecza,bo obzerały sie frytkami,chipsami itd,trzeba jesc tylko zdrowe rzeczy-ryby,watrobke,kasze gryczana,warzyw,owoce,wszystko to co zawiera zelazo i td(nie mam juz czasu pisac,poganiaja mnie),cukier i tluszcze dodatkowe sa niepotrzebne,poczytajcie o diecie dla kobiet w ciązy,ja przestrzegałam diety i naprawde nia miałam obwisłego brzucha i wszystkiego tego co co tu mozna wyczytac(o pochwach jak studnia np),pozdrawiam!( jak wyszłam ze szpitala,to wszyscy mnie podziwiali ze mam taka piekna sylwetkę,nie pisze tego zeby sie chwalic tylko zeby zwrocic uwage kobiet na odpowiednią diete)

Gość cecece
to wcale Jesli chodzi o cialo to faktycznie jest to pewnie kwestia prawidlowego odzywiania:) Natomiast co do kwestii rozciagniecia pochwy- to wydaje mi sie, ze wiek matki ma tu spore znaczenie. Cialo po 30-ym roku zycia nie jest juz takie elastyczne. Ja narazie nie mysle o dziecku- ani biologicznym ani adoptowanym. Planuje macierzynstwo za jakies 5 lat bo najpierw musze jeszcze zrobic w zyciu cos dla siebie:) Wtedy jednak cos za cos- i gdybym zdecydowala sie na ciaze to mam mniejsze szanse na to by cialo powrocilo do normy. Cesarka jest jedyna opcja gdybym sie zdecydowala. Mimo wsyztsko i tak priotrytetem jest dla mnie adopcja,nawet jesli sie zdecyduje na ciaze.

Gość mażcomożewciąz
Załosne są wypowiedzi niektórych kobiet... Co z was za kobiety ? Zaszyc sobie pipki i zmienić płeć terapią hormonalną ...

Gość mażcomożewciąz
cecece - nie wiesz o czym prawisz głupia kobieto ... adopcja z obawy przed ciążą ? Idiotyzm. Nie chciałbym być tym adoptowanym dzieciakiem. Już bym wolał w domu dziecka pomieszkiwać do pełnoletności ..

Gość a tak przy okazji
czy nie macie jakichs filmów jak dzierwczynka robi siku, albo jak się kapie lub rozbiera? ja najbarfdziej lubie patrzec jak się rozbierze i idzie pod prysznic. pils o jakies linki

Gość a tak przy okazji2
no i może być jeszcze jakiś film o miesiaczce, bo jeszcze nigdy nie widziałem jak dziewczyna miesiączkuje, zminia tampony i podpaski, jak to w ogole wygląda. czy dziewczynie może to lecieć po nogach jaj nie ma podpaski?

Gość to wcale
i po co zepsules taki fajny topik?

Gość cecece
mażcomożewciąz dziecko adoptowac chcialam odkad ktos mi powedzial, ze cos takiego jak adopcja istnieje.Wiec bardzo sie myslisz w ten sposob ocene wydajac. Pisalam, ze adoptuje nawet jesli sie do ciazy przekonam- bo to jest dla mnie wazne. Nie sadze bym kiedys zechciala zajsc w ciaze ale to by i tak moich planow adopcyjnych nie zmienilo.

Gość cecece
i jeszcze jedno- macierzynstwo nei jest wyznacznikiem kobiecosci! Sa kobiety, ktore w ogole nie chca dzieci - i maja do tego prawo!!!

Gość mam pytanie....
dlaczego te kobiety maja takie rozwarte odbyty?Pytam powaznie bo nie wiedzialam , ze tak jest i dlaczego???

Gość też jestem ciekawa
to okropne ! Poza tym czemu tu faceci krytyukją kobiety, które nie chcą dzieci? Przecież to nei ich sprawa! Ich udział w tym interesie kończy się na orgaźmie- a potem tylko kobieta przechodzi przez to piekło.Idioci

Gość mam pytanie....
Swój gdy ogladam w lustrze wydaje mi się mały,ale jak tata wsadza mi tam piłkę lekarska to juz mam wątpliwości ;)

Gość gusia/
dlaczego te kobiety maja takie rozwarte odbyty? bo przy parciu odbyt tez sie rozszerza, dlatego przed porodem robi sie lewatywe bo inaczej zrobisz kupe w trakcie porodu, co nie jest zbyt przyjemne dla otoczenia, a dla ciebie krepujace .

mi film sie nie odtwarza. byc moze to dobrze, bo czytajac posty juz sie zrazilam do tego, co bym ewentualnie zobaczyla. a co do dyskusji. sama nie chce miec dzieci, wiem, mloda jestem jak na takie deklaracje. ale nie chce. poza tym mam duze szanse na to, ze jestem bezplodna. od kilku pokolen w mojej rodzinie w kazdym pokoleniu jest jedna bezplodna kobieta. a w moim pokoleniu sa 3 kobiety. 33,(3)% szans....

Gość nie zobaczyłam całego do
końca , musiałam przerwać bo mi się słabo zrobiło:O osobiście bardzo boję się porodu... chociażmam już 22 lata nie wyobrażam sobie tego :/

Gość uppppppppp
uppppppppppppppppp