Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strach84 ..

Dziwnie krwawienie

Polecane posty

Gość strach84 ..

Moja laska była u ginekologa na badaniach bo podejrzewalismy ciąze. Okazało sie ze nie ma co się bać-nie zaszła. Jest jeden problem bo okres sie wydłuzył i trwa juz 6 dni z przerwami. Raz krwawi raz nie. Normalnie ma okres ok. 4 dni. Ma jeszcze silnie buje brzucha ale najbardziej te krwawienie jest dziwnie. Iść jeszcze raz na badania czy moze czekać az sie wszystko uspokoi?

Gość ja mialam tak
normalnie mialam tez ok 4 dni potem im bylam starsza tym bardziej mi sie to zmienialo teraz na tabl jestem wiec mam spokoj a ile ona ma lat?

Gość strach84 ..
Dziewczyna ma 18 lat

Gość ciocia mania
stary w pierwszej kolejności, o Ty zajrzyj do słownika

Gość ciocia mania
stary w pierwszej kolejności, to Ty zajrzyj do słownika

Ciocia mania a ty widzisz żeby cie chlopak prosił o poradę w sprawie ortografii?? Co jesteś taka nadgorliwa. Podnieś dupę z fotela i wyjdź troche na dwór to ci zejdzie ciśnienie.

Gość M***
do strach84: dlaczego uwazasz, ze 6 dni krwawienie to duzo?? Ja zawsze mialam bite 7 dni, bo widocznie tak u mnie jest... Dopiero jak zaczelam brac pigulki okres skrocil sie do 3-4 dni i jest bardzo skapy. Wczesniej zwijalam sie z bolu, bralam czasem 2-3 pyralginy, teraz nawet nie wiem, kiedy ten okres przychodzi... Tak wiec wszystko bedzie dobrze:-)

Gość drusia
nie masz sie co martwic mysle ze unormuje sie samo chyba ze wystapily by jakies dodatkowe dziwne objawy albo naprawde trwalo to dlugo tak(dlugo czyli z 10 dni)to wtedy powinna sie wybrac do lekarza ale narazie niema sie o co martwic.pozdrawiam:)