Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gidia...

czy urinal połyka się w całości

Polecane posty

Gość gidia...

kupiłam tylko 1 listek i nie wiem bo nie mam informacji

Gość połyka sie
jak inne tabletki,łykam już rok i efekty są,naprawde

Gość gidia...
a bierzesz codziennie? czy jak

Gość połyka sie
codziennia,po jednej tabletce profilaktycznie ,ale na początku rano i wieczorem po jednej,a co?Męcza Cie zapalenia pęcherza?

Gość gidia...
to urinal jest na droci moczowe? to nie jest tabletka anty?!!!

Gość połyka sie
urinal to żurawina w tabletkach ,skąd anty?Chyba że źle podałaś nazwę tabletek

Gość gidia...
o kurde!!!! no to chyba bedzie dzidzi:-0

Gość gidia...
teraz sobie uświadomiłam dlaczego na reklamach zawsze powtarzają: przed użyciem zapoznaj sie z treścią ulotki dołączonej do opakowania, BĄDŹ SKONSULTUJ SIE Z LEKARZEM, LUB FARMACEUTĄ!

Gość gidia...
dziękuję głupim ludziom, którzy nic innego nie maja do roboty, tylko podszywanie się pod pomaranczowe nicki, dziękuj Bogu, że nie wiesz co to zapalenie pęcherza łykam na zmianę z uroseptem, bo nie chcę się faszerować innymi świnstwami. Wzięlam dwie furaginy - przeszło (ból zniknłą choć jeszcze mam problemy z sikaniem) i teraz profilaktyka

Gość gidia...
poziom niektórych mnie zadziwia, przy ich IQ pralka automatyczna jest geniuszem

ja tez mam z tym problem wlasnie cierpie z powodu bolu pecherza, biore urosept ale jakis taki malo pomocny jest, wczoraj bylam po recepte na furagin, dzis wykupie, a ile on kosztuje? a urinalu to jakos ciezko mi dostac w aptece, ale pytanie czy jest dobry ? ulzy w cierpieniach ? i tez jesli ktos zna to poprosze o cene. pozdrawiam

Gość gidia...
furagin Ci pomoże,nie jest drogi (nie pamiętam ceny) co do Urinalu to profilaktyka (on jest drogi ok. 30 zł - biorę narazie piewszy listek zobaczymy ile wytrzymam bez zapalenia), na ostre zapalenie Ci nie pomoże i urosept tez nie

no wlasnie mam dosc ostre zapalenie pecherza, wiec ide po furagin bo dluzej nie wytrzymam, dzieki za odpowiedz :) i zdrowia zycze :)

Gość gidia...
i nawzajem

Gość kafelate
a ja sobie kupiłam naturalną żurawine 100% sok niesłodony cukrem i pije codziennie po 2 łyżki, zobaczymy

Gość ja tez ale oproocz tego
łykam urinal i piję herbatki żurawinowe-już 9 miesięcy bez zapalenia pęcherza a to sukces!

Gość dziewczyny..
ja mam powracajacy problem z zapaleniem pecherza i musze powiedziec, ze zażywałam urosal, ale nie pomógl, a wrecz zaszkodzil, w moczu pojawila mi sie krew - nie wiem- moze byl za mocny, ale doradzono mi naturalny lek na ta dolegliwosc. Nazywa sie UROGRAN i jest to lek ziołowy. Nie jest moze przyjemny w smaku i zapachu - to jest granulat ziołowy. Połyka sie ok 1 łyżeczki 3 razy dziennie i popija woda. Mi naprawde pomógł. Zalety - jest ziołowy i chyba dlatego bezpieczny. Mysle ze to czesto sprawa indywidualna, co komu pomoże, ale ja stosuje tylko to - od razu gdy czuje ierwsze objawy i jesli to zastosuje, zapalenie sie nie rozwija zazwyczaj

Gość gidia...
Urogran - sklepy zielarskie czy apteka? Ja też się z tym cholerstwem męczę już kilka lat - średnia 3 razy w roku

Gość to i tak masz dobrze
ja już miałam tak ,że co miesiąc ataki takie że tylko szpital i kroplówka bo ból nie do zniesienia,ale od roku profilaktyka urinalem i herbatkami zurawinowymi a także co ważne picie ok 2 litrów płynów dziennie pomaga!Od roku nic!

Gość gidia...
no to jest średnia, bo potrafię mieć np. 3 razy po rząd co miesiąc a potem przerwa pół roku albo i więcej, najgorsza jest bezradność lekarzy... też staram się pić dużo choć zmuszam się bo najchętniej to bym wypiła 3 szkalnki dziennie - do śniadania obiadu i kolacji, czasem się zapominam, wydaje mi się, że już jest OK i źle się to kończy. Czasem wystarczy, że mnie przewieje albo stanę gołymi stopami na zimne i już w nocy się zaczyna koszmar. Teraz nastawiłam się na żurawinę - herbatka i ten urinal, zobaczymy

Gość azylka
no właśnie podobno picie ma znaczenie ogromne,ja też jestem taka niepijka i na siłę wypijam dziennie 5-6 szklanek zurawinowej herbatki ,niesłodzonej.Coś w tym piciu jest!

Gość ja tez taaaak
hej dziewczyny a ta herbatke zurawinowa to z jakiej firmy pijecie bo ja dostalam w aptece tylko taka za 8zl , i mam jeszcze pytanko czy ktos moglby podac sklad tego urinalu bardzo mi zalezy....:) ostatnio bralam ginjal i nie wiem czy nie zmienic .

Prawda, że dobry. mnie bardzo smakuje ten żurawinowy smak. Ostatnio kupiłam, rozgrzałam się i efekt leczniczy pożądany również otrzymałam :D

Ja właśnie dziś rozpoczęłam kurację tym gorącym żurawinowym napojem, bo mnie strasznie przewiało i bałam się, by się w nic bolesnego nie przerodziło;) I narazie cisza;)

Ja szczerze mówiąc nie zawsze mam czas na wizytę u lekarza, stąd moje zamiłowanie do leczenia się samej;) Urinal Akut jest niezastąpiony:)

Gość ikinka
ja tam zawsze biorę Prouro na problemy z pęcherzem, bo moim zdaniem działa szybciej i lepiej niż Urinal, a wypróbowałam oba specyfiki - wystarczy spojrzeć na ulotkę i zobaczyć, ile PAC z żurawiny ma Urinal a ile Prouro - Prouro ma 2x więcej, wiec nic dziwnego, ze lepiej działa.