Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alhdjklasf

pomozcie biore novynette to moje 1 tabsy wzielam juz 3 tabletki

Polecane posty

Gość alhdjklasf

lekarz przepisal mi 2 opakowania , czy moge isc do drugiego gina bo ten byl drogi 100zł i poprosic tyo o ich przepisanie ? bez zadnych badan? jak wy to robicie? chodzicie caly czas do jednego gina? dobrze sie czyje po tych tabsach moge wiec isc i poprosic innego tylko o przepisanie ich? jak mam to powiedziec,

mysle ze inny gin powinien Ci wyspiac recepte bez problemu, poniewaz juz mialas robione badania kiedy tamten przepisywal Ci pierwszy raz pigulki. Ja staralam sie chodzic do jednego lekarza, ale nie byly to wizyty prywatne, wiec kolezanko idz do lekarza normalnego gdzie nie wybulisz tyle kasy za samo wypisanie recepty, bo to bez sensu. zazwyczaj jak szlam do innego gin to wypisywal bez problemu recepte, ale raz sie wybralam do takiej gin, ze mnie normalnie \'skontrolowala\' na samolociku, ale ona to taka wredna byla :P a jak masz to powiedziec ? powiedz ze bierzesz novynette i chcialas zeby Ci wypisal recepte i heja :) a tak w ogole to wybierz sobie teraz gina, do ktorego juz moglabys chodzic regularnie. pozdrawiam

Gość alhdjklasf
dziekuje neonka masz racje pojde do normalnego , nie bede bulic tyle kasy

Gość alhdjklasf
ma ktos novynette na sprzedanie? kupie e-mail jtabakaa@o2.pl

Gość alsd
pewnie ja chodze cały czas do innych lekarzy nawet do internisty i mi bez problemu wypisuja

Gość kainkas
cześć dziewczyny mam zaczac brać novynette ale zupelnie nie rozumiem od której tabl zaczć. 1-start czu np jeżeli bede miała okres od piątku to zacząć brać tą z oznaczeniem piątek a pózniej pokolei??? prosze pomózcie??

Gość hkjksad
ja biore od startu>>> tak mi kazal gin . zreszta wszystkie maja ten sam sklad papa

Gość szkoda kasy
niektore dziewcznyz achwouja sie jak blondynki...przeciez kazda tabletka ma taki sam sklad wiec to obojetnie ktora pierwsza zazyjesz, najlpeiej zaczac od poczatku bo lepiej pozniej sprawdzic czy sie nie zgubilsmy itp

Gość anja69
bezsens gienek prywatny jest od aborcji nie dosc ze musisz wydac kase na tabletki to i jeszcze na niego za glupa recepte idz sobie do noromalnego lekarza zrobi male napocztaku badanie wywiad u mnie to trwalo 15 min wszystko a potem to tylko recepty brac i zyc badania tez robi co pol roku i za nie placic nie musisz a u prywatnego tak jesli masz za duzo kasy to przeznacz je na cos bardziej konkretnego niz na faceta ktory uzyczy kawalka kartki i swojego podpisu pozdrawiam

Gość sabinaszac
SZKODA KASY bez ubliżania oki??? zachowujesz sie jakbyś wszystkie kurze rozumki pozżerałą:)

Gość szkoda kasy
chyba kazda dorosla myslaca dzieczyna wie ze kazda tabletka zawiera ten sam sklad ...no jedynie jak autorka jest jaks 16-latka to wybaczam jej buhabuha

Gość autorkatopiku
do SZKODA KASSY.... nie pytalam o sklad , ani ktora sie tabletke bierze pierwsza cos ci sie pomylilo,, pytalam czy moge isc do innego gina niz do tego do ktorego chodze, bo on jest drogi. pytam bo to moje pierwsze tabletki,, a lat mam 20 nie 16:))))

zamiast chodzić do ginekologa po każdą recepte, poproś go o zaświadczenie, że bierzesz tabletki. Z takim zaświadczeniem możesz poprosić swojego lekarza rodzinnego o recepte. Ja robie tak zawsze, bo do swojego gin mam kawałek drogi