Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miauczydelko

facet de best...

Polecane posty

mialam szalona noc....4 razy ....28 latek ...buzka sliczna - cialko mniam...tyleczek - boze drogi.....a kutasek20 cm...jeszcze takiego w swoim ponad 30 letnim zyciu nie zaznalam...odlecialam ....i pierwszy raz mi sie zdarzylo ze lubil piesczoty prostaty....wlasciwie nie wsadzilam mu paluszka bo mam dlugie paznokcie i nie chcialam mu zrobic krzywdy ale kiedy mu lizalam woreczek i delikatnie masowalam otworek - piszczal....JEDNAK SIE ZDARZAJA FACECI UMIEJACY DAWAC I BRAC W SEKSIE.... a juz powoli tracilam nadzieje ze na takiego trafie... A JEDNAK!!!! KOBIETKI ZYCZE WAM JAK NIE TAKICH SAMYCH WRAZEN TO CHOCIAZ W POLOWIE TAKICH....

Gość jakby przy mnie
facet PISZCZAŁ to bym ze smiechu spadła z łóżka i juz do niego nie wróciła :P

oj ja to tylko tak okreslilam .....oddychal tak ze wskazywalo to na ektaze...i mruczal....cichutko bo...za sciana spala moja corka...RANO PRZYSLAL SMSKA ZE MOJE USTA CZYNIA CUDA..ZE OTWORKI SA SLODKIE I KONIECZNIE TO TRZEBA POWTORZYC....mmmmm ...pewnie ze musze to powtorzyc...juz go nie wypuszcze ze swoich pazurkow.....mmmmrrrrrr...

Gość Joaquin Navarro Valls
uwaga, rzygam

Gość karolkaaaa
i co tylko na tym jednym razie sie skonczy? czemu? skoro był kozacki to moze warto go przygarnac?

Gość aasfasdf
miarke miałas przy sobie ? 20 cm, dziewczyno daj spokój :) w takie bajki nikt nie uwierzy.

Gość vcerto
troche to pedalskie z tym otworkiem

Gość ale klapa
buhahahahahahahaha, bzykać sie z córka za ściana, a gdzie twój mąż?:P

Gość eeeeee tam...
nie zazdrośccie....każdemu sie czasem nalezy...

Gość buahhah
no szczególnie z towarzystwem za scianą w ppostaci dziecka:O porazka, mogliscie wynając pokój w motelu. a ten twój 28 latek to nie ma swojej chaty? a moze mieszka z mamusią? a moze był meską dziwką na godziny z burdelu?:P

Gość misio że hoho
Zamij się lepiej dzieckiem i został w końcu tych żuli z dworca, choć to dobrze że masz tak bujną wyobraxnie i potrafisz sobie wmówić że ten stary, śmierdzący pijak to sexowny dwudziestolatek. P.S. Kto by chciał starą pannę z dzieckiem!!!

chwileczke....sprostowanie...ja nie jestem stara panna z dzieckiem po 30 tce!!!!!! mam meza...!!!! ale jelop w delegacji....a jego zaprosilam ...bo juz znalismy sie ok 2 m-cy....nigdy nie bylo czasu ...on namawial...az w koncu sie nadarzyla okazja i sie stalo.....ale jak sie stalo!!!!!pragne powiedziec iz nie stalam z miareczka....ale oko to ja jeszcze mam wprawne...skoro moj maz ma 18 cm...a jego byl wiekszy to stwierdzialm ze moze miec ok 20....zreszta co to za roznica....bylo zajebiscie...

Gość To jesteś
nie miauczydełko - tylko kurwidełko.

Gość wrrr
Dokładnie, mąż haruje w delegacji a ta sie w ku.rwe bawi. Oby po powrocie spuścił Ci soczysty wpie.rdol.

Gość ueeeeeeeeeee
widze ze nie tylko gownojad i lizydupa ale i zdradziecki kurwiszon jestes ...

Gość To jesteś
Tez sie qrwię,ale że robie to w ZOO z marabutami to jest to moja słodka tajemnica.:classic_cool:

Gość jasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jak tu wszyscy w pracy się pierdolą wirtualnie to wam nie przeszkadza - bo to nie zdrada tak? Mohery pieprzone,brawo miauczydełko seks to sama przyjemność :D

Gość wrrr
to jestes - skamle,ale mam podobnie jak Ty.Tyle,ze mnie wala w odbyt na budowie ;o

Gość ueeeeeeeeeee
A ja mam powiększony plastycznie odbyt,o średnicy 35cm. Mama wstawia mi tam garnek z zupa i piardami go podgrzewam.:classic_cool:

Gość A co to..
a tu znów zlot kurwidełek?

Gość misio że hoho
więc jesteś zwykłą kurwą, mąż w delegacji a ty z młodszym który pewnie pomyślał, głupia baba,mamęża i dziecko, na chate jeszcze zaprasza toczemu nie skorzystać, po co płacić w burdelu jak tu z taką szmatą za darmo. Czytając takie historie jak twoje tracę szacunekdo kobiet!!!

Gość misio że hoho
... sam najbardziej lubie kiedy wujek Maniek wali mnie swoją maczugą po mych nabrzmiałych z podniecenia ustach...a potemliże mi moje kakao, by przy końcu dać mi smakowitego całusa :D

Gość A co to..
Chętnie dołączę ;) Mój zwieracz jest jeszcze ciasny:classic_cool:

Gość miauczydelko niezalogowane
wiecie okazalo sie ze to byl tylko sen, moim kochankiem okazal sie moj doberman puszek,

Gość miauczydelko niezalogowane
no moj zwieracz niestety nie jest juz ciasny, wkladam sobie bez najmniejszego problemu banana do pupki, oczywiscie w poprzek go wkladam.

Gość miuaczydelko
To wyzej to podszyw, jestem patriotka, wpycham w dupsko wylacznie polskie warzywa i owoce, choc taka wyrosnieta cukinia to za malo :classic_cool: