Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona gęba

CZY ISTNIEJE taki KREM, który zmniejsza ZACZERWIENIENIE cery???

Polecane posty

Gość czerwona gęba

witajcie, mam odwieczny problem wiecznie czerwonej twarzy, (ze wzgl. na cerę naczynkową) i mam pytanie do doświadczonych w tym zakresie, czy jest na rynku (i czy to w ogóle możliwe) krem, który maskuje albo jakos wpływa na skóre tak żeby zaczerwienienie sie zmniejszyło.. z tym że to musiałoby byc coś naprawde niezwykłego, bo czasem to nawet puder mi nie pomaga.. i nie pomógł mi też zielony krem bieledny- wcale nie maskował u mnie czerwoności ..:(

Gość ztw
Hmmmm ja jestem mocno wybielona od AcneDerm :):classic_cool: ale to jest na trądzik, łojotok. Na ciemniejszej karnacji może powodować powst. jaśniejszych plamek. Poczytaj w necie o AcneD.

hej, czerwona - jest taki krem firmy Mary Cohr: AntiRedness, działa nieźle, jest do bardzo, bardzo wrażliwych cer i dobrze nawilża. Wada: 96 zł/50 ml. Ale wystarcza na 4-5 miesięcy używania rano i wieczorem (taki wydajny, że nie trzeba go nakładać dużo).

Gość Aaasia89
Jest łagodzący krem przeciw zaczerwienieniu -Calm Down Face Cream - firmy Oriflame. Teraz jest w promocji 50 ml za 32,90zł

Gość pytaj w aptece
rosalic

Gość mam ten sam problem
dermatolog zapisała mi Auridern x0 ... koszt ok 60-70 zła,ale tez starcza na pare miesiecy. Jestem zadowolona z efekty, co prawda nie wyleczył mnie w 100% ale jest poprawa. teraz ubolewam,bo nie mam kasy na nastepna tubke ale jak tylko ja zdobede ...

Gość zielono mi...
diroseal, najlepszy jaki miałam + ochrona przeciwsłoneczna, kremy z wysokimi filtrami

Gość zielono mi...
diroseal, najlepszy jaki miałam + ochrona przeciwsłoneczna, kremy z wysokimi filtrami

ja mam ten z Oriflame, jest niezły, fajny był też Ruboril, Rosaliac bez efektów. na dzień wysokie filtry, popieram.

Gość firmy
Laboratoire SVR nie pamietam nazwy ale dobra firma sprawdzone produkty