Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwcowa doli

opole kto wychodzi za mąz w 2007

Polecane posty

Gość czerwcowa doli

Gość czerwcowa doli
jestem więc sama:)

ja wychodzę za mąż w tym roku - we wrześniu :)

Gość czerwcowa doli
juz pewnie nie mozess się doczekać? strasznie duzo tego wszystkiego a co z kwiatami ?masz moze jaką niedroga kwiaciarnię? na jak wczesnie sie umawiasz z nią?

Gość czerwcowa doli
ja jeszcze nie mam godziny u księdza i boje sie ze mam na ta iśc na zdjęcia na ta sala, na ta kosmetyczka(gdzie idziesz i do jakiej fryzjerki?), no i sie okaze ze nie pasuje księdzu:D ale by był numer:D

Gość Zibi
czerwcowa doli, polecam sie jako fotograf jesli jeszcze nie masz

Gość czerwcowa doli
narzie sie interesowałam fotografem poleconym przez znajomą, a Ty masz swoją firme i zakład? Mi chodziło o kilka zdjęc pamiątkowych w studiu, w kosciele to pewnie porobia nam znajomi rodzice. Mam do ciebie takie pytanie jako fotografa. Kazdy mówi ze wszystko zalezy od fotografa czy umie zrobić czy nie, ze tak zrobi ze wygląda się ładnie. Tego nie rozumiem, coż moze być łądnego, człowiek jaki jest taki jest i chyba nie da się upiększyć, cyk i juz jest zdjęcie. No i to prawda z tym makijazem ze musi byc ostry i matowy?

ja wyszłam za mąż w grudniu 2006 ale wpisuje się,żeby ostrzec wszystkich którzy chcieliby zamówić kwiaty u Fidkowskich.Myślałam,że to znana marka w Opolu to będzie ok.Wybrałam z katalogu...i jak go dostałam to myślałam,że będe płakać!Miałam same nierozwinięte kulki zielone seledynowe i w środku róże(beznadziejne) bordowe wrrrrr.A miał być ecru z akcentem bordowym,nigdzie nie było ecru tylko wściekła zieleń!! z daleka radzę

Gość bezgwiezdna noc
tyle teraz jest kwiaciarni, a Fidkowscy są drodzy.