Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margarittta

ja chyba nie zdam...

Polecane posty

Gość margarittta

koniec roku coraz bliżej a ja mam z każdym dniem gorszą sytuacje :-( ale wstyd jak nie zdam... jest tu jeszcze jakiś nieszczęśnik co też może powtarzać klase?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaa
a w której jesteś klasie??

Gość margarittta
1 liceum

ja zdam ale z propozycji wychodzi mi srednia 3,3 :O 😠 a wzeszlym roku gdy jeszcze konczylam gimnazjum bylo 4,8.....a ucze sie 😠 cooz niektorzy nauczyciele specjalnie zanizyli mi oceny by takim pindkom ,ktore im sie podobają podwyzszyc 😡

Gość wykropkowana
spoko, zawsze winni sa nauczyciele... może zamiast szukac podobnych wam nieszczesnikow w necie, wezmiecie ksiazke w lapke i sprobujecie cos zrobic z nieciekawa sytuacja??

Gość Marcycha28
Ja powtarzałam i nie życzę ci tego, w sumie nie przez naukę tylko nieobecności, bo miałam okropną sytuacje w domu ( to w ogóle był dla mnie okropnie ciężki okres ) i nie chodziłam do szkoły tylko na wagary, nieklasyfikowana. Niezaleznie od tego wstyd jak nic, dziś wstydzę się tego tak mocno jak dawniej. Nawet mój mąż o tym nie wie. Ucz sie i zrób wszystko by zdać do następnej klasy.

Furious coś mnie sie nie chce wierzyć, że ty taka młódka a swoją drogą jakby się w książkach siedziała, a nie na kaffe to by ocenki były lepsze :P

heh ja bede poprawiac :D :classic_cool: ale to nie zmienia pewnego faktu..np z chemii jedna taka na polrocze miala 3, potem dostawala jakies 5 i 4 a palant dal jej propozycje 5 na koniec...i nawet nie kazal jej nic poprawiac z zeszlego semestru..dodam,ze innym osobom w identycznej sytuacji juz tak :O

heh ja bede poprawiac :D :classic_cool: ale to nie zmienia pewnego faktu..np z chemii jedna taka na polrocze miala 3, potem dostawala jakies 5 i 4 a palant dal jej propozycje 5 na koniec...i nawet nie kazal jej nic poprawiac z zeszlego semestru..dodam,ze innym osobom w identycznej sytuacji juz tak :O

tak samo z histy z pracy klasowej dostalam 4 z plusem ,z byle kartkowki 3 z plusem, a na propozycji 3 :O za to inna co ma 4 i 3 ma propozycje 3na 4 :O i gdzie tu sprawiedliwosc:P

tak samo z histy z pracy klasowej dostalam 4 z plusem ,z byle kartkowki 3 z plusem, a na propozycji 3 :O za to inna co ma 4 i 3 ma propozycje 3na 4 :O i gdzie tu sprawiedliwosc:P

Gość margarittta
mi też wychodzi coś koło 3, ale z trzech przedmiotó same jedynki ... a gimnazjum czerwony pasek... rodzina zszokowana, chyba mnie wydziedziczą... no coż chciałam dobre liceum to mam, tylko go nie skończe.. :o

Gość kaśka ...
ja powtarzałam 3rok liceum i wtedy to dla mnie była katastrofa-chciałam coś sobie zrobić albo zwiać z domu.Przez kolejny rok wstydziłam się spotkać kogoś z byłej klasy, kolezanki niby utrzymywały kontakt ale po czasie poznałam trochę dziewczyny z nowej klasy i jakos rok minął.pRZESTAŁAM SIĘ STRESOWAĆ GDY MOJA BYŁA KLASA ZDAŁA MATURE I NIE MUSIAŁAM ich widywać. Na studiach nikt nie pytał dlaczego jestem na 1 roku a nie na drugim, najgorzej było w liceum a na studiach granica się zatarła i teraz nie czuję wstydu,że nie zdałam.Studia kończe średnią 4,5 , wiem po prostu ,że przedmioty ścisłe nie były dla mnie