Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rvetes

ja już nie mogę...nie mogę na to patrzeć?czy faktycznie jest tak źle?

Polecane posty

Gość rvetes

wszędzie tylko rozgoryczenie,pragnienie uczieczki z kraju,wstyd za polityków no i ta cholerna bieda :demokracja to rządy większośći,ale przecież większość do idioci:coś w tym jest,kurna. niech Polskę coś zmiecie z ziemii,bo tu się rozgrywa codziennie za dużo cierpienia i za dużo goryczy się wylewa.

Gość popieram z calego serca
tu sie nie da zyc

Gość szkoda juz gadac
uciec stad albo nie wiem juz co

Gość Ja nie wiem kto w Polsce
ma jakieś pieniądze. Gdzie nie spojrze to bieda, beznadzieja, zycie od pierwszego do pierwszego, ciągły brak kasy i walka z każdym dniem.

Ale przecież na kafe wszyscy srają kasą :) Co druga opowiada jaki to ma dom wspaniały, jakie ciucy, jakie kosmetyki :D A tak poważnie tez juz nie mogę znieść tego jak tu się żyje

Gość takie bajery
to tylko dzeny albo athlonka wciskaja,nawet nie chodzi o biede,ale brak perspektyw ,mentalność Polaków ,ja jakoś coraz gorzej sie tu czuje i zazdroszcze osobom które pojechaly i maja normalne zycie na europejskim poziomie

Gość grenadina
a mi sie podoba ten absurdalny kraj. czuje sie jak w filmach Kusturicy :)

Gość wielbiciel 75C
bieda i zło to jest w walczących krajach Afryki , a u nas to tylko malkontentyzm :D

Gość wielbiciel uwierz ze jest
bieda i patologia tylko ze w ekranie kompa tego nie widzisz

Mi się Polska tak ogólnie też podoba. Ale przeraza swoją beznadzieją. Chciałabym tu mieszkać, ale jednoczesnie widzę jak tu jest :/ A nie jest dobrze

Gość popieram Cię autorko
a najgorsze jest to ,że idzie na gorsze nie na lepsze.Prawie każdy zadaje sobie pytanie CO DALEJ?????

Gość grenadina
CO DALEJ? CO DALEJ? wszyscy umrzemy. smutni i nieszczesliwi. bedziemy lezec pod ziemia i beda nas zzerac robaki. ja pitole...wezcie zrobcie cos dla siebie, zeby uczynic swoje zycie lepszym i bardziej wartosciowym. moze by tak zaczac od nie-narzekania?

Gość grenadina na grenlandie sio

Gość grenadina
ja sie stad nie ruszam. mi jest tu calkiem dobrze, jak juz mowilam :)

Gość grenadina
no tak, "kazdy widzi jak jest", "jest beznadziejnie", "bieda", "brak perspektyw"... na ile wy sami kreujecie swoje zycie, a na ile ktos robi to za was, ze tak narzekacie? i co wam sie konkretnie nie podoba? pytam z ciekawosci, nie "zaczepnie"... tylko konkrety prosze, nie truizmy.

Konkrety? Drogie mieszkania, brak pracy, itd. Nie wyobrazam sobie zalozyc teraz rodziny, wynajmowac mieszkania (bo przeciez na wlasne mnie nie stac) ble ble ble. Można tak długo

Nigdy, przenigdy nie wyjadę z mojego kraju. Bo to mój kraj i moja ojczyzna. Nie jest różowo - to fakt , ale żyć się da. Bez szaleństw, wczasów na Bahama i krewetek. Ale to Polska, moja Polska, za którą zginęli moje dziadkowie.

Nie chodzi o wyjeżdzanie. Ja tez napisalam wyzej ze chce tu mieszkać. Ale przyznasz że nie jest lekko. Inna sprawa że jakby ci dziadkowie wiedzieli ze giną za coś co teraz tak wygląda to by się 2 razy zastanowili ;)

Zrzędzicie jak stare baby, a ciekaw jestem na kogo ostatnio i przedostatnio głosowaliście. Kaczki? Donek? no to macie co wybraliście... :p

Gość only UPR
:D

Gość wszedzie bieda
:(

a dlaczego cos ma polske zmiesc z ziemi?? :O przepraszam ja cie bardzo czy to ze u nas tak beznadziejnie to wina naszych krain geograficznych?? jednych z najbardziej robotnych ludzi na swiecie ??czy kuurewskiego rządu?? gdyby nie ta bieda i chory rzad polska byłaby de best

"CO DALEJ? CO DALEJ? wszyscy umrzemy. smutni i nieszczesliwi. bedziemy lezec pod ziemia i beda nas zzerac robaki. " a cała polityka bedzie tanczyła na naszych grobach... o ile sami gdzies nie wypierdolą