Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SENIORITA24

JESTEM ZROZPACZONA...

Polecane posty

Gość SENIORITA24

spotykalam sie z zonatym facetem a on mnie teraz zostawil i jak mnie widzi to sie usmiecha lekcewazaco. Wiem wszyscy powiedza ze moglam sie tego spodziewac ale jak teraz mam zachowac twarz i resztki godnosci. Sama przed soba udaje ze nic mnie to nie obchodzi ale zaraz m,nie szlag trafi. Mam ochote powiedziec jego zonie o nas zeby mial nauczke ale to juz krok ostateczny ktorego nie zrobie. Co robic ? Czuje sie okropnie

Gość jakby się na mnie
taki facet patrzył z lekceważącym uśmieszkiem to ja też bym na niego popatrzyła lekceważąco i z uśmiechem powiedziała: "Powiem Twojej żonie o nas" :) Ot tak dla jaj, żeby mu skwaśniał ten uśmieszek.

Gość ffffffffffff
moglas sie tego spodziewac. Chyba nie uwierzylas ze zostawi zone co?? a z reszta - upokorzysz sie kiedy powiesz jego zonie o tym ona Cie wysmieje, facet powie ze jestes nachalna i tyle, znam takie przypadki, ale zrob jak zechcesz, zonaci tak robia, zabawia sie a w pewnym momencie jak sie znudzi leci do zonki i powie ze malolata jestes, zakochana,

Gość SENIORITA24
ale on i tak wie ze ja tego nie zrobie bo mieszkamy obydwoje w malej miescinie i wszyscy wszystkich znaja , a poza tym on ja juz raz zdradzil i ona mu wybaczyla , i o nas chyba tez wiedziala , wiec ten sposob odpada. Poradzcie cos innego

Gość ffffffffffff
no to skoro ona mu wybacza... Pogodź sie z tym ze jest jej;)

Gość SENIORITA24
no chyba mnie zraz szlag trafi co mam zrobic zeby sie odegrac

Gość nic nie rób
przyjmij rzeczywistość taką jaka ona jest. Staraj się go unikać, a jesli już go spotkasz to udawaj że nie masz do niego żadnego żalu. Możesz się nawet uśmiechnąć do niego. A tak generalnie to postaraj się znaleźć kogoś kto z kim stworzysz nowy związek. Obmyślanie zemsty tylko niepotzrebnie Cię nakręca i czyni nieszczęśliwą.

Gość SENIORITA24
jestem naprwde wsciekla i plakac mi sie chce co robic... zrobilam z siebie kretynke

Gość jeżeli ma dorosłego syna
(czytaj więcej niż 16 lat), zacznij spotykać się z synem. Tak dla jaj. :D

Gość zawiń uszy dookoła żyrandola i
potrząsaj rytmiicznie worami w jego salonie:classic_cool:

Gość SENIORITA24
dziekuje za ostatnia rade chyba tak zrobie i juz wiecej nie bede zadawac sie z niudacznikami. Pozdrawiam

Gość SENIORITA24
jego syn ma 6 lat to chyba bloby trudno

Gość nic nie rób
tak naprawde to nie ma większego znaczenia czy jest zonaty. tak samo może postąpić każdy facet obojętnie czy żonaty czy nie. I zawsze kobiecie jest po tym cholernie przykro i ciężko. Ja wiem że taki facet zazwyczaj czuje sie wtedy zadowolony z siebie i dumny bo udowodnił samemu sobie atrakcyjność kosztem upokorzonej i wykorzystanej jak śmiecia dziewczyny. Mnie też kiedyś ktoś tak potraktował z tym, że był wolny. Też pamiętam te uniki i fałszywy uśmieszek na mój widok. Było ciężko, cierpiałam strasznie, ale miałam swoją dumę. Jak mnie gdzieś spotkał to odpowiadałam mu uśmiechem z tą różnicą że był to sympatyczny uśmiech. Wiedziałam jednak że jeśli podjął by ze mną rozmowę to byłabym uprzejma a jednocześnie bardzo na dystans i starając się jak najszybciej oddalić w innym kierunku. Można powiedzieć że wybaczyłam po pewnym czasie, ale jednocześnie wiedziałam że taka osoba nie jest już warta by pozwolić jej kiedykolwiek sie do siebie zbliżyć.

Gość jeżeli ma dorosłego syna
faktycznie... a to skur....... "najlepsza zemsta jest na zimno..." poczekaj więc 10 lat ;)

Gość SENIORITA24
pROBLEM POLEGA TEZ NA TYM ZE JA MIESZKAM Z NIM BO JESTEM ZA GRANICA I TAK JEST TANIEJ I NIE MAM MOZLIWOSCI PRZEPROWADZKI.

Gość ale jak to z nim mieszkasz
bo nie kumam ?

Gość SENIORITA24
i mamy wspólnego pas, Ryśka, no i jak ja chcę go pomiętosić po różowym pęcie i wołam do niego: Rysiek! Zajejedź mnie na śmierć jak bura sukę😘 i akutar jak pies wkłada mi swoją frytę w odbyt, to on zabiera psa i mówi, że to jego i że teraz jego będzie ujeżdżał. No i Rysiek na niego wskakuje i kończy mu potem w ustach, no i wtedy zamieniają się rolami:o

Gość SENIORITA24
JETSESMY ZA GRANICA I RAMACH OSZCZEDNOSCI MIESZKAMY RAZEM DODAM ZE GDYBY NIE JA TO ON BY JUZ DAWNO POJECHAL DO PL GOLY I WESOLY

Gość upupupup
podczywacze są wśród nas:)