Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spytasz dlaczego

nie bardzo mam znajomych

Polecane posty

Gość spytasz dlaczego
okolice Katowic, a Wy?

ja tez nie mam :O moze jestem za niesmiala..no ale jestem mila wesola itd..nieraz sie otrworze..ale potem jestem spychana na boczny tor....czasem mi ledwo czesc powiedzą:O mam jedną kolezanke..ale ona zaczyna mnie wkurzac..nie cierpie sie tak zangazowac za bardzo..wlasciwie najlepiej zebym ciagle z nią lazila,po szkole w szkole,zawsze siedziala itd:O potrzebuje wolnosci..lubie towarzystwo ale nie tylko jednej osoby...i jeszcze musze znosic narzekania jak to ona nie moze,ze umiera,ze nie daje rady ze szkola :O choc oceny ma dobre..i co niektore celowo popodwyzszane przez anuczycieli :P :O coz ja jestem wolnym strzelcem...ale odrzucenia tez nie lubie..wlasc.znajomym z mego nowego LO nie zazalezy by sie ze mną zakumplowac...wlasc.mogliby mi pomoc zrobi ten pierwszy krok abym sie zaklimatyzowala...w gimnazjum to mialam znacznieeee lepsza sytuację ale coz....:O:(

wogole ci ludzie w gimanzjum byli tacy wesoli zywiolowi itd....fajnie mi sie z nimi gadalo iw yglupialo..choc bylam tez skryta ..ale tera... coz mam jak wczesniej wspomionalam waskie gromo znajomych,ale wole abrdziej temperamentnych ludzi,a nie grzecznych spokojnych ulozonych,zdeka niesmialych:P

Gość spytasz dlaczego
i zbliza sie kolejny weekend a ja znowu spedze go w domu! w ogole masakra bo idzie lato i wszedzie widze tylko grupki znajomych (nie moich oczywiscie), ja nie mam nawet z kims wyjsc i posiedziec na lawce... beda imprezy dyskoteki a ja bede sie kisic w domu cale lato... ech a co tam u was?

Gość ja jestem facetem
i też nie mam znajomych.

Gość wwgol
DO SPYTASZ DLACZEGO kiedy tak czytam twoje opowieści to wygląda to tak jak ja bym je napisał Ale nie zamartwiaj się i staraj się coś na to poradzić. Ja staram się jak mogę. Mam dosyć dużą rodzinę która mieszka niedaleko i oni mi zastępują w pewnym stopniu znajomych. Mam jeszcze radę dla ciebie staraj się więcej myśleć pozytywnie. Kiedy nadaża się okazja żeby kogoś poznać nie myśl że to nie towarzystwo dla ciebie tylko staraj sie dobrze bawić. Wiem że to nie łatwe ale spróbuj jak coś to napisz do mnie wwawojtek@op.pl mogę zostać twoim znajomym internetowym (tacy też czasem mogą pomóc, pośmiać się, pożartować)