Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość re_fleksja

czy mezczyzna po roku czasu..

Polecane posty

Gość re_fleksja

rozlaki ze swoja partnerka potrafi rozpoznac, ze ona sypiala w tym czasie z kims innym?

Gość zawsze pozna
:classic_cool:

Gość re_fleksja
w jaki sposob?

Gość zawsze pozna
po zachowaniu się przed w czasie seksu i po pewne zachowania sie zapamietuje mimowolnie i jak są one inne niz były rok temu to budzi odwjrzenia

Gość Zawsze pozna
po zapachu

Gość re_fleksja
Nie, tu nie chodzi o "dosranie". Zalozmy, ze jest para, on zostal, ona wyjechala na rok ale nie bylo rozstania. Ona kogos miala i wraca po roku.. - czy mezczyzna moze rozpoznac, ze jego partnerka z kims byla, sypiala..

Gość Zawsze pozna
po zapachu. Fiut ma doskonały węch i zawsze wyczuje drugiego fiuta.

Gość zawsze pozna
już mówiłem Ludojada nie słuchaj bo on od 5 lat nie pukal:classic_cool: Chyba że żaby:-p

Gość re_fleksja
ale przeciez, przez rok wiele rzeczy sie zmienia w czlowieku, wiec jezeli kobieta zrobi to czy tamto inaczej, podczas lub po stosunku wcale nie musi oznaczac, ze nie byla wierna przez ten czas..

Gość zawsze pozna
sa takie niedostrzegalne gesty na pierwszy rzut oka,slowa szeptane,inna intonacja glosu mnóstwo jest rzeczy które mogłyby,powtarzam mogłyby świadczyc o tym,ale oczywiście pewności miec nie mozna.Z czasem napewno to wyjdzie. Ale czy to ma znaczenie ?

Gość re_fleksja
A owszem ma znaczenie..! z czasem to wyjdzie? co masz na mysli?

aaa sorki,myslalam ze tu chodzi o rozstanie. Mysle ze facet po roku obawia sie ze cos moglo sie wydarzyc, byc moze sam tez nie byl swiety... Mysle ze moze zadawac konkretne badz zamaskowane pytania i bedzie obserwowal reakcje. Ja bym tak zrobila... ciekawe czy dobrze mysle

Gość zawsze pozna
mydło,perfumy,zmiana ubrania to półsrodki. W Tobie to zostanie i z czasem sie odezwie.W pozytywny albo w negatywny sposób. Pokłócisz sie z tym do którego wracasz,i w przypływie gniewu mu to wykrzyczysz,albo uznasz,że kochanek był lepszy od Twojego i frustracja będzie Ci spedzała sen z powiek. albo albo,przykladów mozna mnozyć Jesli ma znaczenie to jakie ? Kochajacy facet wybaczy i zrozumie.Rok to bardzo dlugo dla normalnie prowadzącego życie seksualne człowieka.Ja seks traktuję jak potrzebe fizjologiczną,w ogromnym uproszczeniu oczywiście,ale druga osoba w zwiazku zna moje/Twoje/potrzeby i pomaga mi/Tobie/.