Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawski - docent

Wróciłem z kolejnej bezsensownej randki

Polecane posty

Gość rzuciłam na Ciebie
jak by pieprzył to by tak nie pierdolł głupot :P

Gość pierdolisz
sprostowanie-bykow ortograficznych nie ma, ale nadal spojnosci brak w Twoich wypowiedziach

Gość też
Dziwka nie chciała na Tobie zarobić? Jeśli chodzi o "niepuszczalską" postawę reszty kobiet w stosunku do Ciebie - może po prostu jesteś aseksualny.

Gość pierdolisz
ciekawski-docencie, marny to tekst zapodales jako prowokacje

zamieszczę teraz kilka swoich ulubionych cytatów skoro żadna nie chce mnie słuchać na żywo to przynajmniej wygadam się w internecie tyle że cudzymi słowami. Cytat pierwszy: \"Jakże mi sprostać, mnie-jednemu, Ludzkiemu prawu, i Boskiemu? Ja, obcy i zlękniony w świecie, Którego nie stworzyłem przecież\"

cytat trzeci: Jak wyglądałby Jezus, gdyby żył w naszych czasach Czy chodziłby w sandałach czy raczej w adidasach Czy piłby coca-colę i korzystał z komputera Czy miałby długie włosy i paszport Izraela?

Wlazłam tu sobie ot tak sobie i urzekła mnie Twoja stopka... Jakie to prawdziwe... (Ja z punktu widzenia owcy) :D

cytat czwarty: Zanim zdecydujesz się być z kimś - naucz się być sam. Umieć być samemu, znaczy stać się kimś emocjonalnie niezależnym, kimś, kto wie, co w związkach z dorosłymi ludźmi jest możliwe, a co nie

Gość rzuciłam na Ciebie
" I swoich myśli nie można dokładnie oddać w słowach"

Gość rzuciłam na Ciebie
i tak na Dobranoc " Myśli są cieniami naszych uczuć - zawsze ciemniejsze,pustsze,prostsze od nich"

Gość pierdolisz
ciekawski -docent jak dla mnie i tak pierdolisz!piszesz cytaty ktore sa obecnie na topie, ale czy znasz ich znaczenie?

do \"pierdolisz\": miło mi że te cytaty są obecnie na topie, bo przepisuje je sobie ze swojego zeszytu sprzed 10 lat Wraca moda na lata dziewięćdziesiąte jak widać

napiszę jeszcze pierwszy cytat, który zapisałem w swoim zeszyciku Ma już z 18 lat i pewnie też jest teraz na topie Ale takie cytaty jak ten zawsze są w modzie \"Moje życiowe plany? Kochać i być kochany\"

Gość też
Psy 2?

Gość Sennna
Docencie - ciekawe te twoje cytaty, ale na randce to ty chyba samymi cytatami nie gadasz??? ;)

Gość też
docent --> ja to co najwyżej mogę przywrócić Ci wiarę w istnienie dobrych wyszukiwarek...