Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

turecka mocca

LOGEST CZY YASMINE?

Polecane posty

Biorę Logest 2 lata, ale myślę o przerzuceniu sie na Yasmine. Głównie dlatego, że słyszałam, iż nie zatrzymuje wody w organizmie, ale nie tylko - przyznaję, że po Logeście moje libido pełzało po podłodze. Jak jest po Yasmine? Też wszystkiego się odechciewa??

Gość O tym decyduje lekarz
a nie nastolatki na forum:o

pewnie, że lekarz ja też sama sobie nie wybierałam tylko mój ginek ale jestem zadowolona

Gość niuunia
SPRZEDAM LOGEST MOZE CHCESZ? WAZNY DO 2009 ZA 36 Zł PISZ ATKA@BONUS.PL

Ja uzywalam ponad 2 lata Logest i postanowilam sie przezucic na Yasmin ze wzgled glownie na Libido i wysuszanie. Na wysuszanie pomoglo, na Libido nie ale jesli chodzi o generalne zdrowie i uczucie to zdecydowanie zaszkodzilo. Mialam po Yasmi problemy. Bralam 3 miesiace. Zaczely mi dretwic bez powodu konczyny, mialam zawroty glowy, mdlosci i czulam sie slabo, a jestem osoba bardzo dbajaca o zdrowie i to co jem. Odstawilam tabletki, wrocilam do Logestu i juz w 1 miesiacu widzialam znaczna roznice. Na szczescie wszystko wrocilo juz do normy i czuje sie swietnie - choc znow po 3 miesiacach mam problemy z libido :( Nie polecam Yasmin z wlasnych doswiadczen ale mysle ze to kwestia organizmu wiec radze sie rozmowic z lekarzem. Wiem, ze Yasmin sa stosunkowo nowe i w wielu krajach (Wielka Brytania) sie ich nie poleca.