Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marloon

Pytanie do plastyków, malarzy itp

Polecane posty

Gość marloon

Rysowalam kiedys (przez jakies 3 lata) bardzo duzo. Przygotowywalam sie wtedy do egzaminow wstepnych na studia. Dostalam sie (na architekture na polibudzie) i... przestalam rysowac. Chcialabym znow zaczac. Jednak nie mam pieniedzy na dobrego nauczyciela, a nie wiem, czy zostala mi ta teoretyczna wiedza, ktora wylozyl mi tamten swietny nauczyciel. Generalnie - szukam dobrej ksiazki o tym jak rysowac (moze tez malowac). Chcialabym tez dowiedziec sie jakie znacie dobe sklepy internetowe dla plastykow ,gdzie moglabym szybko zamowic dobry, niedrogi sprzet. Szkoda zmarnowac mi tych 3 lat, gdzie na prawde z dnia na dzien bylo widac jak duze robilam psotepy. chce nauczyc sie rysowac. Dzieki z gory

Gość lemon tv

Gość lemon tv

Gość Heeleen
Przede wszystkim kup sobie notes i pisaczki albo olowek, i SZKICUJ gdzie tylko sie da i wszystko co sie da, zobaczysz, juz niedlugo bedziesz mistrzem rysunku. To lepsza metoda niz specjalne przygotowywanie sie, kupowanie sprzetu, itp. Dobrze jest pojechac na jakas wycieczke i zamiast aparatu zabrac ze soba flamaster - zauwaza sie zupelnie inne rzeczy, i chyba duzo wiecej niz patrzac przez wizjerek cyfry.

Gość lemon tv
tak - to na pewno zrobie :) dziekuje ci za rady :) jednak w domu chcialabym popracowac troche nad technika... a taka ksiazka bardzo by mi sie przydala. Notes kupilam juz - taki podreczny :)

Gość lemon tv
nadal szukam dobrego tytulu

Gość lemon tv
up

Gość poszukiwany poszukiwana
mnie też się wydaje , że najwięcej daje , jak się ćwiczy , ćwiczy , ćwiczy; jak zdałaś na architekturę , to znaczy , że wiesz , o co chodzi - uważać na proporcje i perspektywę z technicznych rzeczy - a resztę po prostu ćwiczyć , wyjdzie w praniu

Gość LEMON TV
A WIEC ZACZYNAM JAK TYLKO SKONCZY SIE SESJA :)