Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julaa

Kupujecie kosmetyki na Stadionie w Warszawie?

Polecane posty

Gość Isabelle06
Ja sama nie chopdze po lumpeksach ale jak czasem widze jakie paniusie z nich wychodza to az glowa boli,wszystkie gwiazdy tam kupuja i co taka Sharon Stone, Kayah czy Horodynska klasy nie maja?! Maja !!! a ciuchy kupuja po 2 zl od sztuki wiec nie mowcie ze cena nadaje klasy...

Gość alinka 22
Nie muszę się tłumaczyć, a bezrobotna nie jestem:, możecie być spokojne:) Nie napisałam, że bezrobotni sa prostakami:o Napisałam, że wy się wyzwyacie od prostaków jak dzieci:o I nie muszę pisać, że zarobek jest wyznacznikiem ceny rynkowej umiejętności i kwalifikacji pracownika, bo tak jest po prostu. I tyle.

Gość niezły temat
Tak, tak...Politycy zarabiają dużo, a który tak naprawdę coś potrafi? :O

Czasami już do siódmej rano widuję nastolatki umalowane na pomarańczowo, z zaciekami na twarzy i z kolorowymi, błękitno-zielono-różowymi plamami na oczach. Czasami się zastanawiam- czy ludzie w domu luster nie mają, gdzie są rodzice tych dzieci??? No ale trudno:) Szkoda mi takich osób po prostu, bo chyba nie zdają sobie sprawy z tego, jak wyglądają. Zwłaszcza w dziennym świetle... No ale żyjemy w wolnym kraju. Każdy ma prawo robić z siebie papugę i takiego pajaca, jak tylko ma ochotę:)

Gość Isabelle06
Alinka o czym ty w ogole piszesz,przeciez nie zawsze jest tak ze jak ktos ma lepsza prace zarabia wiecej to i ma wieksze kwalifikacje i wiecej umie czasami w znalezieniu pracy nie decyduja umiejetnosci tylko spryt,znajomosci,wiec przemysl najpierw to co piszesz a potem podziel sie tym z reszta tu obecnych

No Alinka,twoje wywody są zaskakujące.Naprawdę uważasz,ze w warunkach polskiej gospodarki wynagrodzenie jest wyznacznikiem jakości pracy i wykształcenia.?(pytanie retoryczne,rozważ je w wolnej chwili).

Gość Isabelle06
i nie pisz ze masz za soba 3 kierunki z zarzadzania i marketingu bo to byloby juz zalosne

Gość Isabelle06
to nie to forum przepraszam;)

ej, wycieli mi posta :D to przez tego Hitlera:P sorry :D to był ostatni raz :P

Gość Isabelle06
nie czytajcie tego co wyzej bo sie zamotalam;)

ojojoj, Alinka poleciała specjalistycznym słownictwem, które miało zapewne w pierwotnym znaczeniu wzbudzić szacunek forumowiczek oraz wytworzyc złudną mgiełkę inteligencji wokół jakże skromnej osoby pani alinki zwanej FIRMOWą...NIE UDAłO SIę :P po twoich wypowiedziah mozna sie domyslic ze pniesz sie po stopniach kariery ciagnąc za spodnie tatusia ( aaalbo szefa...:P). taka osoba, która uwaza, że pieniądze są wyznacznikiem jakosci nie zasługuje na jakąkolwiek uwagę, bo przedstawia sobą obraz zmanierowanej materialistki, której poglądy zostały już wypaczone przez postepujący proces globalizacji :P...

Gość o rany....
mocne to było :)

Gość Isabelle06
mocne ,ale jakze prawdziwe...i chyba ugodzilo w Alinke bo sie nie odzywa...

alinka 22 O tej godzinie penie 80% na Kafe stanowią polscy bezrobotni, także trudno się dziwić takim wypowiedziom Tutaj kochanie napisałaś ,że bezrobotni są jednak prostakami. Ciekawe w jakim charakterze pracujesz,skoro uważasz,że o wartości człowieka i jego umiejętnościach decyduje to ile zarabia.Jedyny zawód jaki przychodzi mi do głowy to ten,w którym trzeba żwawo poruszać biodrami.

Gość i nie tylko biodrami
do inne części ciała też musi mieć sprawne :)

Gość Isabelle06
i to by sie aj em zgadzalo bo skoro Alinka rano siedzi na forum wieczorem musi zarabiac,a jest niewiele zawodow ktore kobieta moze wykonywac w nocy...takze reasumujac jak ktos zarabia "dajac siebie"to napewno ma duze wynagrodzenie ale raczej specjalnych kwalifikacji nie potrzebuje...i koleczko sie zamyka.

Gość Isabelle06
strzala prawdy ugodzila ja w samo serce:)

Gość przestańcie dziewczyny
bo alinka nie może się skupić na pracy

Gość alinka 22
Być może taki zawód przychodzi ci do głowy, bo jest na tyle pusta, że nie wyobrażasz sobie niczego innego:) Przykre:) Mój tatuś nie żyje, więc po jego spodniach raczej się nie pnę, po niczyich innych też nie, bo moim szefem jest kobieta. Jesteście żałosne a wasze wypowiedzi tylko potwierdzają to, o czym piszę- kłócicie się jak dzieci, bo pewnie dziećmi jesteście... Nie będę się więcje wypowiadać na ten temat. Radźcie sobie dalej, od kogo kupowac kosmetyki na stadionie. Widać klasę nie tylko w guście, ale i w wypowiedziach:o

och, jakze nam przykro...lzy rozpaczy poplynely po mojej nieskazitelnej twarzy ( ty glupia jakas jestes, czy co?! po cholere wywlekasz na wierzch swoje osobiste tragedie? idiotka ...). Pozatym, kto powiedział, że po spodniach kobiety-szefa nie da się wspinać?:D. ze pracujesz w nocy w charakterze podnóżka dla szefa/szefowej mozna sie domyslec po twoich bzdurnych wypowiedziach :P inna opcja rzeczywiscie nie przyszla mi do mojej PUSTEJ (buehehehe...) główki :P

Gość iZA..LO
To żałosne, ze Alina potrafi w takim miejscu wspominac swojego ojca i mówić wszystkim wokoło o tym,że nie żyje.Idiotka chce wzbudzić litość albo sam nie wiem co. Lecz się dziewczyno i naprawdę zastanów sie na przyszlośc co piszesz i jakie zasady wyznajesz.CzytałAm mneij więcej Twoje wpisy i przychodzi mi tylko 1 mysl do głowy:POPROŚ BOZIĘ O ROZUM

Gość ghfh
alinka--> jesteś po prostu śmieszna uważając, że jak ktoś więcej zarabia to jest zdolniejszy, ma większe umiejętności. Ty chyba w innym kraju żyjesz :o Znam wielu, którzy mają wyższe wykształcenie, są niesamowicie inteligentni, twórczy i porządni, a mimo to są bezrobotni lub zajmują stanowiska mniej płatne. A dlaczego? Bo wiele stanowisk zajmują osoby "po znajmości" "synkowie tatusia" "ktoś z rodziny" "osoba polecona" i choćby nie wiem jak kto się starał, żeby zdobyć dane stanowisko- w firmie, w której rządzą pieniądze i znajomości- taka osoba odpada już na początku mimo, że ma kwalifikacje. Nie mówię, że wszędzie i w każdej firmie tak jest. Ale się nie oszukujmy. Tak samo jest na polskich uczelniach.

Gość ghfh
To po co tu piszesz, skoro uważasz, że nam brak klasy? Kłócimy się ja dzieci? A Ty przepraszam co robisz?