Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan Bóg prawdziwy

co byście zrobili gdybyście spotkali w zyciu Pana Boga?

Polecane posty

Gość Pan Bóg prawdziwy
oooooooooooo hmmmmmmmm zadajesz mi głupie pytanie. jestem przecież Panem Bogiem, a nie Panią Bogiem. czy ty czytać nie umiesz? czemu? (kolejna:()

Gość Pan Bóg prawdziwy
tak - mam za sobą 6 lat Oświęcimia. to trochę koszmarne, ale żyję (aż się dziwię - naprawdę)

Gość Pan Bóg prawdziwy
Auschwitz jest za mną. Co przede mną? Nie wiem. Dokonałem rzezi na sobie samym za swoją własną głupotę. nie wiem jak wam to wytłumaczyć. świat się zmienia... ludzie tak jakby... ale na gorzej chyba:(

Gość Poziom tego forum
świdczy o tym do czego doprowadziły nauki KK. Bog jest enrgia miloscii WSZYSTKO jest Bogiem, a zwłszcza ludzie pod wzgędem duchowym sa do niego najbardziej podobni. Trzeba sie tym interesowac i czytac na tan temat.Kosciolowi zalezy na tym abyscie jak najmniej rozumieli, bo wtedy maja wiecej kasy. Gdybyscie wiedzieli o reinkarnacji i konsekwensjach jakie niesie zl postepowanmie(narkotyki, wyuzdany izbyt wczesny seks, tobyscie tego nie robili). Takie gazety jak Tutsi, Bravo i okrutne gry, to podrzuca wam negatywnie isamolubnie zorientowana cywilizacja zOriona, ktora przebywa w IVtym wymiarze... Oni karmia ie negatywn a energia. To oni kierowali Hitlerem i wplywali na tlumy abu wybraly faszyzm. Patrzcie co sie robi z mlodzieżą. A terrorzm, a glodujaca Afryka....Czy tego nie widzicie?.... Gdybyscie byli dla siebie dobrzy i kochali sie nawzajem, to te istoty zginełyby z glodu.....

Gość dawny ladaco
ja bym przeprosil Boga za swoje dotychczasowe postępowaqnie w moim marnym życiu.