Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brazowowlosa

KTÓRA SERIA LEPIEJ PRZYCIEMNIA BRĄZOWE WŁOSY GLISS KUR, PANTENE PROV, SUNSILK??

Polecane posty

Gość brazowowlosa

Zalezy mi na ladnym i szybkim przyciemnieniu brazowych wlosow. Do tej pory uzywalam Gliss Kur i jest ok, troche przyciemnia, ale moze jest cos lepszego w tej kwestii?

Gość bfdekuhystegkkk
Petrole do brązowych.

Gość ciekawskaaaa
tez jestem ciekawa!!!!!

Gość musisz być bardzo zdesperowana
skoro wierzysz w to, że zwykły szampon, na którym napisane jest, że nadaje sie do włosów brązowych może przyciemnić włosy:O żaden szampon tego nie uczyni, przykro mi, że Cię rozczaruj ę:O

Gość Monia Bonia
Witam! Ja lubie używać Timotei do włosów brązowych bo ma w sobie takie małe drobinki brokatu przez co brązowe włosy ładnie się błyszczą. Z tym przyciemnianiem to różnie bywa. Ja używałam pzez pół roku tylko i wyłązcnie szamponów do włosów brązowych i rzeczywiście niektórzy się pytali czasami czy farbowałam włosy:)

Gość niebieskoookaa22
ja tez mam Timotei.... jest fajny, i też ludzie zauważają czasami ze mam przyciemnione trochę... :P

Gość hej hej
ja mam timotei do blond, no faktycznie dziala, jako jeden z nielicznych zreszta;/

Gość mkhhhhhhhhhhh
ja uzywałam serii jean marc maniatis- nie wiem gdzie ją mozna kupić, chyba tylko w sklepach fryzjerskich, bo ja ją miałam z tzw. lewego żródła- odżywka nadajewlosom super kolorek, ale niestety nie mogę już jej nigdzie dostać..

Gość do musisz byc bardzo zdesperow
ana... wcale nie musi byc! to ty musisz byc wyjatkowo ograniczona, skoro nie wierzysz w takie rzeczy. Te szampony maja pewne skladniki (m.in wyciag z orzecha wloskiego), ktore przyciemniaja wlosy. oczywiscie nie jest to taki sam efekt jak po farbowaniu, ale jest. Ja tez uzywam Gliss Kur i mam ciemniejsze wlosy. Polecam jeszcze robienie raz na jakis czas plukanki z kory debu.

Gość no laski przeciez uzywacie
tych szamponow!!

Gość no to wmawiaj sobie dalej
ale nie wciskaj innym, że zwykły szampon może przyciemnić albo rozjaśnić włosy, bo to bzdura