Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OPOPA

CZY JEST KTOŚ KTO POZBYŁ SIE BLIZN POTRADZIKOWYCH TZW, DZIUREK!!!!I CZYM?

Polecane posty

Gość OPOPA

PROSZE WEJDŹ, CHCIAŁABYM SIE ZDECYDOWAC NA TCA, CZY KOMUS COŚ POMOGŁO, CZY TO JEST WOGÓLE MOŻLIWE? PROSZE JESTEM TAKA ZAŁAMANA, JUZ MI SIE PRZEZ TO ŻYĆ NIE CHCE!

Gość farelkaaaa
O tca juz pisalam wczesniej wiec nie bede sie powtarzac .Jednym slowem moge kuracje okreslic jako beznadziejna.Dziurek sie pozbylam( jeszcze nie wszystkich) dzieki zelowi zorac ,czesc z nich zniknela,a czesc jeszcze jest ,ale bardzo juz sa splycone.Mysle,ze znikna za jakis rok lub troche dluzej .Kuracja trwa niestety dosc dluga,cieszy mnie jednak to ,ze widac efekty.Jestem bardzo zadowolona.

Gość a ile to kosztuje
i czy mozna to bez recepty kupić??

Gość farelkaaaa
zorac jest tylko na recepte ,chyba ze masz kogos znajomego w patece to kupisz bez ;) Kosztuje ok 50zl tubka ,wystarczy na ok 3 miesiace,ale zanim zacznie sie go uzywac musisz przygotowac skore innymi ,slabszymi srodkami bo ten nakladany od razu bez przygotowania skory zmasakruje ci twarz.Dlatego jest na recepte. Z tym zelem trzeba bardzo ostroznie.

Gość farelkaaaa
zorac jest tylko na recepte ,chyba ze masz kogos znajomego w aptece to kupisz bez ;) Kosztuje ok 50zl tubka ,wystarczy na ok 3 miesiace,ale zanim zacznie sie go uzywac musisz przygotowac skore innymi ,slabszymi srodkami bo ten nakladany od razu bez przygotowania skory zmasakruje ci twarz.Dlatego jest na recepte. Z tym zelem trzeba bardzo ostroznie.

Gość a czy przy uzywaniu tego
zelu, na twarzy miałas jeszce pojedyncze krostki??czy tez wszytsko miałas juz zaleczone?

Gość farelkaaaa
poprawilam "pateke " na apteke ,ale juz mi sie wyslalo wczesniej :D

Gość a czy przy uzywaniu tego
zauwazyłam:)

Gość farelkaaaa
pojedyncze krostki mialam i miewam jeszcze czasem ,ale teraz o wiele rzadziej sie pojawiaja.Zorac stosuje sie przy tradziku ,mozna smarowac na skore z krostkami.

Gość opopa
dziekuje wam za odpowiedzi piszcie dziewczyny, ja mam takie blizny zanikowe, może źle nazwałam dziurki jak od igły też, ale głównie chodzi mi o takie rozleglejsze dziurki własnie tzw blizny zanikowe. Prosze pomożcie!

Gość brunetttka
Ja poszlam do dermatologa i mi pani doktur przepisala antybioty i specjalny zel oraz maseczke na noc. Ja tez mam takie dziurki , jest ich nie wiele , ale juz pomalu znikaja .

Gość OPOPA
do brunettka a mozesz podać nazwy tych preparatow ktore używasz? skoro ci znikaja to nie masz tak głębokich dziurek jak ja. u mnie to chyba te rzeczy ktore stsoujesz nie pomoga. ale dzieki że napisałas, może wypróbuje jak mi napioszesz czego używasz!

Gość fifaa
a czy ten zoraz też pomaga na dziury po wągrach???

Gość farelkaaaa
Dokladnie ,nie u wszystkich jest taki sam rodzaj ,moje nie zanikaly same wogole ,a mialam je 8 lat.Zrobilam serie kwasem glikolowym w gabinecie ,a potem ,peelingi ziolowe i TCA , nic nie pomoglo.Dopiero po zoracu mam roznice i jak pisalam juz czesci z nich nie ma ,a czesc jest sporo plytsza. Podajcie jeszcze jakies preparaty bo sama jestem ciekawa czy jest cos skuteczniejszego i szybciej dzialajacego niz to co sama uzywam.

Gość donkichotowa
hej,ja mam ten sam problem. na dziurki pomaga ponoc pasta rezorcynowa.wejdz na topik wlasnie z tym związana albo na topik"komu udało sie wyjsc z nałogu wyciskania pryszczy"...:)poczytaj,mysle,ze moze Cie to zainteresowac.a i zdawaj relacje z walki z tym dziurkami,ja musze sie wybrac do dermatologa.pozdrawiam