Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce sie oczyscic

Która zielona herbata najlepsza?

Polecane posty

Gość chce sie oczyscic

Witam!! Chce zaczac pic zielona herbate na czyszczenie organizmu, skory z toksyn. Do tej pory pilam Tchae Liptona, ale to chemiczne gowno, ktore nic nie daje. Poleccie cos dobrego i naturalnego, skutecznego ale tez smacznego.

Gość co do herbaty
to tylko prawdziwe chińskie i to na dodatek te drogie. Ewentualnie bio activ. Ale pierwsza zasada i podstawowa kupuj tylko i wyłacznie lisciasne a nie ekspresowe!

Gość e tam Posti ma fajną
zielonąherbate :) Polecam pycha

Gość te kane
nie wiem jak to się pisze, no w każdym razie brzoskwiniowa tej firmy jest absolutne the best, ciężko ją dostac jak jestem w Auchan kupuje po 10 paczek, ludzie się dziwnie patrzą moze myslą ze się w niej kąpie:) polecdam jest pycha!!

Gość eeeeeeeee
a ja uwielbiam BASTEK-ZIELONA HERBATA O smaku cytrynowym, Najprawdziwsza-lisciasta Po zaparzeniu rozwija sie w duze naturalne liscie herbaty:)

Gość a jakie to sa herbaty
jedne sa owocowe a inne ziołowe, zielona to jaka? a czerwona to jaka? a zwykła herbata, te ktora pijemy do jedzonka to jaka?nie potrafie rozroznic ziołowych od owocowych, tzn nie wiem ktore sa jakie

Gość laura_90
Długo pilam zielona herbate z torebek np. tez liptona. Jednak dopiero gdy spróbowłam herbaty ze specjalistycznego sklepu dowiedziałam się co to jest smak zielonej herbaty. Co prawda sa ona duzo droższe jednka smak nie porównywalny. Spróbuj, a napewno juz do Liptona nie wrócisz.

Gość jakie ceny
tych herbat???? piszecie, ze duzo drozse... nie wiem czy mnie stac

Gość laura_90
Kilogram takiej herbaty kosztuje 160 zł. Mozna ja kupowac w najmiejszej paczuszce (50 gram) za 8 zł. Podejrzewam, ze zalezy to tez o sklepu. Ja kupuje w Five o'clock.

Od czterech miesięcy pije zieloną herbate z firmy Postj Yunan, jest o.k ale musi być liściasta

Gość ENI35
zieloną herbatke zamówcie sobie o fachowców....KAPUCYNI W KRAKOWIE....maja sprzedaz wysyłkową.....polecam, bo jest liściasta i naprawde za dobrą cene............wejście przez google....balsam kapucyński.......i tam maja różne produkty......POLECAM