Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość traaaatraaa

czy we wszystkich reklamach DOVE wystepuja grube panie?

Polecane posty

Gość traaaatraaa

fajnie :)

Gość traaaatraaa
ale jestem na prawde pozytywnie zaskoczona (choc nie jestem gruba) o wiele przyjemniej jest patrzec na takie panie - wesole, nie szpanujace za wszelka cene swoimi chudosciami, ale pokazuja i ciesza sie tym, co akurat reklamuja... czyli szampon do wlosow, jakis opalacz itd :) mile - oby tak dalej

Gość traaaatraaa
no ok - to nie grube - ale nei czepiajcie sie slow - wiadomo o co chodzi :) sa ladne - te cialka maja piekne mimo wszystko :) piekne usmiechy, wlosy

Gość dove jako jedyna firma
w swoich reklamach postawila na naturalnosc,pokazuje kobiety takie jakie sa naprawde i mysle ,ze taka reklama wiecej zdzialaja niz pokazywanie 20letniej laski,ktora po kremie przeciwzmarszczkowym wraca bo czasow niemowlecych:)nie wiem czy dove jest lepsze czy gorsze ale za reklamy ma u mnie ogromnego plusa

Gość i chwala za to Dove
.. a nie wychudzone i komputerowo podrasowane supre modelki.

Gość niesparowanyelektron
Dove się przestawiło na reklamy z kobitkami, które mieszkają tuż obok. Żeby oglądający reklamy mieli złudne wrażenie, że ten produkt jest właśnie dla nich, bo nie reklamuje go jakaś żylasta modelka. Od tej pory zyski Dove wzrosły. A tak w ogóle to mnie dziwi jak się można sugerować tym kto występuje w reklamie. No ale w końcu osiągnęli oni zamierzony cel.

Gość traaaatraaa
niesparowanyelektron, jak sie mozesz dziwic? przeciez jak wychodzona modelka reklamuje krem wyszczuplajacy, albo 18latka - krem przeciwzmarszczkowy, to jak tu sie nie sugerowac tym, kto wystepuje? :)))

Gość niesparowanyelektron
Chodzi mi o to tylko, że bardzo łatwo jest manipulować ludźmi. Mnie nie obchodzi czy w reklamie kremu przeciwzmarszczkowego występuję dwudziestka czy też 40-latka, bo zdaję sobie sprawę z tego, że taka reklama to i tak pic na wodę.

Gość traaaatraaa
e tam - zaraz wszystkie reklamy... w niektorych nie klamia :)

Gość usmialam sie...
wole zeby krem ujedrniajacy reklamowala 40stka przy kosci, niz Szifreka czy inne blond bostwo. I tyle. Nie lubie jak sie mnie RAZACAO naciaga