Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbytdobryzebygokochac

Czy warto wierzyc kobiecie?

Polecane posty

No wlasnie czy warto? A jak warto to w ktorym momencie, bo zdaje mi sie ze jak za wczesniej sie jej zaufa to kazda kobieta to wykorzysta, bo przeciez taki co zaufal bedzie na kazde jej zawolanie.

Gość cierpią
ile masz lat?

28

Gość cierpią
To powinieneś już wiedzieć takie rzeczy. Jeśli kocha, to nie wykorzystuje. jeśli nie... Pod tym względem kobiety są podobne do facetów.

Gość zbytdobrazebyjakochac
W drugą stronę są dokładnie takie same wątpliwości i dylematy...

Gość cierpią
No właśnie. Samo życie ;) I nie ma co się w to zagłębiać i teoretyzować. Ogólnie nie należy za dużo myśleć, bo zawsze kończy się to tragedią ;) A Ciebie z jakiekogoś konkretnego powodu naszły takie przemyślenia, jeśli dobrze rozumiem..? ;)

Gość *dooot*
Usłyszłam kiedys od faceta ,ze wszystko super dopóki za duzo sie nie powie . On podobno w stosunku do mnie zbytnio sie "odkrył" i zaczęłam to wykorzystywać . Zero prawdy . Czyli jeszcze zalezy od punktu widzenia . Sama jednym ufam innym nie , a płeć to ostatnia rzecz która ma znaczenie .

cierpia -- no wlasnie z takiego powodu, kobiety sa beeeeeeee problem tylko w tym ze ja wczesniej nie myslalem ze sa beeee jak facet za duzo sie odkryje i wyszlo na to ze sie mylilem :) na moja niekorzysc