Patryk20 7 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Uważaj, ona już wstawiona. Taraz będę zwracał uwagę na nią. A po drugie raczej nie warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, stara menda balkonowa napisał: Ja byłam miła dla dziadow to potem te Puchacze simpia aż do rzygania. xD Też żegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 311 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Patryk20 napisał: Taraz będę zwracał uwagę na nią. A po drugie raczej nie warto Od niej trzymać się z daleka. To toksyn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Od niej trzymać się z daleka. To toksyn. Dzięki za info. Nie nawidze takich ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 76 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Patryk20 napisał: Dzięki za info. Nie nawidze takich ludzi Nienawidzę* jak już, dziadzie-pradziadzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 20 Napisano 2 godziny temu Gina ale z ciebie torpeda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Nienawidzę* jak już, dziadzie-pradziadzie. Fak off. Wiesz o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 20 Napisano 2 godziny temu Gina moze obrazać, bo jest piękną torpedą 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 1 godzinę temu 46 minut temu, KochamBabkęBożą napisał: Gina moze obrazać, bo jest piękną torpedą 🥰 Nie na każdego to działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 20 Napisano 1 godzinę temu Mnie gina tez obrazala, a teraz jesteśmy razem i się kochamy. Niedlugo ślub bierzemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał: Mnie gina tez obrazala, a teraz jesteśmy razem i się kochamy. Niedlugo ślub bierzemy. Gratulacje. Ale ja nie dam się obrażać i być podnóżkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 20 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Patryk20 napisał: Gratulacje. Ale ja nie dam się obrażać i być podnóżkiem to juz nie moj problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 20 Napisano 1 godzinę temu w sumie to babskie forum, a ja lubie patrzec jak kobiety tutaj niszczą facetow haha nie dajcie sie tym alfa baby! jedziecie z nimi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 20 Napisano 1 godzinę temu no fajne stopki i zgrabne nogi to dla mnie kombinacja torpeda milo popatrzec. mnie chyba saunowanie z kobietami w bikini wyleczylo z impotencji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 15 Napisano 1 godzinę temu Genia naczelna kuguarzyca forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 20 Napisano 1 godzinę temu wiem juz, ze zeby mi stanal z dziewczyna i bejbiki to musi miec fajne stopki i nogi. to mnie jara max. tak to bywa moja mama tez miala fajne stopki. ja mam po mamie. ojciec byle czego nie bral. ja mam dlugie zgrabne nogi i fajne stopki. gdybym sie urodzil dziewczyna nie facetem to bylaby ze mnie niebieskooka zgrabna torpeda z dlugimi nogami i fajnymi stopkami niestety nie jestem dziewczyna a siostry nie mam jak lezak. tylko jedynak ale wczoraj mi przyjaciel powiedzial, ze dlugo pozyje, bo jestem fit, a fit ludzie dlugo zyja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 7 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, KochamBabkęBożą napisał: w sumie to babskie forum, a ja lubie patrzec jak kobiety tutaj niszczą facetow haha nie dajcie sie tym alfa baby! jedziecie z nimi! Powodzenia z tą baby Jaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 20 Napisano 1 godzinę temu No zrobilbym sobie z Giną maraton filmowy, caly wieczor i noc ogladamy filmy. Fajnie by bylo. ale nie w tym zyciu, niestety. Moze uda sie w innym wcieleniu, na innej planecie. Inny wymiar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach