Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisss

seks czy duma..? co wybrac..?

Polecane posty

Gość do kisss moja historia
kilka lat temu bylam w podobnej co Ty sytuacji - nie wyszło mi cos w zyciu, nie dostalam wsparcia psychicznego w domu.... byly facet wyciągnął mnie z depresji, m.in.zaciągając do łóżka. W tym czasie zonie, na ktora narzekal kupil samochod, zapewnil nianię zeby mogla pojsc do pracy, zalatwil tę pracę - i wiesz co? Zdalam sobie sprawę, ze ja za bardzo uciekalam od kontaktow z facetami i dlatego mnie to spotkalo. Na koniec za to, co mi pomógł psychicznie - wyzwal mnie od najgorszych. Drugi raz nie dalam się wmanewrowac w związek z facetem w związku. Niewazne, ze ja odbieralam jego pomoc jako rewanz za to, ze moja rodzina kiedys pomogla jemu, bo nie mial gdzie spać. On wiedzial swoje. Piszę to ku przestrodze - rozumiem, co czulas na początku. Nie wiem, jak bylo u Ciebie w domu, ale widocznie brak Ci bylo ciepla rodzinnego, skoro w to poszlas..

Czterdziestolatku, bardzo fajnie to powiedziałeś, to powinno być budujące dla Kisss, że zmieniłeś atrakcyjną fizycznie dziewczynę na mniej i to ta mniej atrakcyjna została twoją żoną. Słyszysz kisss?

Ja tez zadaje se pytanie czy nie zasluguje na szczescie???Az przykro:( Wciaz trafia mi sie ktos nie do konca odpowiedni:(

Gość kisss
masz racje.. w domu mialam syf.. cale dziecinstwo zjebane.. sorry. moze dlatego biore wszystko co przypomina miłosc..

Gość kisss
kurde, jaka oczyszczajaca psychoanaliza..! wiecie jaka sie teraz czuje silna..! :) ciekawe na jak długo..

Gość kisss
ale naprawde szczerze sie usmiechnęlam.. DZIEKI, KOCHANI JESTESCIE! WSZYSCY!

Kiss, Tobie na poważnie przya się psycholog.,.. widzisz, problemy z dzieciństwa ciągną się za nami jak smród za brudnymi gaciami :> Kompetentny psycholog na pewno Ci pomoże to przerwać.. najpierw musisz dojść sama ze soba do ładu,a potem znajdziesz miłośc swojego życia :)

Gość Czterdziestolatek
CHABER ja napisałem prawdę, może brzmi to fajnie ale jest to w 100% prawda. Takie jest życie. Co by było gdy wszystkim mężczyznom podobała się jedna kobieta, a wszystkim kobietom podobał się jeden mężczyzna?. Moim zdaniem w ciągu kilku godzin zniknęłoby z powierzchni ziemi istnienie ludzkie. ....... Człowiek to niejest jego wygląd, oprócz fizjonomi człowiek posiada jeszcze serce i (moim zdaniem przedewszystkim) duszę.

Kisss Poruszyłaś nas tu i rozgrzałaś do czerwoności :D więc nie znikaj tak po prostu. Krytyka jest budująca. Zachęcam z całego serca, nie dawaj się mamić. Nie dawaj się mamić własnemu umysłowi, bo facet, jak mówiłaś, jest skory do zerwania, tylko widzi, że to ty nie masz siły. Najlepiej jest zerwać raz i do końca, żadnych spotkań, telefonów, a jak ci zacznie się wdzierać w umysł, to go wypluj! Taka autosugestia. Pomoże.

Gość kisss
a teraz wam powiem najlepsze.. on jest 10 lat młodszy..

Gość Czterdziestolatek
Ale jesteś uparta w Swoich przekonaniach CHABER.

Gość kisss
smiejcie sie ze mnie.. zasluguje.. jestem glupia jak bucik.. idiotka po prostu . zdalam sobie sprawe. i teraz to najbardziej boli, a nie jego brak..

Gość do kisss moja historia
koles Cię wykorzystuje... ja wiem, ze czlowiek woli umrzec, niz tkwic w tej beznadziejnej samotnosci, ale teraz juz chociaz wiesz skad się to wzięło ja balam się zawsze malzenstwa, tego, ze facet bedzie mnie zdradzal ale zobaczyalm, ze gorzej niz byc zdradzaną zoną jest byc ta trzecią czy on ma jakies obowiazki wobec Ciebie? pewnie ma Cię gdzies? a wyrzuty sumienia to on moze i ma, ale wobec dziewczyny a nie wobec Ciebie myslisz, ze za drugim razem bedzie Ci latwiej odmowic? nie bedzie i tez pocierpisz - wiem po sobie, ale na to masz silna wolę, zeby z niej korzystać czy Twoi rodzice się Tobą interesują? musisz miec oparcie w sobie, w rodzinie, w przyjaciolach ...

Gość kisss
ja mam 31.

wszyscy popełniamy w życiu glupstwa, to jest nieuniknione. Grunt to umieć wyciągać wnioski i próbować powtarzania tych samych pomyłek..

Gość kisss
byl po prostu fajny.. co mam powiedziec..? i strasznie we mnie zabujany.. dobra, mówcie co myslicie, wezme wszystko na klate, jestem gotowa.

Gość kisss
ten "meżczyzna" ma 21 lat..

Moj facet jest ode mnie starszy o 10 lat,ale coz...Starszy nie znaczy madrzejszy...:( Azkoda,ze tak malo rozumny jest...Znow mnie ktos zranil.Zapowiadalo sie na powazny zwiazek... Po poprzednim i tak ❤️ mnie bolao:( Teraz wiem,ze nie zaufam juz nikomu nigdy!!A i tak mam ciezko z tym by zaufac:( Przykre to wszystko!!Czy ja nie zasluguje na kogos kto by mnie kochal i szanowal??Moze faktycznie ze mna cos jest nie tak??:(

Czterdziestolatku, tak jestem uparta, bo wiem czego chcę i wiem czego nie chcę. Dla mnie wygląd człowieka jest( prawie) bez znaczenia. Najważniejsze jest to, że z danym człowiekiem czuję bliskość duchową, telepatię, pragnienie - w szerokim tego słowa znaczeniu.Podobają mi się twoje SŁOWA, kierowane do Kisss (nieskromnie powiem, że i te do mnie też) :S

Gość kisss
ze wzgledu na jego wiek nigdy go o nic nie prosilam , to on łaził, upierał sie, zabiegał.. jak zamykałam drzwi, właził oknem.. jak zamykałam okno, właził kominem.. prosilam go tylko zeby nikt nie wiedzial, chronil mnie- nikt nie wie..

Gość Czterdziestolatek
Te słowa sprowokowało życie (moje).

Gość kisss
mówilam sobie- to tylko seks.. ale teraz wiem ze chcialam sie oszukac.. przyszedl ten dzien gdy zaczelam czegos oczekiwac.. nie znosze sie za to...

Wyjechal do Niemiec i coz...Ja zazdrosna jetsem i on o tym dobrze wiedzial...,ale coz pisalam mu sms-y roznego typu,a co sie okazalo??Czytal smsy koledze i ...do smiechu im bylo,a potem napisal,ze \"masz ty cos nie tak!\" Zabolalo mnie to....Onma prawie 30 lat!!!!!!!Sam twierdzi,ze mysli przyszlosciowo i,ze ze mna snuje plany,a tu sie okazuje,ze juz mnie nagle niechce!!!I co gorsza wnioskuje to ztad,ze sie nie dozywa od ponad tygodnia do mnie,a kiedys mi pow.,ze jak nie ebdzie sie odzywal to znaczy,ze juz mnie nie chce!!To kur... chore!!!!!!!!!!:(:(:( 😭

Gość kisss
ok, dość. jestem jaka jestem . zrobila co zrobilam. nie wiem czy dam rade. jesli znów bedzie za mna łaził- moze nie dam .. jesli znów zadzwoni- moze odbiore .. nie wiem co bedzie.. po prostu nie wiem co ze mna bedzie.. ale dzieki.

Kisss, kochana, trzeba było od razu powiedzieć , że chłopiec ma 21 lat. To jest jeszcze maszynka do seksu. Jemu się wszystko kojarzy z seksem i tylko z seksem. Kotuniu, nie jesteś wyjątkiem, takich jak ty jest wiele. Ale to nie znaczy, że cię usprawiedliwiam, zdania nie zmieniam - zerwij z nim jak najszybciej.

Nimfa, aż mi się smutno zrobiło.. Wiem, jaki takie odejście bez słowa sprawia ból.. Pozbierasz się jednak, jak każda z nas po zawodzie miłosnym.