Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisss

seks czy duma..? co wybrac..?

Polecane posty

kisss//za co sie tak obwiniasz??Nie mozesz mowic tak na sibie ...To nic nie da!!!!!!!Wrecz przeciwnie!!!!

Gość kisss
maszynka do seksu.. tez dobre! chaber! jestes the best!

marigold20//Byl moim przyjacielem kiedy byl tu!!Moglam mu powiedziec o wszytskim,a teraz kiedy wyjechal...zmienil sie!!!A ja tak bardzo chcem do niego!!!Nie ma mnie kto przytulac...Jestem sama!!!To chyba jakas kara:(za grzechy...

Gość Czterdziestolatek
............KISSS....... za sytuację, w której jesteś nie możesz winić tylko i wyłącznie SIEBIE, ale nie możesz też winić tylko i wyłącznie jego. Decydując się na taki układ powinniście określić swoje terytorium. Pisałem wcześniej, że rozstałem się z jedną dziewczyną dla drugiej (która jest moją żoną), ale ta DRUGA (żona) od poczatku wiedziała w jakim punkcie jestem. Spotykaliśmy się, ale do bliskich kontaktów doszło dopiero wtedy gdy rozwiązałem problem z pierwszą. Oboje graliśmy w otwarte karty. Było nas Troje, problem musiałem rozwiązać Ja.

Gość kisss
ale maszynka była nie powiem, nie powiem..

Gość kisss
40 latku co sadzisz o róznicy wieku miedzy nami..?

Kisss twój chłopiec, to jak piesek. Będziesz go wabić kiełbaską, to pójdzie za tobą gdzie chcesz. Widać ma ogromne potrzeby seksualne. Nie zdziwiłabym się, gdyby się okazało, że ma na boku jeszcze kilka panienek. Dobra, głowa do góry! czas schować kiełbaskę, niech inni tego pieska karmią.

Gość Czterdziestolatek
Uważam, że wiek nie ma znaczenia jeśli jest prawdziwe uczucie. Jeśli natomiast jest to fascynacja, zauroczenie itp. wówczas istnieje niebezpieczeństwo.

Gość kisss
czyli ze jak mówi "kocham' to to absolutnie nic nie znaczy, czy tak chaber..? on tego tak naprawde nie czuje..?

No cóż, facet lat okołu dwudziestu jest u szczytu swych możliwości seksualnych, nie ma się co dziwić. Jednakże jeśli chodzi o rozwój emocjonalny i intelektualny, to sporo pozostaje jeszcze pod tym względem do zrobienia. Nimfo, opis sytuacji brzmi bardzo znajomo..Przyjazń, miłość, ciepło, zaufanie, wielkie słowa,plany i deklaracje.. A potem - cisza..Cisza..Ta straszna cisza, to milczenie raniące bardziej niż najgorsze słowo.. Ledwo się pozbierałam po pierwszym zawodzie, przytrafił się następny, z identycznym finałem. Wiem więc, jak to jest.. Ale takie jest życie,że mocno nas nieraz doświadcza. Pamiętaj tylko,że los nie zsyła nam bólu większego, niż jesteśmy w stanie unieść. Na pewno poznasz jeszcze kogoś, kto Cię uszczęśliwi i będzie umiał Cię uszanować.

Tak, moja droga, chłopcy tak młodzi nadużywają słowa \"kocham\". Dla nich tyle ono znaczy, co \"daj\". Aczkolwiek nie wszyscy są tacy niedojrzali, jak twój. To dzieciuch,daleko mu jeszcze do dorosłości. Ochłoń już, czas najwyższy rozejrzeć się za kimś bardziej dojrzałym.

Kiss, może on nawet myśli,że czuje.. Ale chyba każe mu to powiedziec nieco inna częśc ciała niż serce..

Gość kisss
wlasnie..pod wzgledem seksualnym zgadzamy sie, emocjonalnie- gorzej.. plakal nie raz, mysle ze chyba jednak cos czuł.. ja na poczatku sie dobrze bawilam.. teraz on odzyskal kontrole, a ja ja stracilam.. fajne co..?

Chciala bym wiedziec kiedy to nastapi... albo zeby byl ktos kto mi powie,ze poznam kogos kto bedzie moim idealem i bedzie mnie kochal,szanowal,NIGDY NIE ZDRADZI, itd. Ech...mam wrazenie,ze to moje nie doczekanie,ze bede trwac wsmutku do konca zycia:(

Niech to nie będzie czekanie w smutku! teraz jesteś rozżalona i cierpisz,ale to minie.. I dla Ciebie zaswieci słoneczko :)

Mlodzi chlopcy w wieku wlasnie 20-...lat chca wszystkiego sprobowac i sex to dla nich droga zycia :p Sa nie znosni i maja sklonnosci do skokow w bok...,a slowo kocham to tak jak..bardzo Cie lubie...,ale sami nie sa tego swiadomi...Do Milosci trzeba dojrzec,nawet moj 29 letni facet nie wie co to Milosc uzywajac slowa kocham...:( 😭

Gość kisss
wiecie, głowa mnie boli, ale cos z tej dyskusji na pewno wyNiosłam.. dobrze ze nie przyznalam sie ile ma lat na samym poczatku bo byscie mnie zlinczowały.. ale maci e racje, widzicie rzeczy ktorych ja nie widze z racji tej ze mnie to dotyczy.. mozg plata czlowiekowi figle, milosc i namietnosc zaslepiaja do granic, wiem ze daleka droga jeszcze przede mna, kochalismy sie ostatnio niespelna dwa tygodnie temu, jescze go czuje.. ale cos musze zrobic, czuje to w glowie, w sercu, w duszy.. nie umiem juz tak.. nie chce.. jestem KIMS WIECEJ.. KURWA, WIEM TO , A SPRZEDAJE S IE ZA BEZCEN..! CO SIE ZE MNA STALO..? JAK TO SIE STAłO..? NIE POJMUJE..

Kisss Z twojego chłopca wyrasta taka mała kanalia. Ty dodajesz mu pewności siebie, bo robisz się podatna na jego manewry. To nic dobrego dla ciebie nie wróży.

Niektórzy i w wieku lat 50 nie będą mogli użyć tego słowa z pełną świadomością ..Z moich obserwacji wynika,że mężczyzna staje się dojrzały emocjonalnie po trzydziestce ;-) tacy faceci są już jednak zajęci :P

marigold20 //Ciekawe kiedy minie,ale wiem,ze masz racje... Tylko ❤️ mi krwawi,ze trafilam po raz drugi na kogos jeszcze gorszego..:(Na poczatku bylo tak,ze pieknie do mnie mowil...,szanowal i wszytsko super,a poprzedni moj mnie wogle nie szanowal...Wiec byla to dla mnie odmiana...,ale trwala zbyt krotko:( i mocno bolala...

Gość kisss
WIESZ CHABER ZE NIEJEDNOKROTNIE O TYM MYSLALAM..? ze to bedzie jebaka wyborowy! jak mialam przeblyski swiadomości myslalam sobie :zapoczatkowalam peczek tych wszytkich cipek ktore bedzie w zyciu mial.. wiem ze tak bedzie. jest zbyt fajny , zbyt przystojny, ma tupet i jest pewny siebie, wie ze jest dobry w łozku bo mu o tym powiedzialam.. dla niego wszystko sie zaczyna..

Idę spać, więc życzę Ci Kisss dobrej nocy. Prześpij się z naszymi ocenami. Może jutro obudzisz się bardziej dojrzała? Dobrej nocy Czterdziestolatku. Było mi miło zamienić z tobą kilka słów.

Nimfo,tak mi przykro.. Czas jednak zaleczy Twoje rany, a na pewno znajdzie się ktoś inny, kto pomoże Ci znowu uwierzyć w miłość.Mało kto znajduje swoją połówkę za pierwszym czy drugim podejściem, na najpiękniejsze rzeczy trzeba często czekać, bo to cenne prezenty od losu. Z pewnością masz oparcie w przyjaciołach, oni pomogą Ci przetrwac najgorsze chwile. Ja również służę pomocą, jesli masz ochotę po prostu wygadać się życzliwej duszy :)

Gość do kisss...
pęczek tych niedowartosciowanych albo puszczalskich-wyrachowanych

Gość kisss
myslalm sobie; zabawie sie, jest bosko.. jest seks jak cholera! niczym nie ryzykuje bo facecik bardzo dba o zabezpieczenie, i nie jest gadatliwy, nie rozniesie po wsi, zreszta ma w tym swoj bizness zeby sie nikt nie dowiedzial.. ale nagle to po prostu zaczelo bolec.. na poczatku moglam sie z nim kochac cala noc, szedl potem do domu i bylo ok.. ostatnio bolalo..to mnie zaniepokoilo.. musze wiać!

marigold20 //dziekuje Ci ❤️🌼 :) 👄 Nie moglam sie powstrzymac i napisalam mu smsa o tresci... : \"Niewiem dlaczego tak sie zmieniles...Moze jest ktos inny juz...zrozumiem,tylko powiedz.Nie jestes dzieckiem i powinienes zostawic mnie w inny sposbm,a nie nie dajac znaku zycia.Myslisz,ze tak jets latwiej dla Ciebie..Dlaczego zrobilam blad i zaufalam Ci:( \"

Gość do kisss...
jak bylo w Twoim domu?-czy w domu Cię ponizano?

Gość kisss
tez ide, głowa mnie boli jak cholera.. dziekuje wszystkim.

Wiej gdzie pieprz rośnie, jeszcze nie jest za pozno! Gratuluję,że jednak opamiętałaś się, chwała Ci za to :-)