Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisss

seks czy duma..? co wybrac..?

Polecane posty

Gość kisss
madry...? nie powiedziałam ze madry.. ty byz zrezygnował dla dumy..? dla idei..? czy nie?

Gość lulikas
olej go dobrze ci radzę Niebawem znajdzie sobie tą trzecią, czwartą...a ni będę liczył. Jakiś ogier z niego Jak związek z tobą może dać mu siły żeby trwać w tamtym związku?Powinien raczej dać mu siły żeby od tamtej odejść

Gość ktosiku
a słyszałaś, że mężczyźni maja kochanki po to, aby uratować małżeństwa? Taki dość popularny pogląd jest, nawet wśród kobiet

Gość lulikas
zrezygnował bym, Co za świat tylko sex i sex a jest tyle pięknych rzeczy na świecie

Gość kisss
do czterdziestolatka.. tak masz racje, to rozsadek tez.. ale tez poczucie własnej godnosci, wybór miedzy byciem tylko dupa na boku a brakiem uczucia i czułości, ktore przeciez on mi daje..

Gość lulikas
dziwny ten pogląd to chyba nie moja planeta

Gość kisss
jak dlugo nie miales seksu lulikas..? bo jak niedlugo to nie zrozumiesz...

Gość lulikas
spadam stąd doła tu lapie Powodzenia kiss mądrych decyzji życiowych

Gość Czterdziestolatek
nie gniewaj się kisss ale moim zdaniem swoją godność straciłaś idąc z nim pierwszy raz do łóżka. Więc nie mówmy o godności.

Gość lulikas
kisss dodam że sex mam kilka razy w tygodniu z kobietą którą kocham i nie potrzebuję innych

Gość kisss
naprawde tak uważasz...?

Gość kisss
no wlasnie lulikas dlatego nie zrozumiesz mnie...

Gość lulikas
tak czterdziestolatek pewnie ma rację

Gość lulikas
ale wcześniej dłuuuugo nie miałem ale mimo to czekałem na miłość a nie na kogoś tylko do sexu

Gość kisss
chcialam tylko troche ciepla, troche uczucia, troche sie przytulić.. czy to utrata godnosci..? kurwa, ludzie! badzcie ludzcy!

Gość kisss
lulikas.. ile ni e miales powiedz..? prosze../ moze to mnie pocieszy..

Gość Czterdziestolatek
niestety, ale tak, tak właśnie uważam. Wiążąc się z "zajętą osobą" trzeba sobie zdawać sprawę z ewentualnych konsekwencji takiego związku.

Gość Czterdziestolatek
Szukałaś "CIEPŁA"........ W CUDZYM DOMU?????????????????

Gość kisss
przypominam ze to on do mnie przylazl a nie ja do niego.. ja tylko powiedzialam tak, po dlugich długich jego staraniach.. kurde, nikt mnie nie rozumie, naprawde..?

Gość Czterdziestolatek
Jestem ludzki. W swoim popierdolonym życiu zdradziłem, byłem zdradzony, a po 18 latach małżeństwa dowiedziałem się, że moja obecna żona (przed zapoznaniem mnie) była przyczyną zdrady, mówiąc krótko bayła na Twoim obecnym miejscu. Znam życie i może jestem zgorzkniały, ale napewno jestem ludzki.

Gość do kissss
ja Cię rozumiem ale nie rozumiem dlaczego szukasz tu poparcia tu beda pisac głównie zranione kobiety które zostaly zdradzone przez męża zyj pełnią życia,żeby Tobie było dobrze To Twoje zycie i nikt wam nie odbierze tych chwil ale róbcie to ciszej please

Gość ktosiku
i Twoją rolą było wówczas kopnąc go w d... To co dostałaś to są ochłapy z czyjegoś stołu i tyle.

Gość kisss
wieć naprawde uważasz że taka ze mnie dziwka..? moge miec znim seks i nic wiecej, takie sa fakty , nie poprosze go nigdy o nic wiecej.. seks jest świetny. to tez fakt. skoro on tego chce i mi jest dobrze..? jego zwiazek jest jego problemem- skoro sie zdecydował na zdradę, to niech sobia sam z tym radzi.. dlazcego mam sie przejmowac..?

Gość Czterdziestolatek
tłumaczysz, że długo Cię namawiał. ... Czemu tak krótko odmawiałaś..... chciałaś tego. Mogłaś dostać to czego Ci brakowało. Dostałaś, a teraz masz WĄTPLIWOŚCI.??? nie wiem jak to nazwać.

Gość Czterdziestolatek
Nie pisałem, że jesteś dziwką: pisałem, że MOIM zdaniem utraciłaś Swoją dumę.!!!!!. A to jest różnica.

Gość kisss
mam watpliwości czterdziestolatek bo moze jednak w głebi duszy jestem porzadna..? gdybym taka nie była miałabym to w dupie.

Gość Czterdziestolatek
kisss... nie rozbiąrę Twojego ostatniego zdania na czynniki pierwsze, ponieważ jestem bardzo dosłowny i mogłyby wyjść z tego jaja (nie moje). Przepraszam Cię za ton moich wypowiedzi, ale naprawdę nia miały one nacelu OCENIANIE ciebie. .......Zadałaś pytanie więc odpowiadam ci to co JA myślę i nie mam zamiarau cię oceniać. Napisałem, że "MOIM" zdaniem straciłaś dumę.... rozumiesz "MOIM". To jest moje zdanie a nie ocena Ciebie.

Gość kisss
czyli ze co..? ze teraz to juz moge sie z nim pieprzyc bo i tak dume utraciłam..? więc teraz juz wszystko jedno..? za póxno na ratowanie siebie..? swojej godnosci..? tak uważasz..?

Gość ktosiku
kisss, a dlaczego pytasz o to na forum/ Zrobiłaś co zrobiłaś, masz swoje powody bądź wytłumaczenia. Godząc się na taki układ mogłaś pomyśleć o tym, co będzie jutro. Wybrałaś wtedy wybierz i teraz. Tylko dziś bedzie ci wybrać już o wiele trudniej

Gość kisss
pytam bo sie męcze..