Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kisss

seks czy duma..? co wybrac..?

Polecane posty

Go艣膰 Czterdziestolatek
DZIEWCZYNO!!!!!!!!!!!! czytaj moje s艂owa a nie Swoje my艣li.!!!! Nie jestem cudotw贸rc膮 i Twojego problemu nie jestem w stanie rozwi膮za膰. Prosz臋 Ci臋 przeczytaj MOJE wszystkie wypowiedzi (mo偶liwe, 偶e s膮 chaotyczne). I dopiero wtedy zadawaj pytania. Nie odpowiem Ci co masz zrobi膰 ale odpowiem Ci co o tym my艣l臋. Co wcale nie znaczy 偶e taka jest prawda. Ja wyra偶am TYLKO i WY艁膭CZNIE SWOJE MY艢LI I POGL膭DY......

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nigdy nie jest za p贸藕no
na "ratowanie samej siebie"... zas艂ugujesz na co艣 lepszego! kochasz si臋 z nim, a on za chwil臋 wraca do swojej drugiej po艂贸wki, k艂adzie si臋 ko艂o niej, razem z ni膮 艣pi, budzi si臋, 偶yje -z ni膮, nie z tob膮... chcesz 偶eby to trwa艂o?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kisss
moge miec tyle..albo nic...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ktosiku
no... dziewczyno to by艂o do przewidzenia przecie偶. Ka偶dy tr贸jk膮t m臋czy pytanie tylko kiedy zacznie i kto w tym tr贸jkacie bedzie najs艂abszym ogniwem. A najslabszy bywa zwykle ten, kto najbardziej potrzebuje mi艂o艣ci

Udost臋pnij ten post

a czy to "tyle" jest a偶 tak cenne, 偶eby si臋 m臋czy膰? musisz sobie sama na to odpoweidzie膰 :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kisss
unosze sie duma za kazdym razem gdy konczymy sie kochac.. wytrzymuje tydzien, dwa.. potem mysle sobie; kurwa, mam 31 lat, za pare lat bede stara dupa, kto mnie wtedy zechce? cialo juz nie to.. kochaj sie p贸ki jest okazja.. we藕 z tego dla siebie tyle ile sie da...! reszta niech cie nie obchodzi..! i tak k贸lko sie zamyka..

Udost臋pnij ten post

tyle, 偶e my艣lisz... i te my艣li nie daj膮 ci spokoju ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kisss
to "tyle" to s膮 wspaniale noce, fajny seks ale nie tylko, rozmowy do bialego rana, wyg艂upy, przytulanie sie, ca艂owanie, bliskosc.. kiedy zasypiam- on wychodzi cichutko.. budze sie i jego juz nie ma..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ktosiku
kisss, masz 31 lat a takie g艂upiutkie z ciebie dziewcz膮tko. Dostajesz tylko to, na co sie godzisz. Je艣li uwa偶asz, 偶e jedyne na co cie sta膰 to rola tej trzeciej w cudzym zwi膮zku to tak faktycznie jest. Ale to wina twojego podej艣cia a nie wieku

Udost臋pnij ten post

ktosiku ma racje! kisss dostajesz to, na co si臋 godzisz! a przecie偶 mo偶esz mie膰 wi臋cej. to co wy偶ej napisa艂a艣, ale nacodzie艅, od kogo艣, dla kogo b臋dziesz jedyna-ta pierwsza...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kisss
tak ,wiem, ale po prostu to mnie przeroslo, nigdy nie chcialam tego co teraz sie dzieje.. po prostu to sie sta艂o..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czterdziestolatek
"moge miec tyle..albo nic..." Twoje s艂owa. Twoje s艂owa Tw贸j wyb贸r. moim zdaniem teraz te偶 (poza fizyczn膮 "przyjemno艣ci膮") nie masz nic. Masz tylko w膮tpliwo艣ci ( st膮d ten topic). Zapewniam Ci臋, 偶e komfort psychiczny jest wa偶niejszy od pszychicznego. Jako dow贸d powiem tak. Dlaczego jesta tak wielu niepe艂nosprawnych fizycznie, kt贸rzy daj膮 sobie rad臋 w codziennym 偶yciu i s膮 praktycznie nieodr贸偶nialni od sprawnych fizycznie. A czemu inna cz臋艣膰 tych niesprawnych fizycznie nie potrafi si臋 odnale藕膰 w codziennym 偶yciu. Moim zdaniem na NASZE 偶ycie wp艂yw mamamy przedewszystkim my czyli nasze nastawienie psychiczne. ...........Przepraszam wracam do tematu. Je艣li uk艂ad kt贸ry jest mi臋dzy wami odpowiada Ci i jest Ci z nim wygodnie to 偶yj z nim i nie pytaj na forum co masz z tymzrobi膰. A je艣li ju偶 zapyta艂a艣 to bierz pod uwag臋 te wypowiedzi bo to s膮 odpowiedzi (r贸偶ne ) na TWOJE pytanie. Wybierzsobie rozwi膮zanie, kt贸re Tobie najbardziej pasuje. To jest tylko i wy艂膮cznie TWOJA decyzja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kisss
wiem, dlatego znowu sie z nim rozstalam , boje sie ze znowu nie wytrzymam, kiedy znowu poprosi- powiem tak.. co mam robic..? jak wytrwac przy swoim zdaniu..? jak mam odzyskac siebie..?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czterdziestolatek
Aby odzyska膰 siebie trzeba najpierw wiedzie膰 kim si臋 jest.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kisss
prosze jasniej.. jestem chyba ciemna.. potrzebuje wsparcia.. to jak wychodzenie z na艂ogu, rozumieci e to..?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czterdziestolatek
do kt贸rej wypowiedzi to pytanie?

Udost臋pnij ten post

je艣li chcesz wytrwa膰 w swoim postanowieniu - po prostu musisz by膰 silna... tylko tyle. m贸wi膰 sobie, 偶e przecie偶 jeste艣 warta czego艣 wi臋cej, ni偶 tylko jaki艣 "och艂ap贸w" (sorry za wyra偶enie, okropne, ale prawdziwe). gdzie艣 tam napisa艂a艣, 偶e boisz si臋, 偶e lata lec膮 i 偶e jeszcze troch臋 i nikt ci臋 nie b臋dzie chcia艂. a teraz jak jest? czy on ci臋 chce? chyba nie- skoro jest z kim艣 innym. on chce twojego cia艂a (tak w skr贸cie). a przecie偶 nie jeste艣 tylko cia艂em... prawda? :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kisss
do twojej.. co to znaczy wiedzie膰 kim sie jest..? za duzo w tym filozofii..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Czterdziestolatka
uwa偶am, 偶e dobrze m贸wisz; dziewczyna kiss jest m艂odsza tylko o rok ode mnie a jest bardzo infantylna; wiem, 偶e swoj膮 m膮dro艣膰 zdobyle艣 ucz膮c si臋 te偶 na swoich b艂臋dach, no niestety zdarza si臋 tak w 偶yciu - z ciekawo艣ci pytam, czy te dwie zdrady w Twim 偶yciu (Twoja i zdrada Ciebie) to mia艂y miejsce ju偶 w Twoim 18-letnim ma艂偶e艅stwie? Je艣li nie chcesz nie odpowiadaj. Agnieszka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kisss
przeklinam go za to co ze mna zrobi艂.. ze rozkocha艂.. roznamietni艂.. rozbudzi艂.. przez 7 lat zylam bez niczego i by艂o ok.. teraz jakby mnie ktos w 艂eb strzeli艂..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a co Ty nienie wiedzials
ze jest zaj臋ty? ,ma zon臋 , tak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kisss
jestem nieszczesliwa z nim, i bez niego.. ale maci e racje: da艂am sie zrobic w trabe.. za kilka godzin ciepla i rozkoszy oddaje .. siebie.. sprzedaj臋 sie, umniejszam sobie, pokazuje mu: popatrz, tylko tyle jestem warta..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czterdziestolatek
Je艣li si臋 wie "kim si臋 jest" to si臋 wie czego si臋 chce. Mo偶e jest w tym troch臋 filozofi, ale takie jest 偶ycie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kisss
nie, ma dziewczyne

Udost臋pnij ten post

Wyobra藕 sobie Kiss swego kochasia w jego domu z jego 偶on膮. Zacznij od ranka. Oboje wstaj膮 z 艂贸偶ka (wsp贸lnego:)), chodz膮 w negli偶u, czuj膮 si臋 swojsko, mo偶e jaki艣 numerek na pocz膮tek dnia? 艢niadanko, rozmowa o tym, co kupi膰 do domu, o sprawach rodzinnych. Potem popo艂udnie lub wiecz贸r sp臋dzaj膮 we wsp贸lnym mieszkaniu. Rozmawiaj膮. Maj膮 wsp贸lne 偶ycie, wsp贸lne sprawy, a 偶e nie rozstali si臋, to mo偶e nawet co艣 planuj膮. \"Mo偶e by艣my co艣 fajnego zjedli?\" i robi膮 kolacj臋. Id膮 do 艂azienki, biegaj膮 w bieli藕nie , albo i bez. Wchodz膮 do 艂azienki, gdy wsp贸艂ma艂偶onek le偶y w wannie (umyj mi plecy). K艂ad膮 si臋 do 艂贸偶ka w pi偶amkach lub bez. Film w TV, numerek w 艂贸偶eczku, kt贸ry ma艂o odbiega od tego kt贸ry uprawia z Tob膮. A mo偶e odbiega, bo to co ma 艣mia艂o艣膰 robi膰 z kochank膮, nie ma 艣mia艂o艣ci robi膰 z 偶on膮, bo mo偶e nie pozwala mu na to poczucie, 偶e urazi sw膮 po艂owic臋 wychodz膮c ze swoimi \"pomys艂ami\" :) Tul膮 si臋 do siebie, dobranoc kochanie. A ty my艣lisz, 偶e jest inaczej? Wierzysz w te g艂upoty przeznaczone wy艂膮cznie dla kochanek, typu \"ja z 偶on膮 nie mam ju偶 wsp贸lnego j臋zyka, seksu itd\"? No co艣 ty? Je艣li s艂yszysz, 偶e z 偶on膮 mu si臋 nie uk艂ada, to zaproponuj mu, 偶eby od niej odszed艂. Oci膮ga si臋? No nie, doprawdy, mo偶e trzeba mu w tym pom贸c? Powiedz, 偶e sprawy bierzesz w swoje r臋ce. Hahahaha Ucieknie od ciebie tak szybko, 偶e si臋 b臋dzie za nim kurzy艂o, a ty przekonasz si臋 na czym stoisz. Ma艂a dygresja. Robisz wielk膮 krzywd臋 jego 偶onie, 偶e go od niej odci膮gasz. Dzieciom te偶, je艣li je ma. Poza tym podoba ci si臋 facet, kt贸ry robi to i z tob膮, i z ni膮 prawie 偶e w tym samym czasie? Robi robi, nie b膮d藕 g艂upia i nie my艣l, 偶e jest inaczej. A poza tym kochanki s膮 najpierw w si贸dmym niebie z powodu nieziemskiego seksu, prezent贸w i mi艂ych s艂贸wek (偶eby stworzy膰 wra偶enie, 偶e robisz co艣 naprawd臋 wielkiego), potem taka \"lewa kobieta\" staje si臋 zgorzknia艂a, bo 偶adnych 艣wi膮t, ani imienin nie sp臋dzi ze swoim kochankiem. Przecie偶 on ma rodzin臋. Wtedy uzmys艂awia sobie, 偶e jest bardziej samotna, ni偶 by艂a przedtem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kisss
wiem ze nic mnie juz tak fajnego nie spotka.. trudno. macie racje. duma wa偶niejsza.. jezu, jak to boli...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a co Ty nienie wiedzials
a on nei umie si臋 zdecydowa膰? i co idzie do Ciebie na chat臋 - nawet sam nie zapeni =- i ma darmow膮 dupci臋, tak? nic dziwnego, ze te chlopy takie zdemoralizowane som :o sam im ten towar lezie w r臋ce dlugo ma t臋 dziewczyn臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kisss
kurwa, on nie ma rodziny! ma dziewczyne!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kisss
wlasnie dokladnie tak..ma mnie zupelnie za darmo.. z dziewczyna jest 1,5 roku, ze mna 6 miesiecy..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czterdziestolatek
Agnieszko..zosta艂em zdradzony pomi臋dzy zapoznaniem a 艣lubem (dowiedzia艂em si臋 o tym niespe艂na 2 lata temu), zdradzi艂em po 10 latach ma艂偶e艅stwa.

Udost臋pnij ten post